Sunde Opskrifter

3 sunde opskrifter med æg | Morgenmad, frokost & dessert 

Når det er påske, så går der æg i den i alle slags afskygninger, og vi har samlet 3 sunde og velsmagende opskrifter med æg, der kan bruges til morgenmad, frokost eller aftensmad og selvfølgelig noget til den søde tand, der indeholder chokolade.
For en påske uden chokolade er bare ikke helt det samme. Enig? Godt så.
Disse opskrifter med æg er alle en nem måde at gøre din påske weekend lidt ekstra speciel, plus de er alle høje i protein.

Dét lyder altså som en win-win i vores ører.
Tjek dem ud…

Lun morgenmad

1. Krydret søde kartofler med chorizo

opskrifter med æg

Kedelig af samme gamle søndags fry up? Dette er en super lækker opskrift med æg. Prøv at krydre tingene lidt op med denne super-velsmagende søde kartoffel chorizo gryde. Det giver 4, så det er ideelt til at tilbyde dine venner og familie til brunch tid.

Pr. servering: Kalorier: 437  Protein— 24g  Kulhydrat— 38g  Fedt— 23g

Få opskriften her

Proteinbombe til frokost/aftensmad

Sund æggekage med sød kartoffel & grønt

opskrifter med æg

Denne æggekage med sød kartoffel og kål er den ultimative go-to ret til frokost eller en hurtig, sund og yderst velsmagende aftensmad. Med sit høje indhold af protein, er det også et fantastisk post-workout måltid efter en hård og fed omgang træning.

Pr. servering: Kalorier: 388 Protein— 25 g  Kulhydrat— 29 g  Fedt— 19 g

Få opskriften her

Protein chokolade påskeæg med peanut butter

Mini chokolade påskeæg

opskrifter med æg

Okay denne opskrift indeholder som sådan ikke æg i traditionel forstand, men resultatet ligner æg!
Chokolade hører sig til påsken, men for ikke at give dig alt for dårlig samvittighed, så prøv denne sunde opskrift på chokolade påskeæg, der har en lækker smag og crunch fra peanut butter.

Pr. servering: Kalorier: 61 Protein— 1,8 g  Kulhydrat— 5,3 g  Fedt— 4,1 g

Få opskriften herLauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her