Myprotein Træningstøj

Vi har kreeret et gym kit til calisthenics | Training 3.0

Ja, Training kollection er tilbage i sin tredje udgave, og det er bedre end nogensinde før. Som en del af vores mål om at gøre vores kollektioner Fit For Purpose, fokuserer Training 3.0 på at være egnet til calisthenics og kropsvægtstræning.

Du har sikkert set en episk calisthenic-video på nettet før, en person, der laver push-ups fra en håndstandsposition eller viser en latterlig core-styrke ved at hejse sig selv op horisontalt i luften … men de er eliten.

Calisthenics starter med ting som almindelige push-ups, pull-ups, squatbevægelser og masser af andre ting. Gymnastik har også sin plads i calisthenics, idet mange af bevægelserne kræver fleksibilitet i forhold til styrke. Desuden deler bjergklatring også mange af bevægelserne med calisthenics-familien, så Training 3.0 er din leverandør af udstyr til bjergklatring.

Fleksibilitet, holdbarhed og komfort er afgørende i disse sportsgrene, og Training 3.0 giver dig netop dette. Så her er nogle af de vigtigste dele.

Training Washed Joggers til kvinder og mænd

Vi præsenterer dine nye yndlings joggers. Training-joggers er designet med bevægelse i tankerne og er fremstillet med et strækbart stof og ribbet kile. Den slanke pasform og den vaskede farve giver dem et stilfuldt vintagepræg. Og holdbare nok til at modstå den typiske udendørs calisthenics-træning.

Fås i Taupe og Deep-Sea Blue til kvinder og i Black, Navy og Dark Olive til mænd.

Mp Women’s Training Seamless BH

Seamless træningstøj er afgørende for fri bevægelse under enhver kropsvægt- eller calisthenics-træning. Derfor har vi inkluderet en seamless BH i denne iteration af Training kollecktion. Med en dyb ribkant under brystbåndet for at give let, behagelig støtte.

Racerback-formen giver maksimal skulderbevægelighed og forbedret bevægelsesområde, mens de minimale sømme giver den sømløse effekt for fuldstændig komfort gennem hver øvelse.

Fås i farven Deep Sea Blue

Mp Training Seamless Leggings til kvinder

Den sømløse funktion i Training 3.0 BH’en er også overført til leggings. Disse leggings er fremstillet af en strikkonstruktion med høj strækbarhed og sikrer, at ingen bevægelser begrænses. Den høje linning giver ekstra støtte og dækning, så uanset hvad din træning har i vente, er du klar til det.

Denne linning kan også bekvemt foldes om for at få en mere mid-rise, så du kan vise MP-logoet.

Fås i farven Deep Sea Blue

Mp Training drirelease® kortærmet T-shirt med korte ærmer til mænd

Training t-shirten har sidedelte sømme for mobilitet med sildebens tape for at øge holdbarheden.

Den er også udstyret med drirelease®-stof, som tillader fugt at trækkes væk fra stoffet 4 gange hurtigere end bomuld, så du holder dig tør og komfortabel hele vejen igennem. Og hvad der er endnu bedre er, at DR-stoffer er miljøvenlige, uden kemikalier eller irriterende stoffer, der skal vaskes ud med tiden.

De forbliver bløde og behagelige vask efter vask, og de går aldrig på kompromis med funktionaliteten.

Fås i farverne Sort, ecru, galaxy, mørk oliven.

Mp Træningsshorts til mænd – Sort, storm.

Selv dine hårdeste sessioner vil ikke udfordre Training Shorts. Med et justerbart taljebånd for at holde det behageligt, plus ribpaneler ned langs sidesømmen og indvendig benkile for at give dig fuld bevægelsesfrihed.

Forstærkede syninger sørger for, at du ved, at du kan stole på, at disse shorts kan klare enhver træning, og sikre sidelommer holder dine værdigenstande i sikkerhed.

Vælg mellem farverne Black og Storm

5 funktioner i Velocity 2.0, der vil ændre dit løb

Myprotein Træningstøj

5 funktioner i Velocity 2.0, der vil ændre dit løb

Dit løb blev lige lidt bedre.

2021-02-11 12:34:06Skrevet af Monica Green

Fit For HIIT | Introduktion til Power Ultra 2.0

Myprotein Træningstøj

Fit For HIIT | Introduktion til Power Ultra 2.0

Lær den nye kollektion at kende, der vil løfte dine træningssessioner.

2021-03-19 04:30:46Skrevet af Monica GreenMonica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her