Kosttilskud

Den bedste proteinbar | Vi introducerer Impact Bar

Snacks bliver aldrig hængende for længe på Myprotein-kontoret, og prøverne af den nye Impact Bar var ingen undtagelse. Når vi siger, at det er vores “lækreste bar nogensinde”, så mener vi det.

En bar med tre lag med en blød og chewy karamel i midten, omgivet af chokolade og toppet med crispies for ekstra sprødhed. Den er ideel til at tilfredsstille lækkersult og er den perfekte ledsager til en kop te.

Nu er du blevet præsenteret for den nye Impact Bar, så her er detaljerne.

impact bar

Hvad er Impact Bar?

Vi kan godt lide, at vores snacks har et proteinindhold. Impact Bar indeholder 20 g protein, har et lavt sukkerindhold, et højt fiberindhold og er super praktisk.

Og den fås i syv lækre smagsvarianter – Caramel Nut, Fudge Brownie, Dark Choc Sea Salt, Dark Choc Orange, Dark Choc Mint, Peanut Butter, Cookies & Cream – så du burde kunne finde din drømmesmag.

Hvad I synes

Nogle kunder har også allerede prøvet den nye bar. Man kan roligt sige, at de ikke kan få nok.

Denne kunde har endnu ikke prøvet alle syv smagsvarianter, men vi er imponerede over, at de allerede har fået fire smagsvarianter (og elsket dem). Selvom vi ikke er sikre på, at Impact Bar ikke kan bruges på en bulk … bare tag to barer næste gang!

myprotein impact bar


Kort fortalt

Vi er så glade for, at den nye Impact Bar endelig er på markedet, så alle kan prøve den. Vælg din smag og sig goddag til din nye yndlings snack, ideel til kontoret, på farten eller før eller efter din træning.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her