Træning

Ultimativ gave guide til vægtløftere | Julegaver 2021

Forkæl vægtløfterne i dit liv denne jul med gaver, som de vil elske. Få dem tilbage i træningscenteret i 2022 med alt det, de har brug for og mere til at nå deres mål i træningscenteret.

Vi har de bedste gaver til vægtløftere i år samlet her på ét sted, så du kan få dine strømpegodter til alle de vægtløftere, bodybuildere og fitnessfanatikere, du kender.

Det vigtigste i julen

1. Impact Protein Bars

Vores Impact Protein Bars er spækket med protein og smag, og er den perfekte måde at opgradere din snacking på. De er i tre lag karamel med lavt sukkerindhold, og har crunchy crispies på toppen og overtrukket med chokolade – perfekt til at tilfredsstille din søde tand og støtte op om din træningsrutine.

Vi har dækket din ernæring, så det eneste du skal tænke på er, hvilken smag du vil prøve først.

2. Resistance Bands

Resistance bands har så mange anvendelser for vægtløftere. De er perfekte til at aktivere muskler med nogle kropsvægtøvelser i begyndelsen af din session, samt bidrage til at forbedre fleksibiliteten, som er nøglen til at forebygge skader.

Resistance bands er også ideelle til at tilføje en ekstra grad af modstand mod vægtede øvelser i gym, samt hjælpe gym-bunnies med at få sved på panden med deres eventuelle hjemmetræning.

3. Hot & Cold Gel Pack

Vores varme og kolde gelpakke er genanvendelig og hjælper med at lindre muskel- og ledsmerter fra træning.

Varm den op i mikrobølgeovnen eller frys den i fryseren for at behandle en sportsskade på et hvilket som helst tidspunkt og give smertelindring. Dine vægtløftningsvenner kunne altid bruge en af disse, så de er klar til at behandle enhver muskel- eller ledsmerte hurtigt.

4. Yogamåtte

Yoga er en strålende følgesvend til vægttræning, da det at perfektionere nogle posers kræver en masse styrke og koordinering.

Men en god yogamåtte er ikke kun for Yogis. For bodybuildere, er regelmæssig udstrækning nøglen til fleksibilitet og forebygge skade, og en god yogamåtte er afgørende for udstrækning.

5. Træningshandsker

Løftehandsker er altid med i en vægtløfters sportstaske og er helt sikkert uundværlige. Så sørg for, at din træningsmakker får et par nye løftehandsker i julen, så han/hun er klar til at løfte tungt i 2022.

Med en behagelig pasform, der giver ekstra håndledsstøtte, vil løft ikke blive begrænset af tab af greb med disse handsker. Hvis du kender vægtløftere, der gerne vil have et par helt nye løftehandsker, som de kan vise frem i træningscenteret efter jul, så er det disse handsker, du skal have.

Jule fitness gaver ideelle til et home gym

For alle de vægtløftere og bodybuildere, der investerede i et home gym, vil disse gaver være toppen af kransekagen. Se nedenfor for de perfekte gaver til deres home gym.

6. Flydende Kalk

Vores Liquid Chalk forhindrer sveden fra hænder og fødder, og giver dine vægtløftning buddies til at løfte tungt, uden at skulle bekymre sig om, at baren glider ud, eller miste deres greb på deres fødder. Absolut en nødvendighed for ethvert godt home gym.

7. Wrist Wraps

Vores super støttende wrist wraps tilbyder øget komfort og støtte, hvilket sikrer reduceret risiko for skade og forstuvninger. Disse er nøglen til enhver vægtløfter eller bodybuilder, for at give dem mulighed for at løfte tungt og sikkert. De vil helt sikkert takke dig for et nyt sæt af disse.

8. Stort Håndklæde

Et godt træningshåndklæde er lavet af superblødt bomuld og har en sildebenssløjfe til at hænge hvor som helst, og det er vigtigt for et træningscenter derhjemme, medmindre du har lyst til at ødelægge nogle af dine almindelige håndklæder.

Giv dine vægtløfterkammerater denne i deres julesok og få dem ordentligt gearet til at tage tilbage til gym.

9. Læder Dipping Bælte

Nogle af os kan kæmpe med en pull-up, men for dine bodybuilding buddies, er en kropsvægt pull-up eller dip alt for let.

