Myprotein Træningstøj

Yoga x Myprotein | Ny yoga kollektion til dit yoga flow

Uanset om du er en selvsikker yogi eller lige er begyndt, har vi alt, hvad din praksis har brug for.

Ikke kun er yoga en seriøs træning for kroppen, det er også godt for dit mentale velbefindende. Ved at tage sig tid til bare at være til stede på yogamåtten kan selv en hurtig 10-minutters flow få en enorm indflydelse på din tankegang og headspace den dag. Det i sig selv forklarer sandsynligvis, hvorfor så mange af os opdagede kraften i yoga under lockdown – og har besluttet at gøre det til en permanent del af vores rutiner fremover.

Faktisk er vi så investerede i vigtigheden af denne aktivitet, at MP, vores skræddersyede tøjmærke, besluttede at designe og lancere Composure – en skræddersyet kollektion specielt til yoga. Scroll ned for at få alle detaljer om dette utrolige nye sortiment.

Klik for at hoppe direkte til:

Yogatøj myprotein

Composure er den første yogaspecifikke tøjkollektion, som vi har skabt, og som altid er der lagt mange tanker og omhu i designet. Vi fangede en af ​​vores designere, Emma Lucas, for at få et indblik i processen.

”Jeg ønskede, at denne kollektion skulle være funktionel til forskellige yogatyper og appellere til alle yogier. Vi besluttede at kalde det for composure, da vi ønskede, at hver stil virkelig skulle belyse tanken om ro i yoga og øvelsen som helhed. ”

“Kollektionen er blød og flydende, behagelig og ikke begrænsende, hvilket gør den ideel til alle forskellige stilarter af yoga – fra hot yoga til Hatha.”

”Jeg brugte tid på at undersøge de forskellige former for yoga for at forsøge at løse problemer inden for tøjet og skabe den mest funktionelle kollektion overhovedet muligt. Jeg deltog selv i mange yogakurser for at komme ind i tankegangen og forstå vores kunders ønsker og behov. Jeg troede, det var vigtigt at bruge dæmpede, beroligende farver med blødt stof overalt.”

Composure til kvinder

Composure Jacket

Bliv dækket til når du går til og fra studiet i dette hyggelige ydre lag – med en vandafvisende finish, isolering og fleeceforede lommer, der holder dig varm fra morgen til aften.

Composure Sports Bra  

Lavet med et flatterende cross-back design, er dette en sports-bh, der ikke kun ser fantastisk ud, men det føles også godt. Fremstillet med 4-vejs stretch stof, det er superblødt og har et elastisk bånd under brystet til støtte.

Composure Vest, T-Shirt & Long Sleeve Top  

Uanset om du vil have den ekstra tildækning for at være selvsikker eller bare har brug for noget let til din hot yoga-time, har vi masser af muligheder til din øverste halvdel.

Vores Composure Vest er designet til en flydende fornemmelse, til at bevæge sig med din krop gennem hele din øvelse i stedet for at begrænse den. Indbyggede mesh paneler på bryst og ryg er strategisk placeret for at give den bedste ventilation og åndbarhed, og det strappy cross-back design giver total frihed.

Vores Composure T-Shirt giver lidt mere tildækning og er lavet til en klassisk regelmæssig pasform med 4-vejs stretchstof for ultimativ komfort. Den har en elastisk kant, så du kan tilpasse pasformen til din aktivitet – ikke flere situationer hvor din t-shirt falder rundt om hovedet under en downward facing dog!

Composure Long Sleeve Top er designet til en flatterende beskåret længde med 4-vejs stretchstof, der giver en strammere pasform, der stadig giver dig mulighed for at bevæge dig. Cross-back design tilføjer detaljer, og den åbne ryg giver mulighed for mere ventilation under hele din aktivitet.

Leggings og cykel shorts

Både vores Composure Leggings og Composure Cycling Shorts er lavet af superblødt, 4-vejs stretchstof for at garantere total komfort fra start til slut. Begge tilbyder tildækning, som du kan være sikker på under enhver stilling, og begge har en høj støttende linning, der forbliver på plads.

De har coverstitch sømme  for at minimere enhver risiko for irritation og distraktion under dit flow.

