Dessert & Snacks

Cheesecake barer med kun 5 ingredienser | 2 varianter

Har du nogensinde taget dig selv i at dagdrømme om din yndlings dessert vel vidende, at du ikke engang har noget nær af ingredienser til at fremstille dette i dit køkken?


Det er tid til at tage tingene i egne hænder. Disse lækre cheesecake barer rammer helt sikkert the sweet spot, og de er lavet med blot et par enkle ingredienser.

Vi har valgt to forskellige varianter til vores barer, og ved at bruge nogle af vores yndlings produkter har vi holdt fyldet så sundt som muligt med minimal fedt og intet raffineret sukker.

Vores pulver peanut butter er et fantastisk alternativ til almindeligt peanut butter, da det har al smag, lige med 70% mindre fedt. Den sukkerfri sirup, som vi har brugt i den anden mulighed, er også en absolut gevinst – uden kulhydrater, sukker eller fedt og mindre end én kalorie pr. portion.

Hvad angår toppings – det er helt op til dig at blive så kreativ, som du vil! Vi har taget nogle af vores foretrukne snacks for at tage disse cheesecake barer til næste niveau.

Vores Peanut Butter Cups er lige så blødsødne som lignende produkter i supermarkederne, men disse har et reduceret sukkerindhold og leveres med 6,7 g protein pr. portion. Vores protein Break Barer har de samme uimodståelige chokoladedækkede, sprøde stænger som alle kender og elsker. De har 90% mindre sukker end dem fra kiosker og supermarkeder og mere end det dobbelte af proteinindholdet.

Ingredienser

Peanut Butter Cup:

Toppings:

Bær & Chokolade:

Toppings:

cheesecake barer

Fremgangsmåde

  1. Forbered først kiksbasen ved at tilsætte alle digestive kiks til en foodprocessor. Proces et par minutter, indtil det er helt knækket fra hinanden, tilsæt derefter kokosolien og proces et par til.
  2. Hæld basen ud i en foret bageplade, og brug bagsiden af ​​en ske til at presse blandingen godt ned i et jævnt, lige lag og køl i 1 time.
  3. Lav i mellemtiden hvilken cheesecake fyld du har valgt ved at tilføje flødeost og andre ingredienser til en skål. Brug en mixer til at blande dem sammen, indtil de er godt kombineret til en klumpefri blanding.
  4. Brug derefter en ske eller en spatel til at øse cheesecake fyldet på kiksbunden og udjævn den for at skabe et jævnt lag.
  5. Top med stykker af hakkede peanut butter cups eller break barer, og lad det køle i yderligere 4 timer.
  6. Skær i barer og nyd! Hvis du føler dig overgivende som os, kan du smelte lidt chokolade eller peanut butter for at tilføje et ekstra touch af lækkerhed oven på dine barer. Du kan nemt lave dit pulveriseret peanut butter til en fedtfattig topping ved at tilsætte lidt vand for at gøre det til en sauce.
Protein Brownie Islagkage | Fedtfattig Dessert

Sunde Opskrifter

Protein Brownie Islagkage | Fedtfattig Dessert

Der er ikke noget som flere lag chokolade til at øge dit humør.

2020-04-09 12:45:51Skrevet af Lauren Dawes

Peanut Butter Cookie Dough Bites | Protein Snacks

Sunde Opskrifter

Peanut Butter Cookie Dough Bites | Protein Snacks

2020-04-17 14:44:56Skrevet af Lauren DawesLauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her