Kosttilskud

Hvad er DigeZyme®? Fordele og hvorfor du bør tage det

DigeZyme®

DigeZyme®

DigeZyme®, der er mere kendt som fordøjelsesenzymer, er specielle enzymer som hjælper med nedbrydning af makromolekyler til mindre byggesten, såsom aminosyrer. Ved at nedbryde molekyler som proteiner, lipider og andre enzymer i enkle aminosyrekæder, hjælper det med at lette og absorbere aminosyrer i kroppen.

‘Digezymerne’ fokuserer på specifikke substrater eller de specielle kemikalier, som er involveret i en kemisk reaktion i et produkt. Enkelt sagt er det målrettet mod det ændrede produktet, og i dette tilfælde vil det være enzym substratet eller stoffet i kroppen som enzymet bruger til at arbejde med.

Hvad er fordøjelsesenzymer?

Fordøjelsesenzymer kan opdeles i nogle få kategorier baseret på substrat, hvori de specifikt er målrettet eller fokuseret på. Proteiner nedbrydes af protease og peptidase. Fedtstoffer og fedtsyrekæder brydes ned af lipaser. Kulhydrater, stivelse og sukker nedbrydes af Amylaser. Og de enkleste nukleinsyrer eller nukleotider brydes ned af nukleaser. Selv om hvert af disse enzymer brydes ned i kroppen, varierer placeringen af nedbrydningen, men det findes ofte sted i munden, maven, tarmene og bugspytkirtlen.

Fordelene ved DigeZyme®

Fordele ved DigeZyme®

Hvad gør DigeZyme® så nyttigt, er, at den indeholder en overflod af amylase, lactase, cellulose, lipase og protease. Hver af disse har sine egne specielle egenskaber og fordele for kroppen.

DigeZyme® bidrager til at reducere giftige stoffer i kroppen, der frembringes ved fødevareforbrug af produkter, der er vanskelige at fordøje, eller når kroppen har svært ved at fordøje visse makro- og mikromolekyler. DigeZyme® hjælper også på fordøjelsen, da det fremmer fordøjelsesprocessen. Fordøjelse giver kroppen næringsstoffer i de enkleste former for aminosyrer, hvilket hjælper med at øge proteinsyntesen, kognitiv ydeevne og immunitet.

Så hvorfor skal du tage DigeZyme®?

Det er der faktisk et simpelt svar på. Selv om de fleste fødevarer indeholder et højt niveau af fordøjelsesenzymer, betyder det ikke, at vi reelt bruger dem. Undersøgelser har vist, at når vi laver mad ved en temperatur på over 50 grader, dæmper varmeintensiteten enzymerne. Det betyder, at når vi laver mad og spiser tilberedt kød, indeholder det faktisk slet ingen enzymer efter maden har været igennem madlavningsprocessen.

Det er her, hvor supplement med DigeZyme® er nyttigt, da kroppen får højere niveauer af fordøjelsesenzymer. Dette forbedrer kroppens evne til at bekæmpe sygdom samt forbedrende optagelse af næringsstoffer af mad under din fordøjelse. Dette vil føre til en forøgelse af generering af muskelvævet og cellerne efter træning.
DigeZyme® er en nøgleingrediens i Thewhey, som er en tri-blanding af valleprotein.

Ekstra info omkring

Selvom DigeZyme® stadig er et relativt nyt produkt, har det vist sig at øge effektiviteten af fordøjelsen. Det betyder, at du bedre kan udnytte de næringsstoffer du opbruger, og det har fordele for din krops evne til at komme sig efter intens træning. DigeZyme® vil bryde proteiner ind i aminosyrer før de fordøjes, hvilket vil hjælpe på muskelvækst og udvikling. Derfor; hold øje med kosttilskud som indeholder DigeZyme® og få alle fordelene med,

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her