Vores Ambassadører

Rate My Fridge med Celebrity PT, Bradley Simmonds | Episode 5

Har en berømt personlig træner nogle svagheder ved at spise snacks? Gør dig klar til at finde ud af det.

Det bliver ikke meget mere afslørende end at få et smugkig ind i en persons køleskab, vel? Og hvis du er ligesom os, er du mere end lidt nysgerrig efter at vide præcis, hvad der giver næring til nogle af vores bedste Myprotein-atleter.

Vores YouTube-serie Rate My Fridge er her for at tilfredsstille denne nysgerrighed – og giver dig eksklusiv adgang bag kulisserne til nogle af vores yndlings ambassadørers spisevaner.

I denne episode fik vi lov til at se præcis, hvad Bradley Simmonds har på lager for at holde styr på sin daglige ernæring og give brændstof til alle de episke træningspas, som vi er så vant til at se fra ham. Han deler nogle af sine go-to måltider og madlavningstips og afslører også de ting, han ikke kunne leve uden.

Er du klar til at finde ud af præcis, hvad der holder Bradley på toppen? Selvfølgelig er du det.Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her