Træning

Kan du klare en træning med UK’s Fittest Man? | Zack George

Tror du, at du kunne følge med i en træning med Englands fittest man? Myprotein prøvede netop dette. Vi fik Zack George til at få to af Myproteins modigste medarbejdere, Josh og Jerome, igennem høj tempo, og resultatet var bestemt ikke skuffende.

Zack er en atlet på topniveau og har taget sin træning til grænserne i de sidste fem år, så det var ikke en easy ride for nybegynderne. Josh og Jerome havde aldrig trænet i denne intensitet, så det er sikkert at sige, at de sved meget ved slutingen af træningen.

Træningen

Zack ved bestemt hvordan man får folk til at arbejde hårdt til træning, hvilket normalt efterlader dem enormt trætte. Vi bad Zack om at forklare den træning, han havde besluttet at påføre Josh og Jerome.

”Det, vi gjorde, var en 20-minutters EMOM – som står for Every Minute On the Minute”

Nu ved vi ikke med dig, men 20 minutter rent hårdt arbejde lyder ikke som en frygtelig masse sjov, og vi er utroligt glade for, at vi havde ”glemt” vores træningstøj den dag.

“Det første minut var 20 kcal roning efterfulgt af 15 burpees i det andet minut og gentagelse , indtil tiden var gået”

Resultatet

20 minutter senere var Josh og Jerome færdige med at træne. Bogstavelig talt helt færdige efter den omgang.

Da vi stod på ydersiden og så på dem, var vi imponeret over, at de ikke gav op på noget tidspunkt. Det er ikke let bare at hoppe ind i en træning, som du aldrig har gjort før – især med THE fittest man i UK.

Vi måtte stille dem et par spørgsmål om, hvordan de synes, det gik. Vi gav dem selvfølgelig et par minutter til at få deres vejrtrækning på plads og tørre sved af.

De sagde begge, at de følte sig knust efter 20 hårde minutter med roning og burpees. Jerome skalerede lidt tilbage og lavede squats omtrent halvvejs igennem – vi kan heller ikke bebrejde ham for det.

Jerome sagde: “Det er sandsynligvis den mest intense session, jeg har lavet i 10 år.” Jerome er oen ex-fransk international rugbyspiller, så det siger meget om intensiteten af Zacks træninger.

fittest man

Josh var lidt mere positiv og sagde ”Det var godt at træne side om side med Zack.”

Positiviteten endte dog der, da han tilføjede: “Ja, det var så brutalt, som det lød”, hvilket beviser, at selv to enkle bevægelser kan få hjertet til at pumpe og give dig en god session, selvom du er presset på tid.

Jerome svar blev sagt med meget mere smerte i hans stemme: “Det var værre end forventet.” Imidlertid tøvede de begge ikke med at tilføje, hvordan de ville give denne træningsstil endnu et skud i fremtiden.

Det viser bare det absolutte engagement, Zack har, og hvordan han fortjener sin titel som Storbritanniens fittest man.

Zacks dom

Zack var imponeret over deres præstation og delte nogle opmuntrende ord.

”De gjorde det virkelig godt. Det er en hård session, hvis du aldrig har lavet en EMOM før, men det vigtigste var, at de blev færdige med træningen.”

Zack sørgede også for at tilbyde sine råd til alle, der starter, eller prøver en ny træningsstil, ligesom han selv gjorde for fem år siden.

”Start med lave reps, og sørg for at blive færdig. Prøv ikke at følge med de professionelle. Bliv bare selvsikker og opbyg det langsomt derfra. ”

Kort fortalt

den fittest man i UK udfører sig en mindre træning af og til med aktiv restituering. Hans aktive recovery kan være en hård træning for dig, men alle er nødt til at starte et sted, ikke?
Husk, at Zack er en atlet på højt niveau, og du vil ikke ramne plet den første gang, men hvorfor ikke give det et skud? Du ved aldrig, hvor et par års hårdt arbejde vil få dig hen – bare spørg Zack George.

Kom i form & træn som Englands fittest man | Zack George

Træning

Kom i form & træn som Englands fittest man | Zack George

2020-02-26 19:38:37Skrevet af Isaac Syred

Sådan blev Zack George National Champ | Forever Fit

Træning

Sådan blev Zack George National Champ | Forever Fit

Opdag hans vej til success.

2020-01-09 11:53:55Skrevet af Isaac SyredIsaac Syred

Isaac Syred

Forfatter og ekspert

Isaac er en brand-kommunikationslærling med en lidenskab for alle tingens fitness. Han har altid haft en passion for fodbold, spillet på et højt ungdomsniveau og nydt 4 års konkurrencefuld kickboxing. I de senere år har Isaac dedikeret sig til konstant at forbedre sig i gymnastiksal, hvor du nyder både funktionel fitness og bodybuilding-stil af træning. Han er overbevist om, at du altid skal have balance og kan lide at tilbringe sin tid i weekenderne med at umgås med sine venner.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her