Vores læder dipping bælte kan rumme op til 100 kg for at øge modstanden mod deres pull-ups og dips, samtidig med at den understøtter lænden. Fremskridt stopper aldrig med dette fitness tilbehør.

10. Metal Drikkedunk

Perfekt til at holde drikkevarer iskolde i et svedigt fitnesscenter. Vores dobbeltvæggede flaske holder BCAA’er efter træning forfriskende og kolde. Den er også fuldstændig spildsikker. En strålende gave til i år.

Gym gear til julegave

Uanset om du bliver klar til at tackle hjemmetræning, fitness eller blot at have en hviledag foran tv’et, vil MP træningstøjet holde dig klar og stilfuld fra top til tå.

Vores tøj er altid lavet med atleten i tankerne, skræddersyet til dem at få mest muligt ud af deres træning, hver gang.

11. Velocity Long Sleeve Top

Som dagene bliver mørkere og kulden virkelig begynder at ramme, er træningstøj til kulden essentielt. Velocity kollektion er lavet med svedtransporterende teknologi og stoffer, der hjælper med at regulere kropstemperaturen.

12. Training Collection

Training Collection er ideel til alle vægtløftere derude. Training Collection er en hyldest til bodybuildingens gyldne æra og viser de klassiske silhuetter af bodybuildingudstyr, og den sikrer komfort, når du skal bulke op (eller smadre en julemiddag), og mobilitet, så du kan udføre alle dine løft med perfekt form.

13. Performance Handsker Til Mænd

Vores Performance handsker er komfortable og støttende, så alle dine vægtløftnings kammerater kan løfte tungt og trygt. Perfekt til hjemmetræning eller i gym, er disse den perfekte tilføjelse til enhver bodybuilders gym kit.

14. A/Wear T-shirts & Joggers

Vores A/Wear Kollektion er perfekt til en behagelig og hyggelig juledag.

A/Wear er lavet med fuldt genanvendeligt materiale og 100% bomuld for maksimal komfort. For simpelhed og stiluldhed, og med komfort i tankerne, er disse helt ideelle til enhver bodybuilders hviledage, at opbygge muskler i stil.

Det bedste tilbehør til julegave

15. Gym Holdall

Udstyr er nøglen for alle vægtløftere, de har det i bilen eller ved døren, klar til at klemme et træningspas ind på vej hjem fra arbejde, så giv dem en taske, der kan rumme det hele – og også alle deres snacks. Der er en stor lomme til sko, en indvendig lomme til værdigenstande, en vandafvisende bund for at holde alt tørt og flere muligheder for stropper.

16. Training Leggings

Training Leggings er lavet til at modstå dine hårdeste og tungeste træninger. Løft tungt og selvsikkert i disse leggings med et ribbet materiale og sømløst design, der ikke kun er vanvittigt holdbare, men også behagelige.

17. Shaker & Myvegan Shaker

En helt ny shaker er som et helt nyt legetøj til en bodybuilder.

Uanset om du er veganer eller ikke-veganer, vil en skinnende ny shaker altid gå rent ind.

18. Fruit Infuser Bottle

Vores Fruit Infuser Bottle er perfekt til at tage med i fitnesscenteret. Med et indhold på 700 ml og en skruelåg er dette den ideelle vandflaske til dine vægtløftningsvenner, som de kan have med på farten.

Fruit Infuser Bottle er lidt nemmere at bære rundt på end vores Gallon Hydrator, og den passer måske bedre til vægtløftere, du kender, som ikke har et skrivebordsjob og altid er på farten. Sørg for, at de har vand med, uanset hvor de er. Og med den ekstra fordel, at du kan tilføre dit vand infusion, vil dit hydreringsniveau være helt i top.

Essentielle protein julegaver

En høj proteinholdig kost er afgørende for at opbygge muskler, restituere ordentligt og fortsætte med at lave gains. Vi har alle de bedste kosttilskud for at sikre, at du opnår de bedste resultater.

19. Whey og vegansk blanding

Vores Whey Isolate og Vegan Blend protein er lavet af høj kvalitets protein med essentielle aminosyrer til muskeltræning.

Begge disse proteinpulver blandes til en glat og cremet shake, perfekt til at blande i grød, smoothies, eller bare på egen hånd. Absolut en vigtighed for enhver vægtløfter med 23 g protein per portion i Whey Isolate, samt 22 g per portion i Vegan Blend.

20. Clear Whey & Clear Vegan

Vores clear proteiner er for alle bodybuildere, der foretrækker et frugtagtigt protein fix end en cremet en.

