Myprotein Træningstøj

Ny MP Mama kollektion til gravide | Ultimativ komfort

Der er ingen god grund til, at kvinder skal holde op med at træne, når de er gravide. Men det kan være frustrerende, at det kan være svært at finde aktivt tøj af høj kvalitet til overkommelige priser, når de er gravide. For at hjælpe med at udfylde hullet på markedet har MP tøj arbejdet på en kollektion til gravide, så vordende mødre kan træne med komfort og stil – MP Mama.

Manglen på træningstøj til gravide kvinder kan skyldes den misforståelse, at kvinder ikke bør træne, når de er gravide. Selv om det er sandt, at vordende mødre måske ønsker at tage træningen lidt lettere, er det slet ikke nødvendigt at stoppe helt og holdent. Dermed ikke sagt, at du heller ikke behøver at træne hver dag – det vigtigste er at lytte til din krop og gøre det, der er rigtigt for dig.

MP Women’s Power Maternity Leggings

Et par leggings af god kvalitet er afgørende for alle, uanset om man er gravid eller ej. Men når du er gravid, har du brug for meget mere fra dine leggings: ekstra strækbare, ekstra behagelige, øget bevægelighed og ikke for begrænsende eller komprimerende, især ikke på tværs af bulen. Power Maternity Leggings lever op til alle krav.

mama træningstøj

De er fremstillet med svedtransporterende teknologi og har fibre med en hydrofil finish, så fugten ledes væk, så kroppen holdes kølig og tør, og du føler dig godt tilpas. Og som du kan forvente, er de lavet med en høj talje for at give støtte over bulen uden at komprimere området. Og det bedste er: Den justerbare elastik i kanten af linningen sikrer, at det samme par leggings vokser med dig under hele din graviditet.

Fordelene stopper ikke her: Der er også en skjult lomme i taljebåndet til din telefon, sidelommer i mesh for ekstra opbevaring og strækbart stof, der sikrer, at du ikke er begrænset.

MP Women’s Power Maternity/Nursing Sports Bra

Ikke kun her for at give dig et matchende sæt under din graviditet, men også perfekt til ammefasen – hvis det er den vej, du vælger at gå. Du vil kunne gå direkte fra fitness til amning til butikkerne uden at skulle skifte tøj. Bekvemmelighed er alfa omega, især når du har en lille en på vej rundt. Med en let frigørende ammespænde, et indvendigt beskedenhedslag og en indvendig slynge er du klar til at amme med et øjebliks varsel.

Og vi har ikke ofret stilen for funktion. Denne sports-bh har begge dele – med sin stilfulde krydsryg og rund hals vil du være den bedst klædte i træningscenteret.

PT Anmeldelser

Nogle af vores PT’er var heldige nok til at få første adgang til sortimentet. Vi mødte dem for at få deres tanker.

Har du problemer med at finde passende ventetøj, specielt til træning?

“Jeg finder faktisk problemer. Det er virkelig svært at finde ting, der passer dig. Jeg har haft denne serie, jeg har kvalitetstestet den, og den er så behagelig. Den sidder virkelig godt og højt på maven. Det er fordi, at en normal serie sidder midt på maven, og man har brug for noget, der dækker hele bulen. Det er svært at finde, men industrien bliver bedre og bedre. Med de nye MP-bh’er kan du også hægte den af og amme den også.”

“Der er bare virkelig ikke nok derude. Jeg er tidligere endt med at købe større størrelser, som ender med at passe til bulen, og så har man virkelig baggy ben. Det er virkelig svært at finde aktivitets- og træningstøj til gravide.”

Hvorfor kan du godt lide MP maternity tøj?

“Åh gud, fordi det føles fantastisk. Som små lommer af himmel og skyer på min hud. Virkelig behageligt, ikke indsnævrende. Jeg er forelsket i denne sports-bh, som faktisk også er en amme-bh, hvilket jeg aldrig har set før. For mig som PT betyder det, at jeg kan gå fra arbejde til at give babyen mad – og jeg har ikke en masse forskellige outfits på hver dag. Jeg kan have den på, når jeg går ud og får en kop kaffe, til frokost og til træning.”

Kort fortalt

Denne kollektion er fantastisk til komfort og bevægelighed under din graviditetstræning. Vores PT’er elskede den; det håber vi også, at du gør.

Se mere fra MP her.

Derfor bør du fortsætte med at træne, når du er gravid

Træning

Derfor bør du fortsætte med at træne, når du er gravid

Men husk at lytte til din krop.

2022-03-21 16:59:38Skrevet af Emily Wilcock

4 Leggings til enhver træningsform | Din leggings guide

Træning

4 Leggings til enhver træningsform | Din leggings guide

Er din leggings ønskeliste til træning uoverskuelig? Bare rolig, men denne hurtige guide er du dækket godt ind med de nødvendige leggings.

2019-04-26 12:20:37Skrevet af Lauren DawesEmily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her