Kosttilskud

Effektivt pre workout | Få mere energi til din træning med MyPre V2

Nyt og forbedret pre workout

Det er tid til at få det efterspurgte energi-boost og fokus, du har ledt efter med dette pre workout. Vores MyPre-formel giver dig det, der skal til for at få en all-in workout. Vores MyPre V2 tager dig til det sunde sjette gear, du slet ikke vidste, du havde i dig.

Er pre workout det rette for dig?

Pre workout blandinger er skræddersyet til at kombinere essensen af alle de naturlige kostkilder, der kan forbedre din træningspræstation. Hvor du måske allerede er bekendt med virkningen af et koffein- eller kreatin- kosttilskud, og hvordan disse kan forbedre din præstationsevne, så kombinerer en pre workout blanding en liste af ekstra ingredienser, der vil hjælpe med at give et sundt, ekstra boost til dit fokus samt fylde energidepoterne.

MyPre V2

pre workout

Vores nye unikke blanding indeholder en række populære, testede og veldokumenterede træningsingredienser, der giver dig en eksplosiv cocktail af kreatin, koffein og BCAA’s essentielle vitaminer og mineraler. Sammensætningen med andre energigivende ingredienser giver dig den ultimative pre-workout, der virker.

Lige meget hvad du træner op til, så er MyPre V2 lavet til alle områder, alle mål, kropstyper, størrelser og ambitioner.
MyPre er langt foran i forhold til innovation og smag, og er designet til alle, der er på udkig efter et energi-boost og fokus til at give træningen det lille ekstra, der gør hele forskellen. Så hvad bringer den nye sammensætning til dine workouts?

Dette produkt bidrager med en række af de mest populære og dokumenterede ingredienser, der styrker præstationsevnen, reducerer træthed, og giver øget fokus gennem hele træningen, så du ikke oplever problemer med at lave den sidste gentagelse eller løbe de sidste kilometer.

Forbedret formel

Vitamin B6 medvirker til normal forbrænding af protein og glykogen samtidig med, at træthed og udmattelse reduceres.

Vitamin B12 bidrager til nedsættelse af træthed og udmattelse.

Niasin medvirker til en normal psykisk funktion, mens træthed og udmattelse nedsættes.

Thiamin bidrager til et normalt og sundt stofskifte, der forbrænder energi.

C-vitamin reducerer træthed og udmattelse, og bidrager til et stærkt immunforsvar, specielt under og efter hård fysisk træning.

TeaCrine 35mg. per dosering, som virker på samme måde som koffein, giver et ekstra kick.

Koffein: 175mg. koffein per dosering, som er blevet bevist at give øget opmærksomhed og forbedret koncentrationsevne.

Kreatin: Vores hårdt rammende og unikke kreatinpulver er videnskabeligt bevist at kunne øge den fysiske præstationsevne under kortvarig højintensitets træning.

Aminosyrer: Hver dosering giver en omfattende aminosyreprofil, inklusive 4 g. BCAA’s i et 2:1:1 forhold af leucin, isoleucin og valin, som alle er byggesten til at danne nyt protein.

Astragin har vist sig at øge optagelsen af aminosyrer, vitaminer og glukose samtidig med, at kroppens insulinfølsomhed og ATP-produktion øges.

Bioperin: Et sort peber-ekstrakt, som øger blodets koncentration af vitamin B6. Dette øger biotilgængeligheden af de næringsstoffer, som du fordøjer, hvilket betyder, at du får den bedste udnyttelse af de vitaminer, du indtager.

Capsimax: Capsimax understøtter din krops energiproduktion ved at hjælpe med at forbedre og opretholde dit stofskifte. Det er en naturlig ingrediens, der stammer fra røde hot chilli peppers. Den giver alle fordelene ved capsaicinoider men uden den brændende fornemmelse.

Teacrine: Teacrine er designet til at forbedre din energi, motivation og koncentration, hvilket giver dig mere fokus under træningen.

Lige meget hvad dine træningsmål er, så er det vigtigt at sørge for, du altid føler dig klar og fyldt med energi, så du kan opnå fremskridt. Vores unikke pre-workout blanding giver dig denne energi til hver eneste træning.

Kom i rette stemning med vores TheWhey video. Prøv det før din træningsmakker!

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her