Dessert & Snacks

Baked oats gulerodskage | Grab & go morgenmad

Alt, hvad der smager som kage til morgenmad, får vores stemme.

Det er næsten svært at tro, at noget så lækkert kan være så makrovenligt, men tro os! Denne opskrift på baked oats gulerodskage er den perfekte sunde treat til at få en fantastisk start på dagen. Lavet uden tilsat sukker og med meget lidt fedt, indeholder hver firkant kun 135 kalorier og giver næsten 7 g protein.

De er ideelle til at lave i en batch og opbevares i køleskabet i et par dage, så du har en hurtig grab & go morgenmad ved hånden til de dage, hvor du skynder dig ud af døren. Hvis du har den luksus at have tid til at gøre det til en lidt større begivenhed, anbefaler vi dog på det kraftigste at gå all out med de ekstra toppings.
Vores vinderkombination til baked oats gulerodskage må være et drys af peanut butter, bananskiver og chiafrø – og takket være vores peanut butter i pulverform kan du nyde hele smagen af dit yndlings nøddesmør, bare med 70% mindre fedt. Sikke en gevinst.

Antal: 9 stk.

Ingredienser

Valgfri topping: bananskiver og chiafrø

baked oat gulerodskage
Fremgangsmåde

  1. Kom først havregryn, proteinpulver og rosiner i en stor skål, og bland det hele sammen, så det bliver jævnt fordelt.
  2. Tilsæt derefter den stødte ingefær, bagepulver, mælk, revet gulerod og sukkerfri ahornsirup. Rør det hele godt rundt for at få en blandet blanding, og hæld den derefter forsigtigt på en foret bageplade. Lad den stå på køl i 1 time i køleskabet, så havregrynene kan suge noget af fugten op.
  3. Når de er afkølet, bages havregrynene ved 180 °C i 25 minutter.
  4. Når de er bagt, tages de forsigtigt ud af bageformen og afkøles i et par minutter, inden de skæres i 9 lige store firkanter. Læg dem i genanvendelige lynlåsposer og opbevar dem i køleskabet, så de er nemme at tage med til morgenmad senere på ugen.
  5. Hvis du serverer dem med det samme, kan du toppe dem med et drys af vores fedtfattige peanut butter i pulverform ved at blande en spiseskefuld af pulveret med et par spiseskefulde vand. Afslut med banan i skiver og et drys chiafrø. Lækkert.
Protein blåbærtærte bagt havregryn

Sunde Opskrifter

Protein blåbærtærte bagt havregryn

Vi kommer aldrig til at få nok af bagt havregryn.

2021-06-04 15:46:09Skrevet af Lauren Dawes

Bagt protein havregrød med chokolade

Sunde Opskrifter

Bagt protein havregrød med chokolade

De lyver ikke, når de siger, at bagt havregrød er som kage til morgenmad.

2021-02-11 15:19:55Skrevet af Lauren Dawes

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 135
Total Fat 2,5g
Total Carbohydrates 19,7g
Protein 6,7g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her