Kosttilskud

SUSTAIN | 5 plantebaserede kosttilskud til en sund livsstil

En anden tilføjelse til vores nyligt opdaterede veganer sortiment er SUSTAIN, der består af fem kosttilskud, der er designet til at understøtte din krop indefra, så du kan give alt til både dine daglige aktiviteter og fitnessmål.

Rigtige og rene resultater sker ikke natten over, men omhyggeligt formulerede blandinger kan hjælpe dig på rette vej.

Dette er en gennemgang af nogle af vores nyeste plantebaserede innovationer, og hvorfor de hver fortjener et sted hos dig.

1. Vegan Glucosamine & Phytodroitin

Sund livsstil vegansk kosttilskud

Uanset grunden til smerter og ubehag i kroppen, så kan disse plantebaserede kapsler til dine led være svaret til dit ubehag.

Hver enkelt indeholder en kombination af glucosamin og chondroitin, som er komponenter i brusk . Det der absorberer slag og stød, når du bevæger dig. Forskning har vist, at ved at supplere med disse to ingredienser, så kan det hjælpe med at genopbygge brusken og endda lindre symptomer på slidgigt.2

Plus, de indeholder C-vitamin, som spiller en vigtig rolle i kollagen dannelse for den normale funktion af knogler og brusk.Så et par af disse om dagen kan virkelig bidrage til at gøre din post-workout mere behagelig uden at skulle gå sjovt efter en hård omgang ben.

2. Natural Thermo

Sund livsstil vegansk kosttilskud

Få mere ud af hver cardio træning med Natural Thermo. Vores plantebaserede fedtforbrænder er en perfekt partner til sprint og HIIT.

Fremstillet med kun naturlige planteekstrakter, herunder citrus hesperidin og grøn te, som er kendt for dens virkninger på stofskiftet.Disse praktiske kapsler kan være en reel hjælp til vægtkontrol, og de er super lette at inkorporere ind i din daglige rutine.

3. Vegan Protein & Greens

Sund livsstil vegansk kosttilskud

Vi har omdefineret sætningen ”at gå grønt” med denne sunde superhelt. Det er en killer kombination af plantebaseret protein, udvundet fra ærte og fava bønner samt superfood ekstrakter såsom kål, chlorella, spinat, spirulina og hvedegræs. Bare rolig, det smager meget bedre end det lyder.

Kommer i tre lækre smage: Mocca, banan og kanel samt kokos og lime. Du kan få alle goderne uden at efterlade en dårlig smag i munden. Hver servering giver dig 19 g protein og mindre end 2 g kulhydrat. Derudover med et højt indhold af fibre og et lavt sukkerindhold. Hvad mere kunne du tænke dig?

Og vi er ikke engang kommet til alle sundhedsfordele. Det er pakket med nødvendige vitaminer inklusiv B12 og D-vitamin, der understøtter immunforsvaret, nervesystemet, stofskiftet og muskelfunktionen, hvilket før denne shake ideel til at holde dig i topform. 6,7

4. Vegan Liquid Omega

Sund livsstil vegansk kosttilskud

Vi har genopfundet reglerne for denne, vores Vegan Liquid Omega er en sikker måde at opfriske enhver kosttilskuds regime. Den bidrager med omega-3 fedtsyre, som er udvundet fra alger i stedet for fed fisk. Det er den perfekte tilføjelse til din plantebaserede livsstil, som understøtter et normalt syn og hjernefunktion.8

Fremstillet med unik nano-indkapslingsteknologi, kommer den i en forfriskende og frugtagtig mandarin smag. Du kan nyde denne cremet væske henover frugt, morgenmad, smoothies eller juice eller direkte fra skeen.

5. Vegansk A-Z Multivitamin

Sund livsstil vegansk kosttilskud

At gå grønt bør ikke betyde at gå glip af de vigtige næringsstoffer, uanset hvor små de er. Derfor har vi sammensat vores omfattende Vegan A-Z Multivitamin.

Og med omfattende mener vi det virkelig. Der er ikke mindre end 22 vitaminer og mineraler i hver af disse veganske kapsler.

Disse små, men meget vigtige næringsstoffer kan spille en afgørende rolle for at holde alt i gang, som det skal. De gør alt fra at støtte dit immunsystem og stofskifte, 6,7og til at sikre at dine tænder og hud er sunde9, så de hjælper dig virkelig indefra og ud.

De sidste gyldne ord

Det har aldrig været nemmere at holde din krop toppet med alle de vigtige næringsstoffer, så du kan yde dit bedste til træning og skabe resultater. Du kan opnå så meget mere, når du føler dig i topform, og disse kosttilskud er til for at gøre det til en virkelighed.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.


  1. Hochberg, M. C., & Clegg, D. O. (2008). Potential effects of chondroitin sulfate on joint swelling: a GAIT report. Osteoarthritis and cartilage16, S22-S24.
  2. Philippi, A. F., Leffler, C. T., Leffler, S. G., Mosure, J. C., & Kim, P. D. (1999). Glucosamine, chondroitin, and manganese ascorbate for degenerative joint disease of the knee or low back: a randomized, double-blind, placebo-controlled pilot studyMilitary medicine164(2), 85-91.
  3. Vitamin C contributes to normal collagen formation for the normal function of bones and cartilage.
  4. Chiba, H., Uehara, M., Wu, J., Wang, X., Masuyama, R., Suzuki, K., … & Ishimi, Y. (2003). Hesperidin, a citrus flavonoid, inhibits bone loss and decreases serum and hepatic lipids in ovariectomized miceThe Journal of Nutrition133(6), 1892-1897.
  5. Westerterp-Plantenga, M. S. (2010). Green tea catechins, caffeine and body-weight regulationPhysiology & Behavior100(1), 42-46.
  6. Vitamin B12 contributes to normal energy-yielding metabolism functioning of the nervous system.
  7. Vitamin D contributes to the normal function of the immune system and the maintenance of normal muscle function.
  8. DHA contributes to maintenance of normal brain function and vision.
  9. Vitamin C contributes to normal collagen formation for the normal function of skin and teeth.


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her