Ambassadører

Lucy Turner om at være Forever Fit | Eyes on the price

Hvert nyt år tager millioner af mennesker over hele verden muligheden for at starte på en frisk. Med fokus på ambitiøse beslutninger, som de har sat sig for og møder endda flittigt og helt religiøst op i træningscentret… I det mindste i de første par uger…

Lige så meget som vi elsker at se mennesker springe ud i handling, så ønsker vi her hos Myprotein at komme væk fra denne kortvarige, uholdbare mentalitet af “nyt år, ny mig”. Derfor slår vi kontra med vores kampagne, Forever Fit.

Fordi fitness ikke handler om quick fixes, 30-dages shreds eller detox-diæter. Det er ikke noget, du straffer dig selv med i januar og i de resterende 11 måneder af året.

Det handler om at investere i dig selv mentalt og fysisk i det lange løb.

For at hjælpe os med at sprede dette budskab, søgte vi efter atleter og ambassadører, der lever og ånder for disse principper. Mennesker, der konstant stræber efter at presse sig selv fysisk og mentalt fremad dag efter dag.

Lucy Turner er en af disse dedikerede individer. Dette er hendes historie.

Lucy turner

Forfølge en lidenskab

Lucy Turner er en 22-årig syvkamp atlet fra Newcastle. Hun er uddannet fra Northumbria University med en first-class degree i Applied Sport, Træning og Ernæring. Hun bor nu i Loughborough som en fuldtidsatlet.

Man kan sige, at hun var som født til at forfølge en sportslig karriere. Fra en meget ung alder konkurrerede hun som gymnast på City of Newcastle Gymnastics Academy. I hele skoletiden indrømmer hun, at hun stort set elskede enhver sport, hun prøvede.

I løbet af sin sommerferie deltog hun i en fri atletik ferielejr, som bød på forskellige atletiske discipliner for at give unge mennesker muligheden for at finde den disciplin, de var bedst til. Trænerne opdagede hurtigt hendes potentiale og opmuntrede Lucy til at begynde at træne til syvkamp. Det er en kombination af 7 discipliner, inklusive 100-meters hækkeløb, højdespring, kuglestød, 200 meter sprint, længdespring, spydkast og til sidst 800 meter.

Som bare 13 år tog Lucy, hvad der skulle vise sig at blive en livsændrende beslutning – at stoppe med gymnastik for at forpligte sig til atletiktræning.

”Jeg synes, rollemodeller er så vigtige, især på et yngre niveau. Jessica Ennis, blandt andre, har været en person, der virkelig har hjulpet og inspireret mig. ”

Lucy turner

At få fitness ind i sit liv

Der blev truffet beslutning om, at Lucy fortsatte med at give alt til hendes træning, mens hun fortsatte med at arbejde på skolearbejde og eksamener på samme tid. På universitetet løftede hun baren endnu højere. På en eller anden måde formåede hun at presse både foredrag og at studere ind omkring at arbejde to deltidsstillinger og træne seks gange om ugen. Pyha.

Hun mener, at det at have fået lov til at træne virkelig hjalp hende med at få succes i skolen, da det gav hende en pause fra at studere og en måde at komme af med spændinger på.

I løbet af ugerne med højtryk på studierne med korte deadlines, indrømmer hun, at hun undertiden kæmpede, men det tvang hende til at opgradere hendes time-management evner.

”Da jeg satte mig ned for at udføre mit arbejde, vidste jeg, at jeg ikke havde tid til at spilde, så der kunne ikke være nogen udsættelse.”

Hun var nødt til at ofre en masse af de sociale begivenheder og aftener, der fulgte med at være studerende, men hun havde masser af støttende venner, der gjorde tingene lettere for hende.

Lucy turner

Lucy Turner om tilbageslag

Så meget som hun får det til at lyde som almindelig sejlads, har Lucys engagement i hendes sportslige sysler ikke altid været en nem tur. Tre måneder før sin 16-års fødselsdag fik hun diagnosen type 1-diabetes. En alvorlig, livslang tilstand, der påvirker din insulinproduktion, og som et resultat til dit glukoseniveau.

At deltage i træning og sport påvirker dit blodsukkerniveau, og dette kan ændre sig afhængigt af træningstype eller sport. Moderat træning, der varer et stykke tid, såsom cykling eller tempoløb, kan forårsage et fald i blodsukkerniveauet, men øvelse med større påvirkning, såsom sprint kan få dem til at stige.

Dette gør betingelsen endnu vanskeligere at administrere som en syvkamp atlet, da en syvkamp består af så mange forskellige discipliner. Ændringer i følelser og adrenalin udsving kan også påvirke blodsukkerniveauet, hvilket er en anden uundgåelig del af at konkurrere. Dette har dog ikke stoppet Lucy Turner.

”Selvfølgelig har jeg opture og nedture, og nogle dage føler jeg mig sat tilbage. Men det meste af tiden er jeg i stand til at klare dette på grund af det faktum, at jeg elsker sporten så meget.”

Forever Fit

Vigtigheden af at have et mål

En vigtig del af Lucys succes kommer ned til det faktum, at hun altid arbejder hen imod et konkret mål.

Og med et konkret mål, mener vi ikke, at du sætter dig selv et nytårsforsæt, der er så vag som “Jeg vil komme i form”. Vi mener specifikke, kortsigtede mål, som du bevidst kan arbejde mod og forhåbentlig opnå.

Det handler om at bryde tingene i håndterbare bidder i stedet for at prøve at tackle hele projektet på én gang.

”Når det kommer til at konkurrere, fokuserer jeg helt på hver begivenhed, som den kommer. Jeg kan jo ikke kontrollere resultatet af hele konkurrencen.”

Ligesom os mener Lucy, at målsætning er en ekstremt kraftfuld teknik, der hjælper med at øge motivation og fokus, fordi det giver dig en grund til det.

Myprotein

Hvad Forever Fit betyder for Lucy Turner

”Jeg kan ikke forestille mig mit liv uden træning. Sport hjælper meget mere end bare de fysiske aspekter. Det bygger karakter såvel som at udvikle færdigheder som analytisk tænkning, håndtering af pres, tidsstyring, lederegenskaber og målsætning.

Det har lært mig, hvordan man reagerer på tilbageslag, og hvordan man tænker optimistisk.

Sport har givet mig mulighed for at møde nogle fantastiske mennesker, som jeg deler en lidenskab med. Det har tilladt mig at rejse verden rundt og gøre det, jeg elsker. Det har givet mig muligheden for at gå ind i skoler med det formål at inspirere den kommende generation.

Forever Fit kampagnen er på linje med mit personlige livssyn. Det handler om drivkraft og beslutsomhed, som jeg synes er nødvendig for alle succesrige mennesker.”

Klik her for at finde ud af mere om Forever Fit.

Lucy turnerLauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Gå ikke glip af de nyeste artikler, opskrifter, tilbud og produktnyheder – tilmeld dig til vores nyhedsbrev allerede i dag. Tilmeld dig her