Dessert & Snacks

Mini Protein Cheesecakes Med Bær

Disse små protein cheesecakes har dit navn skrevet på dem.

Niall Kirklands uimodståelige mini protein cheesecakes er ideelle til at have ved hånden, når du er ude efter noget sødt til at stoppe din cravings – uanset om det er for at få dig ud af en eftermiddagsnedtur eller lige efter te, når du bare har brug for noget til at afslutte måltidet. De er også en fantastisk snack, som du kan tage med på picnic eller udflugter, uden at det er nødvendigt med bestik.

Denne enkle opskrift på protein cheesecakes er baseret på et par sunde udskiftninger for at holde fedt- og sukkerindholdet meget lavere end en købt cheesecake, så du kan nyde disse lækkerier og stadig holde dig på sporet med dine træningsmål. Desuden indeholder de hver især imponerende 10 g protein, hvilket gør dem til en velsmagende måde at supplere dit daglige indtag på.

Giver 8 stk.

Ingredienser

Til kiksebunden:

 • 8 almindelige digestive kiks
 • 30 g smør (smeltet)
 • 1 spsk. honning

Til fyldet:

Til toppings:

mini protein cheesecakes

Fremgangsmåde

 1. Forvarm ovnen op til 160°C
 2. Knus kiksene til et fint pulver ved at dække og slå dem med en kagerulle eller ved at bruge en blender. Kom de knuste kiks i en skål, tilsæt smeltet smør og honning, og rør det hele sammen til det er helt blandet.
 3. Fordel din kiksebundblanding mellem 8 muffinforme i en muffinform, tryk den flad, og bag den i 8 minutter.
  Til fyldet piskes flødeost, græsk yoghurt, vaniljeprotein, vanilje flavdrops, æggehvider og honning sammen med en elektrisk håndpisker i ca. 5-10 minutter, indtil blandingen bliver let, luftig og lidt stiv.
 4. Tag kiksebundene ud af ovnen, lad dem køle af i 2 minutter, og kom derefter 2-3 spiseskefulde cheesecakefyld på hver kiksebund. Sænk ovnen til 140°C, og bag derefter dine mini cheesecakes i 20 minutter.
 5. I mellemtiden kommes jordbær, hindbær, et skvæt vand, citronsaft og honning i en gryde med non-stick-lag og koges op ved svag til middelhøj varme. Kog under jævnlig omrøring i 5-10 minutter, indtil frugterne begynder at gå i opløsning. Mos frugterne, indtil de er jævne, og fortsæt med at koge frugterne ned, indtil de bliver til en tyk marmelade.
 6. Tag nu protein cheesecakes ud af ovnen, top med bærsyltetøj og pynt med smeltet chokolade-hasselnødde proteinspread.
 7. Overfør dem til køleskabet og afkøl i mindst 1 time, og nyd dem derefter!

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 196
Total Fat 9,2g
Total Carbohydrates 18,1g
Protein 10,3g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her