Vores Ambassadører

Ryan Terry er fast besluttet på at vinde Olympia Crown efter Arnold Classic Win

At Ryan Terry gør krav på en Arnold Classic-titel er ikke noget nyt. At Ryan Terry hævder en Arnold Classic-titel på britisk jord er ikke en sætning, som vi nogensinde har haft fornøjelsen af at udtale tidligere.

Bodybuilding pro’en tilføjede i weekenden titlen “2021 Arnold Classic UK Men” til sin 2013 og 2017 hædringer.

Ryan tog sig tid fra fejringen for at tale med os og for at sætte bodybuilding-verdenen på plads:

At vinde min tredje Arnold Classic-titel lørdag aften på hjemmebane var en drøm, der gik i opfyldelse for mig, og et klart højdepunkt i min karriere. Jeg var heldig nok til at have meget af min familie og mine venner til at støtte mig, og at høre publikum bryde ud, da jeg kom ud på scenen, var noget, jeg aldrig vil glemme. Sidste weekend har tændt ilden i mig igen, og jeg er nu mere end nogensinde før fast besluttet på at blive den bedste i verden og tage den Mr. Olympia-titel.

Med fuld tro på sine evner besluttede Ryan at forberede sig solo til Arnold Classic.

Han åbnede døren for Myprotein for at overvære sine forberedelser på første hånd. Tjek det ud i On The Wall. Og tag måske noter, det er en vinderformel.

Kort fortalt

Ryan Terry er langt fra færdig i bodybuilding-verdenen. Med en tredje Arnold Classic-titel og en første på hjemmebane har han lovet at tage endnu et forsøg på at vinde Olympia.Emily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her