Kosttilskud

NOURISH min krop | 4 plantebaserede kosttilskud til at berige din ernæring

Naturens kraft. Hvem sagde, at gå grønt er lig med at give afkald på alle treats?

Vores veganske udvalg har fået en makeover, og her er nogle af de nyeste tilføjelser, som virkelig fortjener at blive belyst.
NOURISH består af fire plantebaserede kosttilskud, der tager plantebaseret ernæring til nye højder. Uanset om det er et hurtigt post-workout fix eller en superfood ingrediens til dit bagværk, så har NOURISH svaret.

Klar og parat til at blive dine nye fitness favoritter, er her alt, hvad du har brug for at vide om produkterne:

1. Vegan Protein Ball

Vegan protein

Disse lommestørrelses snacks er perfekt at have med på farten til de grønne gains. Kommer i to lækre smagsvarianter: Røde bær og peanut. De er høj på fibre og plantebaseret protein til at understøtte muskelvækst og gendannelse efter træning.1

Sødet naturligt med dadelsirup og med kun 150 kcal per servering, vil du aldrig forlade hjemmet uden en af disse små lækkerheder med på turen.

2. Vegan Pandekagemix

Vegansk kosttilskud

Tid til at spice din brunch op? Skyd dagen i gang på den bedste måde med vores veganke pandekagemix. Ikke nok med at de er super hurtige at lave, men hver servering er pakket med mindst 20 g af plantebaseret protein, så de er også super gode for dine muskler.

Lavt på sukker og under 190 kalorier per pandekagestak, kan du med god samvittighed flippe et par pandekager.

3. Økologisk Gurkemeje Pulver

plantebaseret kosttilskud

Gurkemeje er i øjeblikket månedens smag. Eller i hvert fald bliver der bestilt ret mange gurkemeje kaffe latte. For at være fair, så fortjener det virkelig også en superfood status.

Det er en rod, der kommer fra samme familie som ingefær, og det er længe blevet brugt i traditionel medicin for sine kraftige antiinflammatoriske effekter.

Vores blanding er en fantastisk måde at booste de varme drikke, smoothies, shakes og bagning med de naturlige fordele fra gurkemeje.

4. Vegan Protein Cookie

plantebaseret kosttilskud

Når du har smagt en af disse, er der ingen vej tilbage. Selvfølgelig kan vi ikke bare udvælge én enkelt favorit fra vores fantastiske nye veganske udvalg. Men når det kommer til denne cookie, så er der tale om en langvarig kærlighedsaffære.

Fyldig, chokoladeholdig og nydelsesrig er normalt ikke tre ord, som man normalt forbinder med veganske snacks, men ikke desto mindre er det lige netop det, som denne er. Bagt af en mørk chokoladedej med generøse mængder af mørke chokoladestykker, er disse noget helt specielt. De er derudover pakket med 13 g af plantebaseret protein. You’re welcome.

De sidste gyldne ord

Top den grønne livsstil med plantebaserede kosttilskud. Vi er stolte af at kunne bevise, at en grøn livsstil bestemt ikke behøver at være trist og at give afkald på god smag, konsistens og forkælelse.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.


  1. Protein contributes to the growth and maintenance of muscle mass.
  2. Ramadan, G., & El‐Menshawy, O. (2013). Protective effects of ginger‐turmeric rhizomes mixture on joint inflammation, atherogenesis, kidney dysfunction and other complications in a rat model of human rheumatoid arthritisInternational journal of rheumatic diseases16(2), 219-229.


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her