Træning

Eddie Hall plejede at spise over 12.000 kalorier hver dag

For dem der ikke ved, er Eddie Hall stærk. Han er så stærk, at han vandt verdens stærkeste mand i 2017. Synes du stadigvæk ikke, at det er imponerende? Altså, han var den første mand, der nogensinde trak 500 kg fra gulvet i 2016 – og smadrede den tidligere rekord med 35 kg.

eddie hall

Denne form for brutal styrke er, hvad der har gjort Eddie Hall så berømt i strongman-scenen, ved at samle kaldenavnet ‘The Beast’ undervejs og potentielt være en af ​​de stærkeste mennesker i historien og have nogle seriøse verdensrekorder inden for sit felt.

Nu vender han hånden mod boksning og kæmper mod Hafthor Bjornsson i september 2021. En kæmpe overgang for en mand af Eddies statur, men noget han er mere end i stand til at gøre – trods alt tvivlede alle på ham og sagde, at han aldrig ville trække 500 kg. For ikke at nævne er der ingen kærlighed tabt mellem parret, efter at Eddie dominerede verdens stærkeste mand konkurrence i 2017.

Disse to sportsgrene kræver meget forskellige tilgange, når det kommer til mad og ernæring. Det er ikke overraskende, at Eddie Hall allerede er på toppen af ​​tingene for at sikre, at han er klar og parat. Imidlertid er det virkelige spørgsmål; hvordan er det at spise som ‘The Beast’ selv.

At spise som en strong man

I løbet af denne tid vejede Eddie tæt på 196 kg. For at sætte dette i perspektiv er det næsten 3.300 Layered proteinbarer.

Det virker utænkeligt, at en person kan veje så meget. Imidlertid siger man i stærkmandssamfundet ‘du skal have vægt for at rykke vægten’. Noget Eddie lyttede til, da han forberedte sig på verdens stærkeste mand.

“Som en stærk mand spiser jeg over 12.000 kalorier om dagen, nogle gange op til 15.000.”

12.000 kalorier om dagen. 7 dage om ugen. 365 dage om året. Hvilket beløber sig til hele 4.380.000 kalorier om året. Det gennemsnitlige menneske spiser kun lidt over 12.000 kalorier om ugen, så bare at spise alene var et fuldtidsjob, og der var ikke mange gange på dagen, hvor han ikke lagde hånd til mund.

Vi spurgte Eddie Hall, hvad hans mest bemærkelsesværdige, kalorietætte måltid var i løbet af denne tid.

”De er ikke cheat meals, når du er i den størrelse, men det, der går før en konkurrence, vil være som en fuld ekstra stor pizza, en cheesecake og derefter en liter is til at afslutte på. Snakker sandsynligvis 6000 kalorier. ”

Vi ved ikke, om vi er imponeret eller bekymrede …

The beast menu

At spise for at være en stærk mand er ingen joke. Sådan så 24 timers spisning ud for Eddie i toppen af ​​sine strong man dage.

Hans dag startede normalt omkring kl. 7, hvor han blev vækket af en komplet English breakfast. Åh, og bare for at være klar, var denne morgenmad sandsynligvis mindst dobbelt så stor som en standard fuld English, som du måske bestiller i din lokale café. Efter dette var det tid til en lur, for når du spiser og træner så meget som han gjorde på dette tidspunkt, har du brug for meget mere end fyrre blink med øjet.

Efter en god lur vågnede Eddie igen klokken 9 om morgenen og var klar til at nedbryde lidt grød. Lyder ikke dårligt, ikke? Desværre tager du fejl.

“Jeg ville spise en spand grød med 5 eller 6 portioner frugt og gå tilbage i seng.”

Derefter omkring kl. 11, da Eddie foretog sin fys behandling, ville han snacke på nogle nødder og derefter indtog han en liter tranebærjuice, hvilket er fantastisk til alle mulige ting på grund af antioxidanterne og også rig på elektrolytindhold.

”Jeg tror, ​​jeg har drukket 3 liter tranebærsaft hver dag, siden jeg var 19.”

Frokost var et tungt måltid. Dens samlede vægt var ca. 1100 gram.

”Frokosten ville bestå af ca. 300-400 g kød med 500 g kulhydrater og 200 g grøntsager. Jeg ville altid have en halv familiestørrelses cheesecake til dessert. ”

På dette tidspunkt havde Eddie brug for en ny lur indtil omkring kl.15.30, hvor han derefter begyndte at carbe op til sin træningssession. Dette involverede en bred vifte af mad, herunder tun sandwich, flapjacks, oksekød og frugt.

