Kosttilskud

6 gode grunde til at du har brug for en 6 layer protein bar

Du burde allerede nu have bemærket og hørt om vores spændende nye snack lancering. Vores 6 Layer Protein Bar er landet i og har allerede gjort et seriøst indtryk rundt omkring.

Vi håber, at du allerede har prøvet mindst et par, om ikke alle fire, af de fantastiske smagsvarianter (hvis du ikke har, så tilføj det  til din to-do liste med det samme).

Og bare hvis du har brug for mere overbevisning om, at disse barer fortjener en plads i dit liv, så er der her seks grunde til, at du har brug for en 6 Layer Protein Bar.

1. Når du for pulsen op og sveden frem

Det giver mening at starte med det mest oplagte. Med heftige 21 g protein pr. portion, er vores 6 layer protein bar et førstevalg til straks at tilfredsstille din appetit. Perfekt til efter at du træder ud af omklædningsrummet. Selvom det i sig selv allerede er for lang tid at vente, tror vi ikke, at der er nogen regler imod at pakke en op i omklædningen.

6 layer protein bar

2. Når frokosten er lidt for langt væk

Okay, så du har været oppe før kl.7.00. Morgenmaden føles som en fjern, groggy erindring, og du har timer, indtil det er et acceptabelt tidspunkt at spise frokosten, som du bragte med dig til at arbejde. Bare rolig, vi har selvfølgelig svaret.

Det er selvfølgelig helt op til personlig præference, men når det kommer til at slå op på det perfekte partnerskab med din kaffe, tror vi, at Chocolate Sundae eller Cookies & Cream helt klart er vejen frem.

6 layer protein bar

 

3. Når en på kontoret har kage med. igen.

Er det ikke utroligt, at pludseligt virker det til at alle fødselsdage på arbejdet synes at falde i de samme to uger, som du lovede dig selv, at du ville stoppe med at spise kage? Normalt lige før en ferie eller familie begivenhed, som du prøver at komme i form til. Og med fødselsdage kommer der ofte kage i alle afskygninger.

Efterhånden er det kage ikke engang bare begrænset til fødselsdage. Mange er gode til at finde en anledning til at få sneget en kage ind. Jamen det er jo fredag?

Ikke at vi vil lyde hellige eller virke utaknemmelige for hvem kan ikke godt lide en kage i ny og næ? Vi er bare opmærksomme på det faktum, at have så hyppige fristelser omkring sig, kan gøre det sværere at holde sig på sporet med sine fitness mål. Så vi er her for at bevæbne dig med en Plan B.

At have en 6 Layer Protein Bar ved ærmet (ikke bogstaveligt talt, da det kan resultere i et underligt stilistisk look) gør det nemt for dig at sige pænt nej tak til, hvad der tilbydes rundt. Du kan nemlig være sikker på, at intet vil smage så utroligt og stadig have et lavt sukkerindhold. Det er den vindende combo.

P.S. Der er endda en smag med fødselsdagskage. Så bare rolig, du vil ikke føle dig snydt for et stykke ren fejring.

 

6 Layer Protein Bar

4. Når du sidder fast i trafikken.

Trafikken påvirker os alle. Der er ikke noget mere frustrerende end at sidde i kø, der bevæger sig langsommere end en snegl. Især når du gerne vil hjem. Du kan endda blive hangry.Din telefon er ved at løbe tør for strøm, og du kan mærke, at du også snart skal tisse.

Vores 6 Layer Protein Bar er en enkel måde at vende denne situation 180 grader fra komplet mareridt til “ikke så slemt”. Ingen kan blive vred af at bide i denne himmelske bar. Vi taler altså her om en symfoni af karamelfyld, protein, sprøde toppings og chokoladecoating. Du vil endda lade andre komme ind foran dig i køen. SÅ godt smager den.

Summasummarum: Hav altid en i dit handskerum til nødsituationer.

6 layer protein bar

5. Når du har sagt, at du er på vej, men du faktisk ikke engang er klædt på endnu.

Alle har gjort det. Folk forventer, at du skal være et sted på et bestemt tidspunk, hvilket ville have været fuldstændig opnåeligt, hvis ikke du lige var faldet over en spændende tråd på Facebook eller scroller igennem dit Instagram feed. Du har heller ikke fået nok mad, og nu har dine venner endda forsøgt at ringe til dig to gange.

At komme for sent er én ting, men at komme for sent og være hangry er et helt andet niveau. Og du har nok gættet det, det er her, at den fantastiske 6 Layer Protein Bar redder dagen.

At gribe en af disse uimodståelige godbidder vil ikke blot fylde dig med 21 g protein og flere lag med lækkerier, men også være en fredsmægler mellem dig og din hangry tilstand, som nok ikke er så køn. Derudover så bør du lige tage en med til dine venner, som har ventet i lang tid på dig.

6 layer protein bar

Photo credit: @frankencreations

6. Når du er ved at gøre et maraton … af film på Netflix.

Der er ikke noget værre end at slå sig ned og binge-watche uden en snack ved din side. Du begynder pludselig at fokusere mere på, hvad folk i fjernsynet spiser, end hvad de siger.

Tænk fremad, folkens. Før du læner dig tilbage i sofaen så sørg for, at du selvfølgelig har en 6 Layer Protein Bar i en rækkevidde ad håndslængde. Du vil takke os senere.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her