Vores Ambassadører

Rate My Fridge Med Mike Thurston | Episode 2

Gør dig klar til at opdage nøjagtigt, hvad der ernærer pro-bodybuilder, Mike Thurston.

Det bliver ikke meget mere afslørende end at have et smugkig ind i nogens køleskab, vel? Og hvis du er lidt ligesom os, så er du mere end lidt nysgerrig efter at vide nøjagtigt, hvad der nogle af vores top Myprotein-atleter spiser som brændstof.

Vores helt nye YouTube-serie Rate My Fridge er her for at tilfredsstille denne nysgerrighed, hvilket giver dig et eksklusivt backstage adgangspas til at se spisevanerne hos nogle af vores yndlings ambassadører.

I denne anden episode var vi heldige nok til at få et indblik i den daglige ernæring hos Mike Thurston – personlig træner og superpopulær YouTuber. Bare ved at se på ham kan du se, at han tager sit brændstof temmelig alvorligt, så vi var ivrige efter at kende hans hemmeligheder.

Klar til at finde ud af nøjagtigt, hvad der ernærer denne maskine? Selvfølgelig er du det.

Rate My Fridge med Vitruvian Physique | Episode 1

Vores Ambassadører

Rate My Fridge med Vitruvian Physique | Episode 1

Har du nogensinde spekuleret på, hvad pro-bodybuildere snacker i al hemmelighed? Selvfølgelig har du det.

2021-01-11 18:07:31Skrevet af Lauren DawesLauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her