Med 22 g protein per portion i Clear Whey, og 10 g i Clear Vegan tilbyder begge et forfriskende protein hit, samt 4 væsentlige BCAA’er. Vi anbefaler i år Fersken Te eller Tropical Dragon Fruit .

21. THE Whey

THE Whey er perfekt til alle, der leder efter store gains. Med 25 g protein, mindre end 2 g kulhydrater og 1 g fedt per portion, vil disse vigtige bodybuilding makroer være on point.

Vi anbefaler Cookies ‘n’ Cream eller Chokolade Karamel for nogle festlige shakes i år.

22. Weight Gainer Blend

Hver vægtløfter ved, hvor vigtigt bulk er, og med vores Weight Gainer Blend, har det aldrig været så let eller velsmagende før at sætte ind på muskelmasse.

Gainer Blend giver enorme 31 g protein, 50 g kulhydrater og 388kcal per portion, så enhver vægtløfter vil ikke have noget problem at få god kvalitet muskelmasse med dette tillæg på hånden.

23. THE Gainer

Hvis du kender nogen på udkig efter endnu mere masse, kunne THE Gainer være, hvad de har brug for.

Med imponerende 55 g protein, 110 g kulhydrater, og 788 kcal, er THE Gainer den ideelle gave til alvorlige bodybuildere, der søger at gøre nogle alvorlige gains denne jul. Hvis julemiddagen ikke var nok, vil THE Gainer helt sikkert være det.

24. BCAA og EAA

BCAA’er og EAA’er understøtter begge i højnelse af muskelvækst. De vil give din vægtløfter alle de aminosyrer, som er nødvendige for at gøre store gains, og de vil helt sikkert være taknemmelige for dig.

Vi har også fantastiske smagsoplevelser at vælge imellem, prøv vores Raspberry Lemonade EAA og vores Mojito-aromatiseret BCAA.

25. Kreatin og Creapure

Videnskabeligt for at forbedre ydeevnen ved at levere energi hurtigt og øge den samlede effekt. Vores Kreatin er en strålende gave til alle, du kender, der forsøger at forbedre deres præstationer i gym, og vores Creapure er vores reneste form for kreatin. Det perfekte supplement til at støtte en ambitiøs vægtløfter.

26. Layered Bar Selection Box

Forkæl dine gym-bunny venner denne jul med en Layered Bar Selection Box.

Vores Layered Proteinbarer er vores lækreste proteinbar til dato og indeholder seks uimodståelige lag fyldt med smag og tekstur, som får tænderne til at løbe i vand og er den perfekte måde at opgradere din sunde snack på.

27. Filled Cookie

Ligesom julemanden kan lide cookies og mælk, så kan bodybuildere også godt lide deres cookies.

En blød smattet center, og med 20 g protein, slår denne cookie senhver anden dessert til en bodybuilder.

Vi anbefaler dobbelt chokolade og karamel for ren overbærenhed.

28. Defence Shots

Vi kan ikke have vores bodybuildere bliver syge med influenza og går glip af træning. Derfor er vores defence shots den perfekte, tankevækkende gave til vægtløftere. Lavet med en væsentlig blanding af vitamins og mineraler, herunder den altafgørende C-vitamin og zink, vil disse helt sikkert bringe et smil frem.

29. Protein Granola

Uanset om det er til morgenmad eller en post-workout snack, er protein granola en fantastisk måde at få et protein hit for dem med mere af en sød tand.

Bland med yoghurt, eller mælk til at lave et højt proteinholdig, velsmagende snack.

30. FlavDrops

For de vægtløftere, der ikke ønsker overskydende sukker eller kalorier, når de går på cut, er vores FlavDrops ideelle. Med så mange smage at vælge imellem, kan du oprette et udvalg for din bodybuilder at vælge imellem, uanset om det er peanut butter for deres morgen protein grød, eller vanilje at forsøde en shake.

Kort fortalt

Efter et hårdt år for mange, har dem, der elsker sport kæmpet, både mentalt og fysisk. Så giv nogle tankevækkende gaver denne jul for at inspirere dem til at holde gang i deres træning, og give dem de værktøjer til at gøre det bedre næste år end 2020.

Og giv nogle velsmagende godbidder undervejs også, det er jul trods alt.

Leder du efter mere inspiration? Se vores andre julegaveguider nedenfor:Emily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her