Livsstil

Eksklusivt interview med en modig kvinde – Alpha Female

Hvornår har du sidst været modig, foretaget en ændring og hvad var resultatet?

I 2010 slog jeg op med min kæreste efter at have været mentalt nede, mistet mit arbejde, og tog ikke længere aktiv del i mit eget liv. Så tog jeg beslutningen om at flytte. Det var skræmmende, og jeg tog en stor risiko for at følge min drøm. At være en professionel wrestler var mit ultimative mål. Jeg opnåede noget, jeg aldrig havde troet, jeg kunne.

Hvorfor begyndte du din fitness-rejse?

Som yngre var jeg altid lille og tynd. Jeg blev mobbet i skolen, og blev overset i mange situationer. Jeg ville være stærk og selvsikker. Jeg ville være en stærk kæmper. Det er årsagen til, at jeg startede med at træne.

Føler du, at der er ligestilling mellem kønnene i sportsverdenen?

Min holdning er, at ligesom farven blå er for drenge og lyserød er for piger, så er sport inddelt i kvinde- og mande sportsgrene. Hvilket er skørt! Jeg vil gerne dyrke bodybuilding, have store muskler og slås i en ring, lige præcis som at nogle drenge gerne vil danse ballet eller dyrke yoga. Folk burde ikke blive dømt på deres præferencer. Men vi er på rette vej efter modige kvinder som Ronda Rousey og Holly Holmes, gjorde kvinde wrestling populært. Det er nu mere “accepteret”, at kvinder også bryder, træner hårdt, er svedige og har muskler.

Har du nogensinde følt dig forlegen i fitnesscentret? Hvordan forholder du dig til dette?

træning, kvinder

Jeg besøger mange forskellige fitnesscentre mange forskellige steder og hver gang, jeg går ind i et fitnesscenter, stirrer alle øjne på mig. Jeg ser anderledes ud end normen, og folk er nysgerrige på, hvem jeg er, og hvad jeg laver. Af og til når jeg har en ekstra hård dag eller er træt, bliver jeg irriteret over alle blikkene, eller føler mig forlegen. Så plejer jeg at tage en kasket på, store høretelefoner eller gøre det klart, at jeg ikke har lyst til at interagere med andre. Når alt kommer til alt, så er jeg der for at træne præcis ligesom dem. Jeg skruer op for musikken, vender blikket indad, og fokuserer på mig selv.

Hvem er din yndlings superhelt, og hvorfor?

Jeg elsker SUPERMAND. Han er den, jeg bedst kan identificere mig selv med, da jeg heller ikke kender mine rigtige forældre. Desuden lever jeg mit liv lidt ligesom supermand. I hverdagen er jeg ikke specielt stærk, men når jeg snører mine støvler, bliver jeg til “alfa-kvinden”, og får overnaturlige kræfter. Jeg løfter andre folk over hovedet for derefter at kaste dem ned på jorden.

Er der nogen bestemt eller noget specielt, der har inspireret dig til at gøre en forskel?

styrketræning

Da jeg var barn, søgte jeg desperat efter nogen at se op til. Dengang var der ikke adgang til internettet, ligesom der er i dag. Så jeg opfandt en usynlig person, som i dag er kendt som alfa-kvinden. En stærk, selvsikker, sej kvinde som ønsker at inspirere og vise, at du kan vinde, selv hvis du går imod strømmen. Du er nødt til at tro på dig selv og så kæmpe for det!

Hvis du kunne sammenligne dig selv med en inspirerende kvinde, hvem ville det så være og hvorfor?

Angelina Jolie. Jeg er vild med hende! Hun er en smuk kvinde, der har masser af stil. Hun hjælper mindre heldige personer, og skaber bevidsthed derom. Hun ignorerer ikke andres behov, og taler for dem, der ikke har en stemme, eller mulighed for det.

Hvis du kunne give et enkelt godt råd/citat til alle kvinder i verden, hvad ville det være?

Lad os stå sammen, samarbejde og give verden det den har brug for: et stærkt feminint touch!

Dit yndlings TV-show/skuespiller? Yndlings Disney-figur?

Jeg elsker Skønheden og Udyret. Budskabet er nemlig baseret på, at det er utrolig vigtigt ikke at bedømme en bog på dets udseende!

productsMyprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her