Dessert & Snacks

Veganske blondies | Protein kikærte blondies

Gå fra brun til blonde. Prøv disse veganske blondies.

Med intet sukker, smør eller æg, som normalt er nøgleingredienserne i klassiske blondie og brownie opskrifter, er disse delikate firkanter som sendt fra himlen til den veganske og plantebaseret livsstil.

Du bliver nok en lille smule overrasket over at se en dåse kikærter på ingredienslisten, men stol på os, vi ved hvad vi laver her. Plus, de er en stor kilde til plantebaseret protein, hvilket gør disse velsmagende godbidder ideelle til at øge dit daglige indtag.

Glem de komplicerede trin i opskriften og spar armtræningen til fitnesscenteret, da der ikke er nogen form for at røre og bruge store armbevægelser i denne opskrift. Det hele er lavet i en food processor og vil være klar til at gå om bord i nogle få minutter efter. Ja, vi kan godt lide at holde tingene super enkle.

Uanset om du laver et parti for at imponere dine gæster i weekenden, eller bare har brug for et personlig lager af noget fristende til at tilfredsstille din søde tand om aftenen, kommer disse veganske blondies sikkert til at ramme plet.

Hop direkte til næringsindholdet her.

Antal: 8

Ingredienser

Veganske blondies

Fremgangsmåde

  1. Forvarm din ovn til 180°C  og beklæd en bageplade med bagepapir og sæt den til side.
  2. Kom alle ingredienser, undtagen chokoladeknapper, i en food processor og blend indtil blandingen er glat og klumpefri.
  3. Spred og fordel din blanding ud på bagepladen og brug bagsiden af en ske eller en spatel til at jævne det ud.
  4. Drys chokoladeknapper henover toppen.
  5. Bag i ca. 45 minutter eller indtil de bliver gyldne i kanterne. Skær nu dine veganske blondies i firkanter og nyd!

Næringsindhold

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 252
Total Fat 17g
Total Carbohydrates 7g
Protein 12g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her