Træning

Myprotein medarbejdere prøver Lex Griffins boksning/ryg rutine

Myprotein FITTEST er YouTube-serien, hvor vi sætter vores medarbejdere i seriøs intens træning. I denne uge tog Myprotein-medarbejderne sig af en vild træning, der er designet af personlig fitness-træner, coach og influencer Lex Griffin. Træningen omfattede ikke kun tung vægtløftning, men også brutal boksning. Spoiler: de blev udslettet.

Lex gav holdet nogle opmuntrende ord, inden de gik i gang:

“I har fået en rygtræning at lave på mine vegne, indtil jeg er tilbage. Så fuld indsats, fuld energi og god fornøjelse. Held og lykke.”

Og det var der, frygten satte ind…

“Hans arme er enorme”

Som altid var PT Chris Broomhead til stede for at følge holdet gennem hver træning, give opmuntrende ord, holde dem i sikkerhed og grine af dem indimellem.

“Det bliver en meget udfordrende træning i dag for dem, og jeg er virkelig spændt på at se, hvordan de klarer sig.”

Træningen

Boksning

Holdet skulle udholde tre runder på tre minutter med et minut pause mellem hver runde.

Chris advarede holdet: “Det kommer virkelig til at teste jer alle sammen.”

Efter nogle ret skræmmende kampe med kameraet og en motiverende (tror vi i hvert fald?) peptalk fra Matty begyndte træningen.

Holdet var temmelig naivt til at begynde med …

“Skal vi bare slå i tre minutter?”

Ved afslutningen af de tre runder fortrød de helt sikkert alle sammen at have meldt sig til udfordringen.

Wide lat pull down

Personalet lærte på den hårde måde, at de skulle kontrollere deres bevægelser, hvis de ikke ville flyve op mod stangen.

Vi har en fornemmelse af, at en person måske har talt sine reps forkert ved et uheld med vilje, bare for at slippe af sted med at lave mindre. Men vi vil ikke nævne nogen navne.

Seated row

Tid til at pynte på tingene. Holdet gennemgik en 70-rep-udfordring, hvor de skulle gennemføre 70 reps hver for sig. Og det var faktisk mere retfærdigt afbalanceret, end man kunne forvente. Fantastisk indsats.

Single arm landmine row

Én rep er alt, hvad en medarbejder kunne forsøge, før han besluttede sig for, at det var for meget: “Jeg kan ikke gøre det.”

“Det er ikke naturligt”, “Det er umuligt”, “Arghh”, “Det føles ikke rigtigt”, “Nooo”, var blot nogle af de ting, vi kunne høre i denne øvelse.

Pendalay row

Nogen var tydeligvis ikke tilfreds med at få at vide, at deres form bare var “OK”

Mod slutningen af øvelsen blev det klart, at et bestemt holdmedlems pre-workout var begyndt at aftage i virkningen…

Og et andet holdmedlem meddelte:

“Det er nu, jeg trækker mig tilbage”

Kort fortalt

Denne uges træning var så intens, at en af holdmedlemmerne tydeligvis havde lyst til at huske træningen helt og holdent: “Spinning er der, hvor mit hjerte ligger, så jeg har det meget bedre nu, hvor jeg er tilbage på cyklen”. En anden opdagede en dybtliggende vrede, og en anden syntes, at det var en rigtig fed oplevelse: “Jeg nød det virkelig”. Det er muligt, at det har været den samme person, der annoncerede sin kærlighed til Lex i starten af træningen. Så alt i alt en succes, synes vi.Emily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her