Dessert & Snacks

Pop Roll Protein Tiramisu | Proteindessert

Hvis du elsker tiramisu, vil du elske denne proteinrige udgave.

Ønsker du at tilfredsstille din søde tand med noget hurtigt, nemt og fyldt med protein? Denne utrolige opskrift fra Niall Kirkland tikker alle disse bokse af.

Han har brugt vores splinternye Pop Rolls som base for denne lækre treat, som snart bliver en basic i dit snackskab, stol på os. De har lavt sukkerindhold, højt proteinindhold og har mindre end 100 kalorier pr. rulle – ret sweet, ikke?

Med uimodståelige lag med glat cream cheese fyld og fyldig, kaffe-soaked chokolade er disse tiramisu dessertkopper bestemt en game changer.

Antal: 3

Ingredienser

Pop Roll Protein Tiramisu

Fremgangsmåde

  1. I en skål blandes mascarpone, græsk yoghurt, protein og FlavDrops, indtil de er fuldt kombinerede.
  2. Pak Pop Rolls ud, og skær tynde skiver af begge ender, og skær derefter midten ned for at lave to store skiver, så du sidder tilbage med to store stykker og to tynde skiver.
  3. Tilsæt instant kaffen til det kogende vand, og rør for at kombinere det grundigt. Dyp hvert stykke Pop Roll i kaffen i et par sekunder, og overfør det derefter til din dessertkop.
  4. Sæt 4 stykker Pop Roll i bunden, derefter 2 spiseskefulde af protein mascarpone blandingen efterfulgt af et andet lag af Pop Roll stykker og protein blanding.
  5. Top med nogle Pop Roll stykker og revet mørk chokolade.
Ultimativ Påskeæg Cheesecake | Påskeopskrift

Sunde Opskrifter

Ultimativ Påskeæg Cheesecake | Påskeopskrift

Det er acceptabelt at spise en cheesecake til morgenmad i påsken, ikke?

2021-03-24 10:30:54Skrevet af Lauren Dawes

Italiensk tiramisu med protein chokolade

Sunde Opskrifter

Italiensk tiramisu med protein chokolade

2018-12-19 13:11:01Skrevet af Jennifer Blow

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 358
Totalt fedtindhold 19g
Total kulhydrater 17g
Proteiner 26g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her