Kosttilskud

Hvad er Aminogen®?

Aminogen® 

Aminogen® er en ny form for proteinfordøjende enzym som er tilføjet til valleproteinpulver og kosttilskud. Dette enzym hjælper med fordøjelse af proteintilskuddet i kroppen samtidig med, at det hjælper på oppustethed eller mulig forstoppelse, som nogle lider af, når de indtager valleprotein shakes.

Fordelene ved Aminogen® 

Aminogen® fordele

Aminogen® hjælper dem, som ønsker en proteinrig kost. Mange af jer har nok allerede bemærket, at hvis du er på en diæt, der er rig på protein i forhold til din normale kost, har dit fordøjelsessystem muligvis en svær tid med at fordøje den høje mængde af protein.
Da vi kæmper med at fordøje og nedbryde overskydende protein, kan kroppen have bivirkninger som forstoppelse, oppustethed og overflødig luft i maven. Bivirkninger af overskydende protein eller manglende evne til at fordøje høje proteinmængder kan ligne det hos en person, der er laktoseintolerant, og har indtaget for mange mejeriprodukter. Aminogen® er praktisk til løsning af dette problem.

Hvorfor er Aminogen® tilføjet som supplement? 

Det tilsættes simpelthen til valleproteinisolat for at fremskynde fordøjelsesprocessen, samtidig med at fordøjelsesprocessen bliver mere behagelig i kroppen for dem der allerede har problemer med proteinfordøjelse.
For at forbedre fordøjelsesprocessen for valleprotein og andre proteinkilder giver det mulighed for, at aminosyreindtaget øges betydeligt samtidig med, at niveauer af kvælstof udskilles eller opbruges i kroppen. Ved at opretholde et højt niveau af kvælstof i kroppen, tillader det, at muskelvækst øges ved at hæve proteinsyntesen.
Aminogen® hjælper også på at reducere luft i maven, hvilket betydeligt reducerer de høje niveauer af gas, man kan opleve fra højt proteinindhold. Denne bivirkning ved overskydende gasser er ubehagelig, derfor foretrækker mange atleter med diæt af højt proteinindhold at indtage Aminogen®.
Enkelt sagt tillader tilsætningen  til proteintilskud og/eller proteinpulver simpelthen en lettere fordøjelsesproces af proteinet. Ved at være i stand til at fordøje proteiner på højere niveauer meget nemmere, gør det muligt for kroppen at fremskynde processen af genopretning af muskler fra en hård træning ved at reparere det beskadigede muskelvæv, hvilket resulterer i produktion af magert muskelvæv.

Aminogen® er en nøglebestanddel i TheWhey – det helt nye valleproteinprodukt fra Myprotein.

thewhey-nurtionals

Findes der eventuelle problemer ved Aminogen®?

Der mangler informationer omkring næringsstoffet. Der er foretaget anerkendte og offentliggjorte undersøgelser af produktet med forsøg af personer med et indtag på kun 2,5 g. Dette svarer til 2500 milligram.

Var det effektivt med denne dosis?
Ja, det viste en stigning i isoleucin, leucin, valin, arginin og glutamin i kroppen. Denne undersøgelse blev dog kun udført på dette niveau af indtagelse 2,5 g. Proteinpulveret på markedet, fra en række virksomheder, har tilføjet Aminogen® til deres produkter. Problemet er dog, hvor lille en mængde, der er tilsat til supplementet. De fleste virksomheder tilføjer alt fra 25mg til 300 mg. Dette er næsten kun 10% af det, som blev testet med, og som gav et minimalt resultat. Dette betyder altså, at de protein supplementer som du finder på markedet, ikke indeholder nok Aminogen® til at have en positive effekt på din krop. Produkterne virker simpelthen ikke med et sådant lavt indhold.

Vil proteintilskuddene stadig virke?
Selvfølgelig vil de det. Dette betyder bare, at det som virksomheden lover omkring Aminogen®, ikke er sandt, medmindre de tilføjer ca. 2 g. eller mere I forhold til de typiske 25 mg. som de fleste produkter tilbyder.

Ekstra info omkring Aminogen®

Det har til gavn både at fremskynde og gøre fordøjelsesprocessen mere behagelig og lettere. Din krops evne til at fordøje og gøre brug af det protein, du spiser, er afgørende for at sikre muskelvækst, genopretning og udvikling. Indtagelse af Aminogen® i den rigtige mængde kan helt sikkert hjælpe denne proces. Det gør det derfor til et godt supplement til at supplere dit træningsregime.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her