Kosttilskud

Sweet Sixteen X Swizzels | Fødselsdags snacks med lavt sukker & høj protein 

Det kan være svært at finde snacks til specielle lejligheder, der stadig giver det rette brændstof til dine mål.
Hvad vi 
egentlig burde sige, er, at det var svært… Indtil nu. 

For at fejre vores egne Sweet Sixteen er vi gået sammen med Swizzels for at bringe dig helt nye smagsoplevelser, som bestemt er værd at fejre. 

Ja du hørte helt rigtigt. Alle barndoms klassikerne omformes til vores to mest populære produkter. Her erhvad du kan se frem til. 

swizzels

Layered Drumstick Protein Bar 

Vi ved, at du elsker vores 6 Layer Protein Bar, for det gør vi også. Derfor var det øverst på listen for en Swizzels-makeover. Vi giver dig Drumstick-smagen. Selv tak. 

Hvis du er ny på vores layered protein bar, så undrer vi os over, hvor du dog har været henne? For det andet vil du ikke fortsætte meget længere uden at prøve en. Med 6 lækre lag protein, kulhydrater og fiber vil denne protei bar være i dine drømme, før du overhovedet har prøvet den. 

Du spekulerer måske på, hvordan en så lækker bar kan være god for dig, men den kan prale med 20 g protein og essentielle mineraler, calcium og kobber. 

Vil du fejre vores fødselsdag med stil? Her er nogle fantastiske måder at nyde vores splinter nye Drumstick Layered Protein Bar. 

Myprotein Clear Whey Isolate X Swizzels 

Vores foretrukne forfriskende proteindrink bliver endnu større og bedre denne sommer. 

Vi bringer dig 4 nye varianter baseret på dine yndlings Swizzels-slik, så du kan tilfredsstille den søde tand og dine fitness mål alt sammen i en. 

Vores Clear Whey Isolate var allerede en vinder af ‘The Best Sports Nutrition Product’ i European Specialist Sports Nutrition Awards 2019, men vi ved, at du altid kan forbedre dig på en PR. 

Hvis du er ny med Clear Wheyså skal du virkelig nyde denne. Vi ved, at vores cremede shakes ikke er for alle, så hvorfor ikke prøve en saftig, forfriskende proteindrink i stedet? 

Det er stadig fyldt med hele 20 g protein samt at være lavt i sukker – en klar gevinst for dine gains. 

Hvorfor ikke lave dem til en slushie ved at blande det med is for at få en virkelig sød og forfriskende treat efter træningen. 

Tjek alle de lækre smage nedenfor …  og sæt gang i festen med disse protein mocktails opskrifter. 

Clear Whey Parma Violets Smag 

swizzels clear whey protein

Uanset om du er vant til denne søde violette smag i din yndlingscocktail, eller du kan knase dig igennem en pakke med slik på nuværende tidspunkt, er denne seneste tilføjelse til familien med Clear Whey smage helt sikkert for dig til at føle dig opfrisket, når du kommer dig efter en hård træning. 

Clear Whey Refreshers Smag 

swizzels clear whey protein

Denne ikoniske smag vil piske dig tilbage til din barndom. Det er den perfekte måde at øge dit humør endnu mere efter træning. Denne smag er fantastisk til jellies eller blot rystet op med iskoldt vand og hvordan det får dig til at føle er bestemt i navnet. 

Clear Whey Love Hearts Smag 

Clear whey isolate

Mens du måske videregiver disse små slik til dine yndlings personer, vil du gerne beholde denne smag for dig selv. Denne smag får dig til at forelske dig i den post-workout-følelse, når du nipper til den søde succes med en solid PR. 

Clear Whey Drumstick Smag 

swizzels drumstick

Dette er en smag, der nydes i generationer over hele verden, og du kan nu nyde den i form af en forfriskende Clear Whey drikHvis du ikke kan få nok af Layered Drumstick Protein Bar, bør du bestemt prøve dette også. 

Kort fortalt  

Der er ingen bedre måde at fejre vores Sweet Sixteen end med en festpose fuld af vores foretrukne nostalgiske smage. Vi ved, det er svært at vælge bare en, så i vaskeægte fødselsdagsstil, hvorfor ikke prøve dem alle? 

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Evangeline Howarth

Evangeline Howarth

Forfatter og ekspert

Evangeline har deltaget i konkurrencepræget sportsgrene siden en ung alder. Som en kvalificeret RYA Dinghy Instructor forstår hun vigtigheden i en god ernæring som det rette brændstof til ekstrem- og udholdenhedssport, især på grund af hendes erfaring i Team GBR Squads samt lede og coache hendes universitets første hold.

I sin fritid elsker Evangeline at løbe - især maraton. I weekenderne finder du hende i gang med vandsport eller at vandre i bakker. Hendes yndlings aftener bliver brugt på en HIIT-session eller squats i træningscentret, inden hun forkæler sig selv med smagfuld og krydret mad og masser af grøntsager - yum!

Få mere at vide om Evies erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her