0
Varekurv

Der er ingen varer i din kurv

Kosttilskud

5 kosttilskud at tage med på sommerferie

Sommerferie er en kærkommen og skøn tid. En tid med afslapning, sol, varme og lidt ekstra is. Det lyder jo idylisk og skønt, ikke sandt?
MEN alt dette kan give en masse udfordringer og fristelser for dem af os, der forsøger at holde os fit og i god form.

Derudover kan den varme og brændende sol samt overdådige middage efterlade din krop i en følelse af ubalance. Dette i kombination med lidt for skæve døgnrytmer med sene nattetimer og langsomme morgener. Men bare rolig!

Ved at pakke et par ferievenlige kosttilskud med i kufferten kan du sagtens sippe cocktails, spise is og træne som en soldat (eller slet ikke), mens du stadig kan nyde din ferie i fulde drag.
Se vores kuffert kosttilskud nedenunder.

 

Multi-vitaminer 

En multivitamin er en fantastisk måde at sikre, at få nok af de vigtige næringsstoffer. Dette helt uden at skulle pakke flere forskellige slags pilleæsker ned i din kuffert.
Disse praktiske tabletter er perfekte til dem, der drager mod varmere klimaer. Disse indeholder nemlig både A- og E-vitaminer, som kan hjælpe med at beskytte din hud mod solens skadelige stråler. Sammen med en god solcreme, selvfølgelig.

En sund blanding af vitaminerne C, D3 og A vil også give dig det immun boost, som du behøver for at føle dig godt tilpas, når du er i udlandet (uanset hvor meget du har drukket natten før). B-vitamin i form af thiamin, riboflavin og niacin findes også i denne ene tablet, som bekæmper træthed og giver dit væv med energi . Ideel til at få mest muligt ud af dine sommerferie træninger.

At tage en enkelt tablet en gang om dagen er den perfekte løsning til at øge dit daglige indtag af vitale vitaminer. Så er du sikret at få mest muligt ud af din sommerferie.

Electrolyte Plus

Hvis du har planer om at træne på din sommerferie, er det meget vigtigt at holde sig hydreret. Dette så du kan yde dit bedste uden at blive dårlig. At drikke vand er selvfølgelig en vigtig del i at holde sig hydreret, men det er også vigtigt at sikre sig at få elektrolytter, som man mister, når man sveder. Især når det er varmt.

Disse salte sikrer, at vand kan absorberes af dine celler og opretholder væskebalancen i kroppen. En blanding af essentielle elektrolytter sikrer funktioner som nerveimpuls overførsel og blodtryk fungerer præcis som de skal.
Denne handy tablet giver dig mulighed for at svede uden at kæmpe for at holde dig hydreret i varmen.

Total Nutri-Green

Total Nutri-Greens

Når du er ude at rejse, så kan det være let at lade din sunde kost smutte. Dette til fordel for små lækkerbidder og snacking, der formentlig ikke er spækket med samme næringsstoffer, som dine sundere hverdags mellemmåltider.

Hvis du kan lide at forkæle dig selv på din sommerferie, eller du har svært ved at få fat i dine yndlings frugter og grøntsager, så er dette tilskud en simpel, men effektiv måde at forbedre dit vitamin- og mineralindtag. Selvom intet kan kompensere for et sundt måltid, vil kun én tablet Total Nutri-Greens give dig en hel masse goder fra de mest nærende superfood varer derude.

 

Coconut and Collagen Skin Boost

At medbringe tonsvis af skønhedsprodukter med dig på ferie kan efterlade dig med meget lidt vægtgodtgørelse i din kuffert. Byt nogle af dine skønhedsprodukter ud med dette tilskud. Så får du også har plads i kufferten til at shoppe på din sommerferie.
Den varme sol og saltvand kan efterlade din hud og hår tørt og trist. Ved at give din krop de rette næringsstoffer indefra, kan du med dette tilskud opnå og bevare et  silkeblødt hår og glødende hud. Alt dette med minimal indsats.

Dette skønne supplement giver dig en overflod af kokosolie, som er kendt for sine helt naturlige hudpleje fordele. Tilsætningen af kollagen og C-vitamin, som hjælper med at forynge bindevæv, vil holde huden smidig, sund og strålende. Dette gør det til et perfekt supplement til din kuffert og sommerferie.

Pure Caffeine

koffein

Hvis du føler dig udmattet efter en flytur, jetlagged og mat i sokkerne, så kan et koffeintilskud være det løft, du har brug for. Så har du fornyet energi til at opleve en masse på din sommerferie.

Din sædvanlige morgenkaffe er ikke altid tilgængelig, hvis du rejser rundt i verden. Disse små tabletter betyder, at du kan få dit koffeinfix uden besværet. En 200 mg tablet og en god morgenmad vil være nok til at give et spark til feriens oplevelser.

Nice to know

Uanset om du sveder ud ved havet eller simpelthen ønsker at pleje din hud og dit hår i solen, så har det aldrig været nemmere at holde sig sund med disse sommerkuffert kosttilskud.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.

Ingen post tagsMyprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert