Træning

Få den perfekte Valentines date og skab jeres egne #relationshipgoals

Den perfekte Valentines date indeholder ofte stearinlys, god rødvin, lækker mad, og at man forsvinder væk i hinandens øjne på en restaurant, som er fyldt op med 5500 hjerteformede helium balloner. I hvert fald hvis man skal tro diverse Hollywoodfilm.

Kærestepar elsker dagen – Singler hader dagen

Valentines date

For rigtig mange mennesker udformer d. 14. februar sig en anelse anderledes, men vores romantiske tanker kan få en single til at tænke, at alle andre sikkert er ude og hygge sig, alt imens man sidder derhjemme alene. Det kan også få parret til at tvivle på deres parforhold, tvivle på om det nu er det rigtige, om vi nu er så lykkelige som vi ”burde” være, nu hvor vi ikke er på den klassiske Valentines date fordi kæresten er nødt til at arbejde.

Vi sammenligner os med fantastiske billeder på de sociale medier, som viser os hvor lykkelige og forelsket alle andre er, og her sidder vi så bare, helt alene, eller står på stairmasteren i fitness og har dårlig samvittighed over ikke at være hjemme sammen med kæresten, fordi det ”burde” man vel på sådan en kærlighedsdag??! Men hvornår skulle jeg så nå at få trænet i denne uge??

Vi har en masse tanker om hvordan verden ”burde” være, men ofte kan vores leverpostejs hverdag slet ikke leve op til de flotte Instagram forestillinger. Vores negative følelser har indflydelse på vores måde at være på, og vi bliver let fastholdt i en negativ spiral, som er svær at komme ud af.  Jeg kan dog godt forstå, at vi bliver fanget.

#Relationshipgoals

Vi er vokset op med, at vi skal så grueligt meget igennem, før vi kan få prinsen eller prinsessen på den hvide hest. Desuden ender eventyret altid med:

…og de levede lykkeligt til deres dages ende!

Man skulle tro, at den så sad lige i skabet, og at det hele var let herfra. Lige nu hitter hashtagget #relationshipgoals. Der er intet nyt over dette, for vi kan hurtig blive enige om, ”at leve lykkeligt til vores dages ende” må være et rimeligt fedt #relationshipgoal! Men som der står på min quote-magnet på mit køleskab: don’t grow up, it’s a trap!”
Eventyret slutter desværre ikke her, det er faktisk kun lige startet. At sætte målet om at leve lykkeligt til sine dages ende er kun første skridt. Herfra starter det hårde arbejde.

Sådan lever I lykkeligt til jeres dages ende

At finde den rette er første udfordring, der skal vindes, og det er bestemt lettere sagt end gjort!  Skulle du ikke have fundet den rette endnu, og dermed ikke har nogen at sætte #relationshipgoals med, så frygt ikke, du kan roligt læse videre. Hvis du er i et parforhold, gælder det om at finde ud af, hvad din partner forstår ved at leve lykkeligt til jeres dages ende. Hvad kræver det af jer at leve lykkeligt, og hvad skal der til for, at I er lykkelige i jeres fælles hverdag?

Start med dig selv

Myprotein træningstøj

For at kunne svare på det spørgsmål er du nødt til at tage udgangspunkt i dig selv og finde frem til dine værdier som menneske. Altså stille dig selv spørgsmålene:

Hvad er vigtig for mig i mit liv?

Hvad skal der til for, at jeg kan kalde mig lykkelig?

Hvis du endnu ikke har fundet din udkårende, kan du sagtens starte med at svare på ovenstående spørgsmål, for jo bedre du kender dig selv, jo lettere bliver det for dig at kommunikere dine behov til din kommende partner.

Det kan være at det er vigtigt for dig at;

  • I spiser sammen hver aften.
  • I skriver sammen i løbet af en dag.
  • dit vækkeur ringer 05:25 tre morgener i ugen, fordi det er vigtig for dig at prioritere din træning i en travl hverdag.
  • I sammen bruger hele søndagen i joggingtøj
  • I tager ud og spiser god mad og ser hinanden i øjnene på Valentines Day.

Det er blot nogle af de ting, som kunne være med til at gøre dig lykkelig. Du kunne overveje, om du tror der står de samme ting på din partners liste? Det er ikke helt sikkert, og hvordan skulle du egentligt vide hvad der stod på den? Hvordan skulle din partner egentligt vide hvad der stod på din?

Hvis man aldrig nogensinde har snakket om, hvad der står på hinandens lister, så kan det godt være, at vi overordnet har sat det samme mål, men fordi vi ikke har fået afstemt, hvad der egentligt skal til for at nå målet, så arbejder vi mod hinanden. Pludselig er vores #relationshipgoals ikke længere et fælles mål men to vidt forskellige mål. Vi vil let kunne finde os selv på vej ud af hver vores vej mod vores individuelle mål.

Sig det med ord

partræning valentines date

Næste step er, at sætte ord på dine behov over for din partner. Husk igen på, at han ikke har din liste og han har derfor ingen anelse om, hvad du går og håber på, at han gør, eller hvad du mener der skal til for, at I to er lykkelige sammen. En af jer er nødt til at tage ansvar for kommunikationen og starte med at åbne op. Mit forslag er, at du starter!

Når du begynder at sætte ord på dine behov, og hvad du mener, der skal til for, at du er glad, og for at du er lykkeliglig i hverdagen, så bliver han også bedre til at mærke sine egne behov. Han bliver bedre rustet til at fortælle dig, om han er enig, uenig, eller har bud på nogle helt andre behov, som du slet ikke har fået italesat. Vi kan ikke kræve, at andre mennesker er enige med os. Heller ikke dem vi elsker mest. Vi kan dog være åbne om vores tanker og følelser, så vi skaber de bedst mulige betingelser for hinanden og for at imødekomme hinandens behov.

Styrketræning kan være den perfekte Valentines date

Her kommer jeg lige med en personlig anekdote. Min Valentines date vil i år finde sted i fitness. Jeg ved nemlig, at både min kæreste og jeg kommer sent hjem den 14. februar. På grund af arbejde i weekenden ved jeg, at vi begge ikke har fået trænet lige så meget, som vi gerne ville. Min kæreste og jeg har afstemt vores lister, og på begge lister står der, at regelmæssig træning er vigtigt for os. Vi har derfor aktivt valgt, at den 14. februar ikke har nogen vigtig betydning for os og vores forhold. Derfor vælger vi at træne sammen, hvilket lige præcis er det, vi har lyst til på sådan en kærlighedsdag.

Fokuser på hvad DU har lyst til, og hvad der passer godt ind i dit/jeres liv og ikke så meget på, hvad alle andre gør, og hvad du ”burde”.

Få inspiration i denne video til en svedig omgang partræning.Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her