Kosttilskud

THE Pre-Workout+ | Den næste generation af sportsernæring

Skrevet af: Lauren Dawes


Sådan starter du en træning. Vores kraftige formel er specielt designet til at få dig til at overgå alle dine grænser. Slip af med trætheden, efterlad din lange dag på arbejdspladsen og gør dig klar til at give 100% til hver enkelt gentagelse – THE pre-Workout + giver dig hele pakken.

THE Pre-Workout+

Dobbeltfaset koffein udslip

Koffein er en vigtig og populær pre-workout ingrediens. Videnskabelige studier har igen og igen vist de gavnlige virkninger af koffein på motion – specifikt har de vist, hvordan det kan sænke træthed og øge din energi.

Med vores innovative PhaseTech ™ frigivelsesteknologi vil THE Pre-Workout+ ikke kun give dig et enkelt hit af koffein. De banebrydende beadlets vil give dig vedvarende energi over en kortere periode – perfekt til en længere og stærkere træning.

Bange for koffein trip? Bare rolig, det har vi også tænkt på. Vi har inkluderet aminosyren L-theanin for at hjælpe med at bekæmpe de negative virkninger, som nogle mennesker får af koffein, da undersøgelser har vist, at det kan reducere psykologiske og fysiologiske stressresponser.

Forbedret fokus og udholdenhed

Vi har indset, at måden hvorpå du får en badass og produktiv træning, ikke har noget at gøre med din fysiske tilstand men din tankegang. På en mandag aften efter en lang dag med e-mails og møder lyder din sofa meget mere tiltalende end squat, ikke?

Det er her, at THE Pre-Workout + kan hjælpe med at sparke dig i gear. Koffein hjælper ikke kun med at øge opmærksomheden og forbedre koncentrationen, men vi har også inkluderet spændende nye ingredienser – huperzine-A og alpha-GPC – der har vist sig at øge neurologisk fokus.

En undersøgelse i Journal of the International Society of Sports Nutrition har specifikt vist, at alpha-GPC-tilskud kan være til gavn for både fysiske og mentale præstationsopgaver.

Plus, med de populære ingredienser som beta-alanin til udholdenhed og taurin og tyrosin til neurologisk fokus, bør denne hårdtslående blanding hjælpe dig med at komme ind i træningszonen med et stærkt forøget fokus på at yde alt, du kan.

Forøget Vasodilation

Hvad er en pre-workout uden et kick? I Pre-Workout + har vi inkluderet overlegne ingredienser, som vi aldrig har brugt før, for at sikre, at vi nailer den – både VASO6 ™ og havtorn bærekstrakt er blevet tilføjet for at give de naturligt vasodilaterende virkninger.

Vasodilation betyder øget blodgennemstrømning, hvilket igen betyder, at mere ilt kan leveres til musklerne til energigenerering og næringstilførsel. Alle de gode ting.

VASO6 ™ er en grøn te ekstrakt, der har naturlige vasodilaterende egenskaber. Kliniske forsøg har vist, at det er 10 gange mere effektivt end arginin, som er en mere almindelig pre-workout ingrediens. Et indtag på 300 mg VASO6 ™ kan resultere i op til 50% vasodilation, mens 7 g arginin kun resulterer i 5%.

Forbedret næringsoptagelse

Og endelig, med så mange højtforskede ingredienser i en blanding, er det eneste rigtige kun, at vi giver din krop en hjælpende hånd med at sætte dem i brug. Derfor har vi inkluderet AstraGin®, som har vist sig at forbedre aminosyreabsorptionen samt BioPerine®, som har vist sig at forbedre absorptionen af ​​vitaminer og mineraler.

Sidstnævnte er særlig nyttig i betragtning af, at THE Pre-Workout + har tilsatte vitaminer – herunder vitamin B12 og C, som begge er naturlige samt understøtter immunsystemet. 

Hvem er THE Pre-Workout+ til?

THE Pre-Workout + er til alle, der ønsker at tage deres træning til et nyt niveau. Uanset om du er en sportsudøver, der søger noget, der hjælper med at skære sekunder af din allerede bedste præstation, eller om du er typen, der går i fitness, og mangler noget til at gøre din træningsrutine lidt mere spændende, kan dette være svaret.

Hvornår skal det indtages?

For at få mest muligt ud af denne kraftfulde blanding anbefaler vi, at du tager THE Pre-Workout + ca. 30 minutter før din træning. Dette giver din krop en chance for at begynde at optage disse højtydende ingredienser, så du kan begynde med et buzz.

Og selvfølgelig vil denne følelse, ved hjælp af vores unikke PhaseTech ™ tidsfrigivelsesteknologi, ikke falme efter dit første sæt.

Overlegne blandinger giver overlegne resultater. Slip din energi løs med PhaseTech ™ – den næste generation af sportsernæring.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.


 1. Graham, T., Rush, J. and Soeren, M. (1994).Caffeine and Exercise: Metabolism and Performance.Canadian Journal of Applied Physiology, 19(2), pp.111-138.
 2. Graham, T. (2001). Caffeine and Exercise. Sports Medicine, [online] 31(11), pp.785-807.
 3. Directorate General Health and Food Safety.
 4. Zhang, H. and Tang, X. (2006). Neuroprotective effects of huperzine A: new therapeutic targets for neurodegenerative disease. Trends in Pharmacological Sciences, 27(12), pp.619-625.
 5. Parker, A., Byars, A., Purpura, M. and Jager, R. (2015). The effects of alpha-glycerylphosphorylcholine, caffeine or placebo on markers of mood, cognitive function, power, speed, and agility. Journal of the International Society of Sports Nutrition, 12(1).
 6. Rigelsky, J. and Sweet, B. (2002). Hawthorn: pharmacology and therapeutic uses.American Journal of Health-System Pharmacy, 59(5), pp.417-422.
 7. U.S. Patent No 6,706,756 BI, Fig.7
 8.  Schlaich MP, Jacobi J, John S, Delles C, Fleischmann I, Schmieder RE. (2000). Is l-arginine infusion an adequate tool to assess endothelium-dependent vasodilation of the human renal vasculature. Clin Sci (Lond). 99 (4), 293-302.
 9. 9. AstraGin; NuLivScience; “Clinically Demonstrated to Significantly Increase the Absorption of Amino Acids, Peptides, Vitamins, and Other Nutrients in Intestinal Cells to enhance the Nutritional Value of Targeted functional Foods and Supplements
 1. Majeed, M., Badamaev, V. and Rajendran, R. (1998). Use of Piperine as a Bioavailability Enhancer.United States Patent.
 2. Vitamin B12 and C contribute to the reduction of tiredness and fatigue.
 3. Vitamin B12 and C contribute to the normal function of the immune system.
 4. Kimura, K., Ozeki, M., Juneja, L. and Ohira, H. (2007). L-Theanine reduces psychological and physiological stress responses. Biological Psychology, 74(1), pp.39-45.


Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her