Kosttilskud

Guide til Myrange kosttilskud| Optimer din træning med de rette tilskud

Kan du se det for dig? Måske er det dig lige nu. Du har fuldstændig styr på, hvordan dine træningspas skal udføres, du nyder at træne til den fede musik i dine høretelefoner. Du har sat dig et mål – projekt gains eller projekt vægttab. Du er inde i en periode, hvor det hele spiller … men så rammer hverdagen. Din energi daler, og du kæmper for at nå dine mål, men du føler det står stille.

Måske mangler du det sidste skub? Lige meget hvad du drømmer om, så har Myprotein en løsning til dig, som sætter et skub i den rigtige retning. Vi introducerer dig for vores unikke Myrange sortiment.

Mypre | Til dig dig vil have mere energi

Du står foran fitnesscenteret. Du beværger dig som en zombie. Du er ekstremt udkørt efter en lang dag på jobbet, men stædig som du er, kæmper du dig ind i fitnesscenteret. Du føler dine mål er langt borte, og du ville ønske du kunne få øget energi. Løsningen er heldigvis ikke langt væk! Der findes et produkt, der både vil styrke din energi, din træning og ikke nok med det, så kommer det i 7 lækre smagsvarianter!

Hvad indeholder Mypre?

Mypre er et produkt i Myrange sortimentet, der indeholder alle de næringsstoffer, der har den mindste teoretiske effekt på din træning. Indholdet af næringsstofferne sikrer, at du bliver i stand til at træne ekstra igennem under din træning.
Nu behøver du ikke længere kæmpe dig igennem din træning, da MyPre er tilsat B-vitaminer, der er medvirkende til at gøre dig bedre under pres, formindske træthed og udmattelse.

Synes du ikke, at B-vitaminerne giver dig et stort nok kick, indeholder Mypre derudover 200 mg koffein pr. scoop og kreation, som vil give dig en prikkende fornemmelse i hele kroppen, når det sparker ind. Derudover vil det give dig en kortvarig præstationsforøgelse under træningspas af høj intensitet. Det siges, at du vil kunne løfte 5-10 % tungere vægte i en kort periode, og kan du gætte hvad det vil føre til? Større muskler og stærkere krop!

Anbefalet brug

Det kræver heldigvis ikke særlig meget af dig, for at opnå den ønskede virkning af MyPre. Du skal blot tage 1-2 scoops, 30 minutter før din træning.

Hvis man ikke er kendt med MyPre, anbefales det, at du starter med ½ – 1 scoop for at vurdere din tolerance. MyPre bør ikke benyttes af gravide, overvejer graviditet, ammer, har en medicinsk tilstand, tager medicin eller er beta-alanin følsom.

Myamino Boost | Stærk BCAA blanding

Du har lige kæmpet dig igennem endnu en træning, og du synes ikke, der sker den store udvikling. Du står nu foran spejlet, du spænder alle dine muskler, dit ansigt bliver mere og mere rødt, og du må holde vejret for ikke at miste dit pump. Du føler, du er gået i stå, og du mangler lige det sidste skub i den rigtige retning. Der findes heldigvis en nem løsning, som har et boost af fordele for dig og din træning – nemlig Myamino Boost.

Bcaa og koffein

Som navnet antyder, får du et rigtigt godt BOOST  og et spark bagi samt fornyet energi. Myamino Boost er nemlig den mest kraftfulde aminoblanding til dags dato. Blandingen er spræk fyldt med BCAA, der hjælper dig med mindre muskelømhed og hurtigere restitution, som vil sørge for, at du gang på gang kan træne hårdt igennem – hård træning ved vi alle, fører til større gains!

Ikke alene vil BCAA medvirke til en bedre træning, du vil også få et endnu større boost af koffeinen. I Myamino Boost er der tilsat 300 mg koffein, som øger din optimering af energi, opmærksomhed og koncentration, så du gang på gang vil få et godt kick under din træning.

Anbefalet brug

Alt du skal gøre for at opnå den ønskede virkning, er at tage en 1/2  scoop med 250-300 ml vand 4 gange om dagen.
Skal du have ekstra power, kan du benytte produktet som pre-workout, hvor du kan indtage 1 hel scoop med 300-350 ml vand 30 minutter før træning.
Produktet anbefales ikke til gravide pga. det høje koffeinindhold.

Myamino Complex | Muskelvækst og muskelmasse

Din playliste spiller max til at sætte gang i projekt gains. Du sveder, løfter tungt, stønner og kæmper, men du føler at du løfter og løfter, uden der sker synlige resultater. Motivationen og gejsten daler, men frygt ej! Der findes heldigvis et produkt for dig, som vil kunne fjerne alle dine frustrationer – nemlig Myamino Complex.

Hvad indeholder Myamino Complex?