Hoodie og joggingbukser

Ideel til opvarmning og afkøling i din yogaklasse. Dette hættetrøje og joggersæt er et must-have til din træningsgarderobe.

Composure Hoodie er skabt med raglanærmer og 4-vejs stretchstof, der giver fri bevægelighed, superblødt stof, der holder dig behagelig og en hyggelig 3-delt hætte.

De matchende Composure Joggers er lavet af det samme soft-touch stof og har en elastisk linning for en tilpasset pasform sammen med elastiske manchetter for at holde dem på plads.

Vi tror, ​​du vil kæmpe for at tage dette sæt af, når du først har taget det på – det er bare så godt.

Composure yogasokker

Din praksis fortjener mere end et gammelt, hullet par sokker, du lige har taget fra skuffen. Forkæl dig selv med disse polstrede yogasokker.

Lavet med et indvendigt greb ved hælen for at holde dem på plads og en bagpude med hælpolstring, de er designet til svangstøtte og færdiggjort med sålgreb for at forhindre dig i at glide.

yogatøj

Yoga tøj til mænd

Bare rolig fyre, vi har muligvis ikke en helt ny kollektion til dig (endnu), men vi har stadig masser af højtydende tøj, der vil få dig gennem en vellykket yogasession. Se på disse.

Raw Training Drop Armhole Tank 

Denne trænings tank i 100% bomuld er det perfekte åndbare lag at bevæge sig i med et drop ærmegab design, der giver maksimal bevægelsesområde og forbedret luftstrøm.

Essential Woven 2-in-1 Training Shorts 

Med et ekstra kort indvendigt jerseylag giver disse shorts øget tildækning, så du kan være sikker under alle former i dit flow. De har 4-vejs stretch vævet stof og sidesplittede sømme for at give maksimal bevægelsesfrihed sammen med lette lommer til opbevaring, der ikke tynger dig ned.

Essentials Training ¾ Leggings Base Layer

Disse højtydende shorts er konstrueret til en body-sculpting-pasform og tilbyder solid støtte gennem alle dine bevægelser og overgange mellem stillinger. De er lavet med svedtransporterende teknologi til at absorbere fugt væk fra kroppen, hvilket holder dig behagelig, selv når tingene bliver varme.

Yoga tilbehør

Composure yogamåtte

Et must-have, uanset om du er hjemme, er på rejse eller går i studiet – at have din egen måtte er ideel til en behagelig, ren øvelse. Fremstillet med kvalitetsskum og har bølgespor for ekstra greb og et blankt rum til personalisering.

Composure yogataske

Opbevar alle dine nødvendigheder på ét sted med denne fede opbevaringsløsning. Vores Composure Yoga Bag har lommer foran og i siden samt en anden sidelomme, der passer til dine sko. Komplet med en aftagelig, justerbar båndrem for nem bæring, der er også en rem til opbevaring af din yogamåtte.

myprotein yogatøj

Yoga øvelser for begyndere

Selvom du er ny på måtten, nu når du ved, at vi har tøjet til at presse dig igennem enhver form for yoga flow, er du sandsynligvis mega ivrig for at komme i gang. Vi har din ryg med disse 10 grundlæggende yogastillinger til at komme i gang med.

10 grundlæggende yogastillinger for begyndere | Yoga Made Easy

Træning

10 grundlæggende yogastillinger for begyndere | Yoga Made Easy

Rul din yogamåtte ud og find ud af, hvilke fordele yoga har at tilbyde.

2020-07-18 12:38:21Skrevet af Evangeline Howarth

Hvad man skal spise til yoga

Ikke kun kan yoga opbygge en appetit, men det kan gøre dig mere opmærksom på, hvad du kommer i din krop, når du tager dig tid til virkelig at finde din yoga forbindelse. Tjek artiklen nedenfor for at finde ud af, hvad vores ernæringsekspert anbefaler til at give dig flow og brændstof.

Sådan bør du spise før og efter yoga

Ernæring

Sådan bør du spise før og efter yoga

De bedste pre- og post yoga fødevarer.

2020-07-13 13:46:00Skrevet af Shannah HatchLauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her