Myprotein Træningstøj

5 udvalgte præstationsfremmende træningstøj til ham

Gå ikke glip af det bedste præstationsfremmende træningstøj. Her er nogle af vores seneste nyheder, som din træning fortjener og ikke kan leve uden. Hop i nyt præstationsfremmende træningstøj og pres dig yderligere for bedre resultater.
Nyt træningstøj giver ny motivation.

1. Dry-Tech Infinity Long-Sleeve T-Shirt

præstationsfremmende træningstøj

Et must have til enhver træningstype. Denne langærmede top giver en let dækning mod kulde sammen med sweat-wicking teknologi, når intensiteten stiger under dit træningspas. Det er også behandlet med en antibakteriel finish for ekstra friskhed mellem hver vask.

2. Elite Seamless Long-Sleeve Top

Tilgængelig d.24. januar

Præstationsfremmende træningstøj

Designet med et muskel-defineret fit, som er med til at holde enhvert af dine bevægelser knivskarpe. Denne langærmede træningstop er strømlinet med den unikke sweat-wicking teknologi samt flatlock sømme, der gør den ekstra behagelig uden nogen form for irritation fra syninger.

3. Dry-Tech Infinity Hoodie

Præstationsfremmende træningstøj

Klæd dig godt på uden at miste bevægelsesfrihed. Denne hættetrøje er super-let og har raglan ærmer. Hvis du er lidt kuldskær, så er denne træningsbluse din perfekte partner til de tidlige morgentræninger. 

4. Dry-Tech Infinity Shorts

Præstationsfremmende træningstøj

En uundværlig del til dit træningskit. Disse afslappede og fittede shorts er super gode til enhver træning. De er sweat-wicking, lette og har sidelommer til dit tech.

5. Luxe Therma Set

Præstationsfremmende træningstøj

Okay, så disse er ikke teknisk set ikke træningstøj, men da hviledage er lige så vigtige for dine resultater, mener vi, at de selvfølgelig også fortjener at blive nævnt i denne omgang. Designet med et super blødt materiale i et strømlinet design, kommer du til at se smart ud, samtidig med at du slapper af.

Luxe Therma Joggers kommer med elastikpaneler ved ærmer og linning, og de har sikre lommer, så du kan holde styr på din telefon og andre vigtige ting.
Luxe Therma Hoodie har sidelommer og hætte, hvis du har en dårlig hårdag…Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her