Vores Ambassadører

Hun forlod et voldelige forhold og har fundet styrke | Everyday Athletes

Sharon blev forlovet som seksårig og gift inden sin 18-års fødselsdag. Sharon fulgte sine forældres ønsker uanset hvad og levede et liv med en voldelig mand, hvor hun ikke lavede andet end at lave mad, gøre rent og passe sine børn. Til sidst følte Sharon, at hun ikke havde andet valg end at tage sine børn og forlade sin mand.

Da Sharon for første gang var alene og skulle tage sig af sin ældste søn Nishaan, som blev født med en sjælden kromosomfejl og krævede konstant pleje, var hun tæt på at give op. Hendes børn var det, der holdt hende i gang. Hun besluttede, at hun måtte begynde at tage sig af sig selv for at kunne tage sig af dem, så hun begyndte at løbe, spise sundt og meldte sig ind i et fitnesscenter.

Nu træner Sharon for at styrke både sit sind og sin krop, og hun opfordrer alle til at gøre det samme.

Se hele Sharons historie her:

Kort fortalt

Sharon har overvundet udfordringer, som er ufattelige for mange af os. Hendes styrke til at genopbygge sit liv og prioritere sit velbefindende er en motivation for alle. Vi håber, at Sharon fortsat finder udfoldelse gennem sin fitness, og at tingene kun bliver bedre herfra for hende og hendes familie.

Se flere inspirerende historier fra Everyday Athletes på vores YouTube-kanal.

Sådan brugte denne wellness-coach yoga til at håndtere sorg- og karriereskift | Everyday Athletes

Vores Ambassadører

Sådan brugte denne wellness-coach yoga til at håndtere sorg- og karriereskift | Everyday Athletes

Personligt tab kan skabe eller ødelægge os, men det er næsten altid en katalysator for forandring.

2021-03-03 15:23:23Skrevet af Ian Roden

Denne enlige mor ændrede sit liv gennem fitness | Everyday Athletes

Vores Ambassadører

Denne enlige mor ændrede sit liv gennem fitness | Everyday Athletes

Sam blev tidligere mobbet for sin vægt, nu inspirerer hun andre til at være den stærkeste, sundeste version af sig selv.

2021-01-28 16:01:23Skrevet af Lauren DawesMonica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her