Vores Ambassadører

Låst inde i gym i 24 timer med Matt Morsia

Matt Morsia er ikke fremmed for udfordringer. Uanset om det drejer sig om intens træning, at spise et vanvittigt antal kalorier eller at stå i verdens koldeste kryoterapikammer, er hans 2,1 millioner YouTube-tilhængere vant til at se ham prøve sig selv af i alle mulige situationer. I forbindelse med en af hans seneste udfordringer tilbragte han 24 timer låst inde i sit eget home gym.

Hvis du forestiller dig et fesent gym, tager du fejl. Matt byggede sit home gym i sin baghave under lockdown, og det er virkelig imponerende. Lad os være ærlige, denne “udfordring” ligner mere en afslappende dag. Det eneste, der mangler i Matts ellers perfekte gym? VVS-installationer. Interessant…

 

Matt planlægger altid forud og sørgede for at pakke i god tid…(ironi kan forekomme) altså ca. 30 sekunder før han skulle afsted. Han tog de vigtigste ting med:

 • Tæppe
 • Pude
 • Toiletrulle
 • Tandbørste
 • Deodorant
 • Snacks
 • Bacon
 • Æg
 • Kogeblus
 • Bærbar computer
 • Stor og lille tallerken
 • Bestik

Han huskede sine manerer og gav seerne en rundvisning i sit gym. Det er et imponerende rum. Væggene er prydet med Morsia-logoet og malet fra loft til gulv med sort maling, og det er et elegant miljø at træne i.

Det er dog bestemt ikke stil frem for funktion – der er alt, hvad han har brug for, herunder et squat rack med 400 kg plader, håndvægte fra 10 kg til 50 kg, en leg extension-maskine, en airrunner og en kabelmaskine.

Det er også hjemsted for hans dødløftehjørne, som er blevet taget i brug, siden det blev bygget. Det er her, Matt for nylig slog sin rekord i dødløft. Men hold dig for ørerne, for han lyder ret glad for det.

Kl. 9:02. Indstil din alarm – de 24 timer begynder nu. Og for at markere starten på udfordringen er der en lille bid morgenmad. Matt var fuldt ud engageret og slæbte et kogeblus ned i haven og satte den op i sit fitnesscenter. Så er det æg og bacon.

Der er ikke noget bedre at vågne op til end lugten af stegt bacon. Men det er helt sikkert bedre i små doser, og du ønsker heller ikke, at den skal blive hængende hele dagen.

Det viste sig at være et problem for Matt. Hans fitnesscenter er ikke det mest velventilerede sted. Måske var stegt morgenmad ikke en så god idé. Nå, men når skaden er sket, så Matt i det mindste ud til at have nydt sin morgenmad.

Harmonien varede dog ikke ret længe, for det gik snart op for Matt, at han havde glemt noget vigtigt. Hans gym har ikke noget toilet. Uh oh.

Træning

Det ville have været uhøfligt ikke at presse en træning ind, da han ikke havde andet at lave.

 • Seated shoulder press
 • Chest-supported lateral dumbbell raises
 • Lateral dumbbell raises
 • Incline chest press
 • Cable flys
 • Overhead cable triceps extension
 • Cable triceps pull-down

Matt nægtede ikke sig selv snacks i løbet af udfordringen. Næste punkt på dagsordenen? Papa John’s. En XXXL tynd margherita-pizza med tynd skorpe og en bøtte Ben & Jerry’s med chokoladekage med brownie.

Som en person, der ikke ofte sidder stille, sørgede Matt for at få mest muligt ud af hvert eneste minut i træningscenteret.

Måltiderne var ingen undtagelse. Leg extension kan vi godt være med på – lidt let benarbejde for at få gang i quads, mens du spiser din pizza, kan ikke skade. Løbebåndet lyder derimod som en opskrift på at få fitnesscentret til at lugte meget værre end bare bacon … hvis du forstår, hvad jeg mener.

Det ser ud til, at Matt ville være fortabt uden sin kone, Sarah. Det viser sig, at det kan blive kedeligt at tilbringe hele dagen i et fitnesscenter med kun din videograf som selskab. Heldigvis kom Sarah forbi på et besøg og kom med nogle af de nødvendige ting, som Matt havde glemt. På trods af hans omfattende forberedelser glemte Matt på en eller anden måde aftensmaden.

Klokken 21.33 var det tid til at slukke lyset. Matt puttede sig i sit dinosaursengetøj og faldt i søvn. Bortset fra at Matt vågnede midt om natten til lyden af vilde dyr udenfor, sov han som et barn. Vi var overraskede, for det så langt fra behageligt ud.

Kort fortalt

Og bare sådan, 24 timer senere, var udfordringen slut. Matts fitnesscenter var hjemsted for nogle sjove begivenheder i den periode – han bliver nok nødt til at holde dørene åbne et stykke tid endnu for at slippe af med baconlugten.

Matt Morsia afslører tricks til før og efter billeder

Vores Ambassadører

Matt Morsia afslører tricks til før og efter billeder

Der er hele syv-minutters forvandlingsproces for hvert billede.

2022-01-21 17:15:59Skrevet af Emily Wilcock

MattDoesFitness taler om fortrydelse, pinlige øjeblikke i fitnesscentret og håndtering af trolls

Vores Ambassadører

MattDoesFitness taler om fortrydelse, pinlige øjeblikke i fitnesscentret og håndtering af trolls

2021-07-24 11:47:36Skrevet af Monica GreenEmily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her