Sunde Opskrifter

Clear Protein Slushies | Clear Whey Isolate & Clear Vegan Protein

Tag dine sommertilskud til et helt nyt niveau med disse clear protein slushies.

Når du er heldig nok til at nyde en solrig udendørs træning, er nogle gange den sidste ting, du har lyst til at gøre bagefter er, at prøve at få en cremet, mælkebaseret protein shake ned. Det er her vores lækre frugtagtige Clear Whey Isolate kommer ind.

Pakket med 20 g protein pr. portion er det lige så effektivt til at forsyne dine muskler med det, de har brug for til at vokse og reparere, efter at du har arbejdet hårdt – kun det er mere som en juice end en shake. Den perfekte lette forfriskning til at køle dig ned efter en sved sommertræning.

Plantebaseret? Bare rolig, vi har dig dækket af vores Clear Vegan Protein. Lavet af hydrolyseret ærteprotein og fås i utrolige frugtagtige smagsvarianter, garanterer vi, at det vil være dit foretrukne valg til varmt vejr, der hjælper dig med at imødekomme dine daglige proteinbehov.

Og hvilken bedre måde at nyde disse to innovative blandinger end som iskolde slushies? Super enkelt at fremstille, er de en ideel belønning for at arbejde sig igennem din træning.

Her er, hvad man skal gøre.

Antal: 1

Ingredienser

  • 1 scoop Clear Whey Isolate eller Clear Vegan Protein
  • 200 ml water
  • Håndfuld knust is
  • Frugt til pynt

slushies

Fremgangsmåde

  1. Først tilsættes 200 ml vand og 1 scoop af din yndlings smag af Clear Whey Isolate eller Clear Vegan Protein til en shaker. Ryst grundigt, indtil blandingen er helt kombineret, og lad enhver skum bundfælde.
  2. Derefter tilsættes en håndfuld knust is til en blender, og hæld derefter din clear protein shake-blanding henover. Blend godt, indtil du får en glat, tyk slushy konsistens.
  3. Serveres i et glas med alt pynt efter eget valg.

Næringsindhold

Kalorier Protein  Kulhydrat Fedt
Clear Whey Isolate  83 20g 0.7g 0.1g
Clear Vegan Protein  54 10g 2.6g 0.1g
Clear Whey Protein Sodavandsis | Køl ned efter din træning

Sunde Opskrifter

Clear Whey Protein Sodavandsis | Køl ned efter din træning

Disse sodavandsis er super frugtagtige og super forfriskende og er fyldt med protein.

2022-06-08 15:00:14Skrevet af Lauren Dawes

BCAA Mango Sorbet | Opfrisk din kosttilskuds rutine

Sunde Opskrifter

BCAA Mango Sorbet | Opfrisk din kosttilskuds rutine

Iskold og sprudlende med frugtagtig smag, er dette det mest smagfulde amino boost.

2020-06-11 17:09:08Skrevet af Lauren DawesLauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her