Træning

Home gym inspiration I Her er vores favoritter

Hvis du savner træningscentret alt for meget og ikke har ressourcerne til at lave et home gym, skal du kigge væk nu. Som i laaaangt væk. Ligeledes, hvis du er på udkig efter noget inspiration til hjemmetræning eller bare vil slynge dig over kreativiteten hos nogle af Team Myprotein, skal du bestemt fortsætte med at scrolle videre. 

Mens nogle af os har været forsøgt os med et resistance band og en støvet gammel håndvægt, eller endnu mindre, har disse personer taget deres home gym til næste niveau med deres fantastiske set-ups, hjemmelavede squat-racks og ren kreativitet. 

Hvor der er vilje, er der en vej. 

Faktisk er vi ikke sikre på, at de fornyer deres medlemskab af fitness, når dette er over. 

Lad os tjekke dem ud. 

Simons outdoor home gym 

Først og fremmest, vi roser Simons optimisme i Storbritanniens vejr. Ville du lave lat pull down i regnen? 

En ting er helt sikkert, denne fyr kæmper ikke for at arbejde med overkroppen med det kit. Med store vægte og en cykel til cardio har Simon det hele afbalanceret.  

PJ har sine prioriteter i orden 

Der er intet som et godt tv-show, der hjælper dig med at komme igennem smerterne ved en hård træning. Det ser ud til, at han også har få vægte til at klæbe på denne vægtstang. Bliv ved med at give den gas buddy! 

Installation af en pull up bar i dit hjem er en fantastisk måde at mestre dem uden de sædvanlige fitness-tilskuere. 

Laura går ikke ned på sine squats og dødløft

home gym

Opbygning af dit eget squat rack er absolut next level hjemmetræning. Vi er alle imponeret og meget bekymrede for din sikkerhed efter at have læst billedteksten. 

Det virkelige spørgsmål er: hvad bygger hun næste gang? En erg? En modstandsmaskine? 

Luke får mest ud af sin udendørstræning 

home gym

Vi elsker, at du bruger ting, som du finder på vandreture – og vil også meget gerne se dig prøve at trække dette hjem til dine dødløft. 

Brug af ting, som du finder liggende (uden at stjæle store metalgenstande), er en kreativ måde at danne nyt træningsudstyr til hjemmet. Hvad med at smide rundt med nogle træstammer eller triceps-dip på et hegn? 

Sams garage 

Se dette en rigtig man cave. Vi ville ikke blive overrasket, hvis Sam aldrig forlod sin garage med en sådan opstilling. Han er sandsynligvis også godty stacked. 

Du behøver jo slet ikke at træne i et fitness center igen. 

Daniel er gået all in

Home gym

Med et spejl for at se hans egen form, kan vi fortælle, at Daniel er ganske glad under isolering uden hans gym buddies til at spotte ham.  

Denne opsætning er bedre end, hvad nogle mennesker betaler for et månedligt medlemskab for. Se bare på de motiverende vægklistermærker. Det er dog ikke så rodet som et offentligt fitnesscenter i spidsbelastningstider. 

Hvis dette ikke var nok, har Daniel også en erg opsat udendørs. Du kan ikke glemme den vigtige cardio! 

Home gym

Marks hjemmelavet set up

hjemmetræning

Marks opsætning er et bevis på, at du kan gøre meget med lidt. Vi ved ikke, om vi skal være stolte af Marks kreativitet eller være bange for, at disse bands bare ikke vil være i stand til at holde. Auuch. 

Men lad os ikke stoppe dig Mark! No pain No gain, ikke sandt? 

Kort fortalt 

Uanset om du har oprettet dit dream gym, eller du er tilpas med et par dåser og børnene at kaste rundt medroser vi dig for din proaktive holdning derhjemme. 

10 Fitness talenter du kan lære på 2 uger

Træning

10 Fitness talenter du kan lære på 2 uger

Fantastiske måder at krydre din hjemmetræning op og lære nye færdigheder.

2020-04-15 11:51:46Skrevet af Evangeline Howarth

18 Kropsvægtsøvelser for en stærkere ryg

Træning

18 Kropsvægtsøvelser for en stærkere ryg

2020-05-13 10:49:20Skrevet af Andy GriffithsEvangeline Howarth

Evangeline Howarth

Forfatter og ekspert

Evangeline har deltaget i konkurrencepræget sportsgrene siden en ung alder. Som en kvalificeret RYA Dinghy Instructor forstår hun vigtigheden i en god ernæring som det rette brændstof til ekstrem- og udholdenhedssport, især på grund af hendes erfaring i Team GBR Squads samt lede og coache hendes universitets første hold.

I sin fritid elsker Evangeline at løbe - især maraton. I weekenderne finder du hende i gang med vandsport eller at vandre i bakker. Hendes yndlings aftener bliver brugt på en HIIT-session eller squats i træningscentret, inden hun forkæler sig selv med smagfuld og krydret mad og masser af grøntsager - yum!

Få mere at vide om Evies erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her