Dette produkt indeholder D-asparaginsyrer, 22 komplekse aminosyrer, et væld af B-vitaminer kombineret i en blanding med to syrlige smage, der vil friske din dag op og give dig en ekstra glød i kinderne. Udover glød i kinderne, bidrager Myamino til øget muskelvækst, bibeholdelse af muskelmasse, øget energi og ekstra pump, der vil give dig misundelsesværdige blikke under dine træningspas.

Myamino Complex er tilsat kokosvandspulver, for at forebygge muskelkrampe under hårde træningspas, hvilket vil medføre, at du kan arbejde hårdere og længere, som selvfølgelig medfører til større muskler.
Produktet er en rig kilde til elektrolytter, der bidrager til en normal hjertefunktion, normal muskelfunktion, og opretholder et normalt saltniveau under din træning.

Anbefalet brug

Med kun 30 g om dagen, vil du opnå det bedste resultat. Produktet kan drikkes hele dagen, og kan derved fordeles som man selv ønsker det.
Du kan derfor sagtens blande det i din shake med vand og nyde de to smagsvarianter hele dagen lang.
For at tilføje ekstra power kan du selv tilsætte kreatin til din drink. Kreatin findes i en meget stor koncentration i kroppens muskelceller, hvor det spiller en afgørende rolle i forbindelse med anaerobt muskelarbejde.

Mythermo | Vægttab

Du står og sveder løs på samtlige cardio-maskiner uge efter uge, men vægten og centimeterne rykker sig ikke. Det er en realitet for mange, men lad det ikke sætte en stopper for dit mål!
Mythermo er nemlig sprængfyldt med ingredienser, som vil hjælpe dig med at sætte gang i et vægttab. Herunder kolanød, der støtter enhver vægttabsrejse, og bidrage til bedre kontrol af din kropsvægt.

Hvad indeholder Myhermo?

Med Mythermo vil din krop pludselig få fornyet spark bagi, mental klarhed, forbedre din motivation og humør. Disse er med til at påvirke til en positiv og energifyldt træning pga. det høje koffein indhold på 100 mg. pr. portion. For at sikre dig et endnu bedre pust til fornyet energi, er der tilsæt blæretang, som er en god kilde til jod. Jod hjælper med en normal kognitiv funktion samt en normal produktion af skjoldbruskkirtel. Med en skjoldbruskkirtel i balance sikrer du dig, at alle dine timer på stepmaskinen ikke bliver spildt.

Anbefalet brug

For at opnå det bedste resultat anbefales det, at du indtager 2 kapsler, 2 gange dagligt. Pillerne kan tages om morgenen og om eftermiddagen inden en eventuelt træning.
Pillerne er uden smag, og kan derfor sluges sammen med din ynglings drink eller shake.

Obs. Produktet anbefales ikke til gravide, ammende eller børn.

Som bonus er Mythermo også velegnet til vegetarer og veganerne, da de ikke indeholder nogle former for animalske produkter. 

Mythermo X-treme | Perfekt til cutting sæsonen

Du står med håndvægtene i hånden og efterfølgende venter der cardio, men du drømmer allermest om carbs på din kostplan. En lav kaloriediæt fører ofte til mangel på energi, humørsvingninger, udkørte dage og lysten til usunde sager. Heldigvis findes der en mulighed, hvor du vil få fyldt dine energidepoter op, sikre dig den mentale skarphed du skal bruge for at træne længere og mere effektivt.
Mythermo X-treme er nemlig velegnet til dig, som kører med en meget lav kaloriediæt eller i gang et større vægttabsprogram.

Hvad indeholder Mythermo X-treme?

Mythermo X-treme har fået sit navn ”X-treme”, fordi det fører til bedre resultater trods lavt kalorieindtag. Noget der ellers er svært at opnå under cut. Du får et spark bagi af 320 g. koffein pr. totale daglige dosis, som vil få din krop til at prikke og sitre samt give dig øget koncentration og øget opmærksomhed.

Din cardio vil pludselig få en ny betydning, og du vil kunne mærke fedtet smelte. Mythermo X-treme indeholder nemlig også ekstrakt af koreansk ginseng og cayennepeber, som er med til at fremme fedtforbrændingen. Ved hjælp af mineralerne Cholin og krom, vil din krop vedligeholde et normalt blodglukose-niveau, og dette hjælper dig med at fjerne tankerne fra sukker, da disse to mineraler fjerner trangen til usunde sager, når du kombineret det med en sund kost.

Anbefalet brug

Alt du skal gøre for at sætte et ekstra skub i den rigtige retning er at indtage 2 kapsler 2 gange dagligt. Det anbefales, at du indtager 2 af kapslerne lige før træning, for at opnå bedste resultat. Disse piller er også uden smag, og kan derfor sluges sammen med din favorit shake.

Obs. Produktet anbefales ikke til gravide, ammende eller børn.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.

Ingen post tagsMyprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert