Vores Ambassadører

Vicky Fleetwood udfordrer dig til en seksdelt finisher

Har du nogensinde nået slutningen af en træning og følt, at du stadig har lidt energi tilbage i dig? Hvis det lyder bekendt, har Vicky Fleetwood en intens afslutning, der kan opbruge den sidste energi. Denne reverse ladder-finisher bruger en 50 kg vægtstang og masser af burpees…

Brug selvfølgelig en vægt, der er behagelig for dig – du vil ikke have lyst til at ego-løfte med denne.

Finisher

Seks sæt i en reverse ladder uden hvile mellem sættene. Vicky brugte en 50 kg vægtstang, men brug en vægt, der er behagelig for dig.

  • Seks cleans i seks bar facing burpees
  • Fire cleans i fire bar facing burpees
  • To cleans i to burpees med front mod stangen

Se med herunder for at se Vicky demonstrere the ladder, mens hun klokker ind på en utrolig tid på et minut og fem sekunder.

Kort fortalt

Hvis dit træningspas ikke har udkørt dig nok, vil denne finisher helt sikkert gøre det. Du skal have en velfortjent protein shake og et post-workout-måltid klar efter denne session. Hvis du kan slå Vickys tid, vil vi være mere end imponerede. Held og lykke!

20 Minutters HIIT workout for fedttab

Træning

20 Minutters HIIT workout for fedttab

Spræng kalorierne i luften, mens du presser dig selv til dine grænser.

2021-09-01 14:07:45Skrevet af Chris Appleton

15 minutters træning til enhver anledning

Træning

15 minutters træning til enhver anledning

Har du for travlt til at træne? Alt du behøver er 15 minutter om dagen.

2020-10-16 09:09:59Skrevet af Amy GolbyMonica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her