Dessert & Snacks

Ultimativ Påskeæg Cheesecake | Påskeopskrift

Hvis du er lidt lige som os, betyder påske, at alle chokolade restriktioner ryger ud ad vinduet.

Så det er helt acceptabelt at forkæle sig med en påskeæg cheesecake til morgenmad, ikke? Påskeæg cheesecake-trenden har sandsynligvis været overalt på din tidslinje for nylig, men vi syntes, at vi ville øge niveauet ved at øge proteinindholdet og hjælpe med at gøre dem lidt mere makrovenlige.

Denne uimodståelige opskrift fra @healthy_floflo bruger fedtfattig flødeost sammen med Chokolade Karamel Impact Whey Protein til at lave et jævnt og sødt cheesecake fyld (uden sukker og fedt overload). Derefter toppes den med vores helt nye Double Dough Brownie i Creamy Chocolate (limited edition), der serverer endnu flere lag med utrolig smag og tekstur sammen med 14 g protein pr. bar.

Dette er 100% en påske snack, som du har brug for i dit liv, stol på os.

 Antal: 1

Ingredienser

 • ½ påskeæg
 • 4 spsk. let flødeost
 • 1 scoop Impact Whey Protein (Chokoladekaramel)
 • 1 digestive kiks (smuldret)
 • Double Dough Brownie (cremet chokolade)
 • 1 tsk. usødet kakao

påskeæg cheesecake

Fremgangsmåde

 1. Skær først Double Dough Brownie, og sæt den til side.
 2. Bland flødeosten og proteinpulveret i en skål, indtil det er glat. Del blandingen i to og tilsæt den usødede kakao i den ene halvdel under omrøring, indtil den er jævnt kombineret.
 3. Fyld din påskeæg halvdel med ¾ af de smuldrede digestive.
 4. Tilsæt chokolade-cheesecake blandingen for at skabe et lag og derefter resten af blandingen for at lave et andet lag.
 5. Tilføj dine toppings – Flo er gået med et drys af den resterende smuldrede kiks, smeltet chokolade fra den anden halvdel af hendes påskeæg og skiverne af Double Dough Brownie.
 6. Nedkøl i køleskabet natten over eller i fryseren i 2 timer. Så nyd det!

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 467
Totalt fedtindhold 31g
Total kulhydrater 46g
Proteiner 26,6g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her