Motivation

Ambassadører fortæller os deres hemmeligheder om selvtillid

At bevæge sig fra cardio-afdelingen til den skræmmende vægtafdeling kan føles som den mest skræmmende opgave i ethvert fitnesscenter. Er min form rigtig? Stirrer folk på mig? Er mine leggings squat-proof – vi forstår det. Fitnesscentret skal være en flugtmulighed og et sted at få blodet til at pumpe, ikke et sted at føle sig selvbevidst og usikker.

For at hylde kvindelig empowerment i denne Power Week har vi spurgt nogle af vores kvindelige ambassadører, hvad der får dem til at føle sig selvsikre, så du kan føle dig som en lady boss i fitnesscentret.

Planlæg, planlæg, planlæg

Hvad kan gå galt, når du har en god plan? Om ikke andet kan en plan hjælpe dig til at holde dig på sporet, uanset hvor ubehageligt du føler dig. Kæmp igennem – det bliver bedre! Alternativt fungerer planlægning af outfit ikke kun som en god motivation, du kan også skræddersy dit outfit til din træning – ikke gennemsigtige leggings i dag. Vores ambassadører elsker også at planlægge…

Elle Edwards

“Jeg elsker en god plan! Hvis jeg ikke planlægger, hvad jeg skal lave, får jeg ofte et uopfyldt træningspas og spilder tiden på at udskyde det eller dagdrømme. At have en killer-rutine, der får mig til at svede og mærke den brændende følelse alle de rigtige steder, får mig ind i zonen og får mig til at føle mig fantastisk! Et sødt Myprotein fit og en boss-playliste hjælper også.”

Hanh Dinh

“Jeg tror fuldt og fast på, at når man ser godt ud, føler man sig godt tilpas, og for mig betyder det en høj hestehale og at bære sjove, lyse farver! Nogle gange skal du bare tage dine yndlings shorts på, du ejer, stramme den hestehale og komme i gang med arbejdet! At have denne tankegang, når jeg går ind til en træning, har virket for mig hver gang ”

Selvkærlighed er altid den bedste kærlighed

Hvorfor mangler vi selvtillid? Meget af tiden er det fordi vi søger bekræftelse fra andre, men hvis vi ved, hvem vi er, hvad betyder det så, hvad andre synes? Selvtillid kommer indefra, du skal bare finde den. Vores ambassadører kunne ikke være mere enige…

Elle Edwards

“Sammenlign kun dig selv med dit tidligere jeg. Du er præcis, hvor du skal være, og stol på det.”

Hanh Dinh

“Ændre fortællingen – usikkerhed og negativ selvtalk er måder, hvorpå vi saboterer vores potentiale. Vi er nødt til at omformulere vores tanker, så de arbejder for os og ikke imod os!”

Lesley Fernandez

“Fake it to you make it for mig måtte jeg vende mig fra at være min værste kritiker til min største støtte, selv om jeg ikke troede på de positive ting, jeg sagde om mig selv i starten, tror jeg på de positive bekræftelser, jeg gav mig selv. Jeg holder også op med at sammenligne mig selv med urealistiske skønhedsstandarder. Jeg fokuserede på at være den bedste version af mig selv, ikke hvem jeg troede, jeg burde være.”

Marisa Turner

“Giv dig selv komplimenter dagligt. Fortæl dig selv, hvad du elsker ved dig selv, og fokuser på dine styrker. Når vi fokuserer på at elske os selv, bliver vi mere selvsikre i hele vores væsen.”

Vores ambassadører har fundet deres kærlighed til sig selv, nu er det din tur. Selvkærlighed er lig med selvtillid. Sig det endnu højere til dem, der sidder bagved, så de kan høre dig.

Tag et skridt tilbage

Det er alt for nemt at sidde og sammenligne sig selv med de mennesker, der er omkring en. Folk med en højere PR, folk med mere selvtillid, listen kunne blive ved. Det er vigtigt at huske på, at du ikke ved alt om folk omkring dig, så hvordan kan du lave en ordentlig sammenligning? Det er enkelt. Det kan man ikke. Vores ambassadører har lært at mestre dette…

Hanh Dinh

“Sæt målbare mål, og overvåg dine fremskridt – sæt mål, der kan kvantificeres! Tal lyver ikke, og det kan være sådan et selvtillidsboost, når du ser, hvor langt du er kommet fra dengang, du startede din rejse!”

Lesley Fernandez

“At slå en PR eller hver gang nogen går bakker op omkring mig i gym. Det betyder meget, at mit hårde arbejde er mærkbart”

Marisa Turner

“Accepter dig selv fuldt ud der, hvor du er – vel vidende, at du måske stadig har noget at arbejde på, men også se, hvor langt du er kommet. Selvaccept kan hjælpe dig med at udvikle et nyt perspektiv på dig selv, som kan føre til større selvtillid.”

Lad dig ikke gå i stå med sammenligninger. Fokuser på dig selv, dine forbedringer, hvor langt du er kommet, og hvordan du vil nå dine mål.

Dagens citat

Elle Edwards

“Det er uden for din komfortzone, at der sker vækst. Når du gør ting, der skræmmer dig, vil du vokse og blive mere selvsikker.”

Kort fortalt

Husk på disse gode råd fra vores ambassadører, se din frygt i øjnene, og gå ind i vægtstangsafdelingen med højt hoved og hip-thrust som en boss. Så længe du er glad og gør det, du elsker, er det ligegyldigt, hvad andre tænker. You go girl!Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her