Motivation

Inspirerende historier | 8 Million Strong Community

Myprotein inspirerende historier

Vi har nået 8 stærke millioner. Derfor hylder og fejrer vi alle de mennesker, som har fået os hertil, hvor vi er i dag.

Som en del af fejringen, har vi talt med nogle af de mest dedikerede mennesker i vores samfund for at høre deres inspirerende historier om personlig progression og for at finde ud af, hvad fitness betyder for dem.

Panicos Yusuf

”Hver fight-camp og kamp er deres egen udfordring. Ikke kun selve kampen, men hele 6-ugers processen op til. I løbet af den tid ofrer jeg tid væk fra min familie, jeg kommer ned i vægt, så jeg er evigt sulten og får også skader undervejs.

Efter kampen har jeg alle skader at kæmpe med, mens jeg fortsætter med at undervise og træne i træningscentret. Jeg har haft en brudt hånd, brudt øjenhule, forslåede skinneben, forskellige snit og blå mærker.”

Inspirerende historier

Panicos er et af de største navne i den britiske Muay Thai verden med imponerende karriere højdepunkter. Herunder at være en to-gange Muay Thai verdensmester. Han var altid et sporty barn og prøvede alt, hvad han havde til rådighed, indtil han fandt thai boksning, og det blev hans store lidenskab.

Han tilbringer nu halvdelen af sin tid på at konkurrere og den anden halvdel som hovedtræner i hans kampsports træningscenter, All Powers Gym.

”Jeg vil fortsætte med at kæmpe i One Championship, tilføje flere sejre og kæmpe mod modstandere og fortsætte med at arbejde på min personlige vækst og fitness. Jeg vil også udvide mit fitnesscenter og hjælpe flere børn og voksne med at komme i form og lære at presse sig selv.”

Mark Ross

”Jeg har altid haft fitness som en livsstil. Jeg mener, at alle burde have det sådan. Det er ikke at blive betragtet som noget, du skal gøre bare for at ændre, hvordan du ser ud. Det skal være involveret i din ugentlige plan for at hjælpe med generel sundhed, mobilitet, styrke og mentalitet. De positive ting, der følger med at træne konsekvent, er uendelige.”

Inspirerende historier

Fra en ung alder har Mark altid spillet sport, især fodbold, på et højt niveau. Dette førte til, at han blev scouted for at gå på universitetet i Amerika, hvor han hurtigt lærte, at han måtte være super dedikeret til atletisk præstation. Han forventedes at træne to, nogle gange tre gange om dagen på fodboldholdet, og det var derfra, at han blev bidt af det.

Så snart han vendte tilbage til England gik han direkte ind i en PT-kvalifikation. En af hans største resultater har været at være med i nogle af Storbritanniens mest respekterede fitness- og livsstils publikationer. Herunder Men’s Health og Mr. Porter.

”Personligt er jeg mest stolt over at være i stand til at hjælpe mine fantastiske klienter over hele verden med at nå deres drømmekroppe, men at gøre det over en langsigtet livsstil. Det betyder at nyde de vigtige ting i livet, samtidig med at man opnår en stærk, mager, sund krop, der klarer sig lige så godt, som den ser ud. ”

Laura Todd

”Da jeg først begyndte på min fitnessrejse, følte jeg mig svag – fysisk og mentalt. Selvom jeg eksternt præsenterede mig selv som selvsikker og positiv, manglede jeg dybt inde selvtillid. En stor grund til dette var min manglende evne til at gå op i vægt. Jeg følte mig selvbevidst om at se mager og svag ud.”

Inspirerende historier

Som barn var Laura altid sporty. Hun spillede netball i skole og ridning i weekenderne. Et hurtigt stofskifte parret med en manglende viden om det grundlæggende i ernæring og træning betød dog, at hun kæmpede for at tage på i vægt og bekymrede sig for at være for tynd.

Da hun flyttede til universitetet mødte hun sin partner, der introducerede vægtløftning og hjalp hende med at få tillid til dette nye miljø. Hun fandt et samfund af ligesindede mennesker, der motiverede hende til at uddanne sig til ordentlig ernæring. Hun var i stand til at investere i sig selv og foretage de ændringer, hun altid havde ønsket at gøre.

Et definerende øjeblik i sin fitnessrejse, efter flere års følelse af svaghed, var at komme  på tredjepladsen i sin første konkurrencedygtige styrkeløftkonkurrence, hvor hun rent faktisk dødløftede næsten 3x af kropsvægt på det tidspunkt.

Nu giver min PT-kvalifikation og personlige oplevelse mig mulighed for at hjælpe andre kvinder med de samme problemer, som jeg har kæmpet med. Det faktum, at jeg har øget min konto og virksomhed organisk, gør mig meget stolt. Min fitnessfilosofi er ’stærk ikke tynd’ – ikke kun ved at få fysisk styrke, men mental styrke. ” 

Aran Billen

”Min filosofi er at have et sundt sind og en sund krop gennem hårdt arbejde, mens jeg nyder rejsen.”

Inspirerende historier

Som teenager var Aran undervægtig og havde ingen motivation og en masse tvivl på sig selv. Han kom i fitness i en alder af 15, da han besluttede at melde sig ind i et lokalt kickboxing-center og elskede det. Det var derfra, at hans tankegang ændrede sig fuldstændigt.

Han ønskede at komme videre. For at gøre det besluttede han, at han skulle begynde at opbygge muskler og styrke. Han fandt et motionscenter, gik til sin første træning – og så aldrig tilbage.

For Aran har den væsentligste del af hans inspirerende rejse været at få tillid og overvinde negativitet.

”Jeg har aldrig følt mig sundere, fysisk og mentalt. Jeg er stolt af, hvor langt jeg er kommet med min fysik. Fra ikke at vide noget om træning eller ernæring til at få så meget viden om, hvordan fitness fungerer for mig.”


Vi er super beæret over at høre inspirerende historier fra nogle seje personer. Du er lige så sej, og vi tror på, at du også kan nå rigtig langt på din fitness- og livsrejse.
Vi ved, at der er flere millioner inspirerende historier derude, og I skal vide, at I gør et fantastisk stykke arbejde!Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her