”I træningscentret ville jeg drikke 2 eller 3 liter tranebærsaft med kulhydratpulver / BCAA’er. Halvvejs gennem træningen ville jeg indtage en liter protein shake. Efter træning en liter kokosvand. ”

Dette var standardproceduren for Eddie i træningscentret på grund af sin træningsintensitet – han havde brug for at forblive hydreret, ellers risikerer han en slem skade. Efter sin træning afsluttede Eddie masser af intens udstrækning og nogle varme og kolde behandlinger for hans recovery. Typisk ville han snacke igennem dette med oksekød eller nødder for at holde kalorierne inde.

Dette fører os til omkring kl. 22, hvor Eddie var heldig nok til at få tilberedt et aftensmåltid af sin støttende kone. ”Jeg er heldig at have min fantastiske kone, der ville lave mad til mig, der er superhøje på kalorier. Hvis jeg fik karry, ville hun lægge 2 eller 3 pakker bacon i den for at tilføje kalorierne, ellers ville hun lave pommes frites i oksekødsfedt”

Føler du dig lidt utilpas af al den mad snak? Bare rolig, du er ikke den eneste – men vi er ikke engang færdige endnu. Til dessert tacklede Eddie den anden halvdel af sin cheesecake og derefter en hel liter is. Dette afrundes med nogle proteinbarer og en liter protein shakes til et måltid før sengetid.

“Det var mit liv. 24/7, 365 dage om året. Jeg har vel lagt over 100 timer ind i det her.”

At spise som en bokser

Det bør ikke komme som nogen overraskelse, at Eddie har måttet ændre sin diæt med skiftet til boksetræning. Den gamle diæt ville ikke hjælpe med at skære ned i vægten og heller ikke gøre ham i nærheden af ​​fit nok til at kæmpe 3-minutters bokserunde – og da slet ikke hele 12 runder.

En mand med Eddies muskelmasse og vægt vil forbrænde mange kalorier – især når han konkurrerede som stærk mand. En universitetsundersøgelse giver os et indblik i, hvor mange kalorier han ville forbrænde ved bare at sidde stille i 12 timer.

”Jeg testede med et universitet, da jeg var størst, og hvis jeg bare skulle sidde stille i en stol i 12 timer, ville min krop forbrænde op til 4900 kalorier. Det giver dig en idé om, hvor meget mad jeg havde brug for til at fungere. Jeg vil skyde på, at med denne vægt, så er det omkring 2.500’ish.”

Dette forklarer, hvorfor Eddie måtte spise al den mad for at være så stor. Nu spiser han tættere på mere rimelige 6.000 kalorier – i det mindste rimeligt for et dyr. Dette massive fald i mad har set en drastisk fysisk ændring for ham, men det har også været gavnligt for hans mentale velbefindende.

“Det er en stor lettelse, ikke hele tiden at skulle stoppe noget i munden.” 

For første gang i sit liv har han en ernæringsekspert. Dette er for at hjælpe Eddie Hall med at spise de bedste typer mad til at forberede sig på en kamp, ​​og det fungerer for ham.

”Selvom jeg spiser mindre, har jeg fået meget mere energi, fordi jeg spiser mere funktionel mad, mere bæredygtig og langsommere frigivende mad. Masser af mere frugt og grøntsager. ”

Kort fortalt fra Eddie Hall

Eddies vilje til at spise ordentligt uanset målet viser hans dedikation, og dette er en holdning, han har til alle aspekter af hans liv.

“I slutningen af ​​dagen er der mange, der kommer på anden- eller tredjeplads – de har altid haft en undskyldning. Jeg ville ikke være den fyr, der stod på andenpladsen og sige, at jeg ikke vandt, fordi jeg filmede Game of Thrones i 5 måneder.”

Det er denne holdning og vilje til ofring, der får Eddie Hall til at skille sig ud fra resten. Han har tidligere vist, at han har det, der kræves for at vinde, og vi er glade for at se ham bringe den samme vindende mentalitet til denne næste udfordring.Isaac Syred

Isaac Syred

Forfatter og ekspert

Isaac er en brand-kommunikationslærling med en lidenskab for alle tingens fitness. Han har altid haft en passion for fodbold, spillet på et højt ungdomsniveau og nydt 4 års konkurrencefuld kickboxing. I de senere år har Isaac dedikeret sig til konstant at forbedre sig i gymnastiksal, hvor du nyder både funktionel fitness og bodybuilding-stil af træning. Han er overbevist om, at du altid skal have balance og kan lide at tilbringe sin tid i weekenderne med at umgås med sine venner.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her