Dessert & Snacks

Irish Coffee Protein Truffles | World’s Kitchen

Vi fejrer vores yndlings smage fra hele verden i vores sortiment af World’s Kitchen.

Du kan muligvis ikke rejse så meget, som du gerne vil lige nu, men vi er her for at sikre, at du stadig kan nyde de smage, du elsker fra hele verden. Udvid din horisont og sæt nye smage på prøve med vores World’s Kitchen-sortiment – ideelt til at sætte gang i din daglige ernæring.

Dette er nok en af vores favoritter fra samlingen, sandsynligvis fordi det føles som en smag, du ikke skal nyde i en protein shake. Vi lavede Irish coffee til en protein shake (bare rolig, det er bestemt ikke-alkoholisk).

Irish coffee er en cocktail bestående af varm kaffe, irsk whisky, sukker og fløde topping. Det er en fantastisk opvarmning om vinteren, der normalt gemmes til særlige lejligheder, ikke? Nå, nu kan du nyde denne overbærende smag når som helst på dagen uden at hæve øjenbrynene.

Vi syntes, at vi ville lave den ultimative proteinbehandling med denne splinter nye smag i en super simpel trøffelopskrift. Brug bare en håndfuld naturlige ingredienser og vores flavdrops med nul kalorier til et strejf af vanilje. De er den perfekte snack at have ved hånden, når trangen kommer.

De smager næsten for godt til at tro, at de rent faktisk støtter din træningsfremgang.

Antal: 15

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Anbring først den mørke chokolade i en skål.
  2. Varm derefter kokosmælken i en lille gryde over medium varme. Når det er varmt (men ikke kogende), hæld mælken i skålen over chokoladen.
  3. Tilsæt Flavdrops og Irish coffee proteinpulver. Lad det stå i et par minutter, så chokoladen smelter, og rør derefter for at kombinere den.
  4. Anbring skålen i køleskabet, og lad den stå i 1 time. Når du er fast, skal du bruge en ske og dine hænder til at rulle trøflerne i ping pong- kugle størrelse
  5. Støv eller rul i kakaopulver, så nyd det med det samme eller opbevar i køleskabet til senere!
Eton Mess Protein Frozen Cheesecake | World’s Kitchen

Sunde Opskrifter

Eton Mess Protein Frozen Cheesecake | World’s Kitchen

Eton mess + cheesecake = dessert goals.

2020-09-04 06:36:59Skrevet af Lauren Dawes

Protein Waffles | World’s Kitchen

Sunde Opskrifter

Protein Waffles | World’s Kitchen

Hvilken bedre måde at starte dagen på end med en tallerken vafler?

2020-09-03 12:54:43Skrevet af Lauren Dawes

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 86
Total Fat 6,1g
Total Carbohydrates 7,1g
Protein 2,7g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her