Kosttilskud

Få fingrene i disse *limited edition tilbud* i Impact Week

Fra spændende nye smagsvarianter af nogle af vores mest populære produkter til helt nye snacks – i vores første Impact Week nogensinde har vi gjort alt, hvad vi kan.

Som om en uge med fantastiske tilbud på hele webstedet ikke var nok, vil vi også gøre dig misundelig på dine træningsvenner med lækre nye tilføjelser til vores Clear Protein- og Layered Bar-serier.

Du kan finde ud af mere om, hvad der er på tilbud i denne Impact Week her.

Helt ny Blue Raspberry

Vi elsker at eksperimentere med nye produktsmagsvarianter, men nogle gange er det endnu bedre at bringe klassikerne tilbage. Hvis blå hindbær ikke bringer dig tilbage til din barndom fyldt med slik og slushies, så føler vi virkelig med dig.

Denne nostalgiske smag er blevet tilføjet til ikke ét, men tre af vores Clear Protein-produkter, så du kan nyde den uanset dine mål. En smag, der skiller sig ud, har også brug for et udseende, der skiller sig ud, så vi har tilføjet et særligt glimmer for at få vores Blue Raspberry Clear Protein til at se lige så godt ud, som de smager.

Tag en skefuld Clear Whey Protein, Clear Vegan Protein eller Clear Collagen, og bland den med iskoldt vand for at få en lækker og forfriskende drink. Hvis du føler dig ekstra lækker, kan du blande med is og toppe med en drink- paraply for at lave den ultimative slushie mocktail.

Hvis du ikke har prøvet vores Clear Protein-serie endnu, hvor har du så været?! Det er den perfekte saftige og proteinfyldte tilføjelse til din sommertræningsplan eller hviledag.

Introduktion af *Crispy* Layered Bars

Vores bedst sælgende bar er tilbage med to lækre nye smagsvarianter, og denne gang har vi også tilføjet et lag af sprøde bidder.

Hvis du elsker en overbærende, sprød bar, så er denne bar lige noget for dig. Den har et lavt sukkerindhold, et højt proteinindhold og er fyldt med lækre smagsvarianter. Vælg mellem de utrolige nye smagsvarianter af hvid chokolade og peanut butter eller chokoladekaramel til din snack efter træning, og vi lover, at du ikke bliver skuffet.

Netop som du troede, at Layered Bar ikke kunne blive bedre…

Åbn en dåse med brusende vegansk proteinvand

Sodavand kan være tørstslukkende, men de er ikke altid fyldt med næringsstoffer. Indtil nu. Vi introducerer vores ready-to-drink kulsyreholdige veganske proteinvand.

Den ideelle måde at give din dag ny energi på med naturlige koffeinkilder, nul sukker, masser af protein og to forfriskende smagsvarianter – Mixed Berry og Lemon & Lime.

Det er ikke nødvendigt at blande det, denne dåse er klar til brug, når du er, og den kan også nemt genbruges. En problemfri drik hele vejen rundt.

Drik dine vitaminer

Er du træt af at shoppe alle vores tilbud? Så har vi den perfekte måde at genoplade dine kræfter på – vores nye serie af vitaminer klar til at drikke.

Disse drikkevarer, der alle er uden sukker og koffein, er designet til at genoprette og holde balancen naturligt ved hjælp af praktiske vitaminer og mineraler. Vælg mellem:

Defence (appelsin og mango) – styrker dit immunforsvar og bekæmper træthed

Focus (Tropical) – Støtter din mentale styrke og bekæmper træthed

Glow (Peach Tea) – Opbyg smukt, stærkt hår, hud og negle

Recharge (Raspberry & Cherry) – Genoplader din energi, immunitet og elektrolytter

Disse drikkevarer er designet til at hjælpe dig med at få det bedste ud af hver dag, men de stopper ikke her. Hvis wellness-boostet ikke var nok, vil deres frugtagtige og forfriskende smagsvarianter få dig til at komme tilbage efter mere.

Kort fortalt

Nogle af disse spændende nye smagsvarianter vil ikke være der længe, og det samme gælder Impact Week-rabatterne, så hvis du kan lide lyden af dem, så ved du, hvad du skal gøre!

Impact Week stopper heller ikke her – du kan se vores tøj i begrænset oplag og Impact Week-aktionen nedenfor…

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Evangeline Howarth

Evangeline Howarth

Forfatter og ekspert

Evangeline har deltaget i konkurrencepræget sportsgrene siden en ung alder. Som en kvalificeret RYA Dinghy Instructor forstår hun vigtigheden i en god ernæring som det rette brændstof til ekstrem- og udholdenhedssport, især på grund af hendes erfaring i Team GBR Squads samt lede og coache hendes universitets første hold.

I sin fritid elsker Evangeline at løbe - især maraton. I weekenderne finder du hende i gang med vandsport eller at vandre i bakker. Hendes yndlings aftener bliver brugt på en HIIT-session eller squats i træningscentret, inden hun forkæler sig selv med smagfuld og krydret mad og masser af grøntsager - yum!

Få mere at vide om Evies erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her