Kosttilskud

Få fingrene i disse Impact Week limited editions

Impact Week er her igen, og denne gang tilbyder vi endnu mere for at hjælpe dig med at nå dine mål. Du kan forvente utrolige tilbud, helt nye produkter og fanfavoritter, der er genoplivet med nye smagsvarianter.

I år følte produktudviklingsteamet sig særligt nostalgisk. De besluttede, at det var på tide, at Clear protein gik sammen med den ikoniske smag fra Cola, så vi har blandet nogle af dine favoritter med den søde og syrlige smag fra Cola Bottles.

Clear Whey Isolate – Cola Bottle

Clear Whey er naturligvis en af fansens faste favoritter. Og nu med Cola Bottle-smag er det blevet endnu sødere at få 20 g protein ind. Vores specielle formel har nul fedt, nul sukker og er naturligvis fyldt med hydrolyseret whey protein af høj kvalitet.

Clear Vegan Protein – Cola Bottle

Og vi ville aldrig udelade de plantebaserede kunder. Cola Bottle fås også i Clear Vegan Protein, der indeholder 11 g protein på kun 52 kalorier og et væld af vigtige vitaminer og mineraler som biotin, folinsyre og B12-vitamin.

Clear Collagen – Cola Bottle

Hvis du endnu ikke kender Clear Collagen som en genial proteinkilde, så lær det at kende.

Clear Collagen indeholder 20 g hydrolyseret bovin kollagenpeptid, hvilket svarer til 18 g protein til at vokse og bevare musklerne. Og selvfølgelig er den fyldt med 20g kollagen, som bidrager til sundt hår, hud og negle. Nu i tørstslukkende Cola Bottle-smag.

Alpha Pre-Workout – Cola Bottle

Denne no-nonsense-formel er fyldt med vigtige pre-workout-ingredienser som citrullinmalat, beta alanin og koffein og sikrer, at du når dit potentiale ved hver træning. Så vi måtte sørge for, at der var en Cola Bottle-smag til Alpha Pre-Workout.

Kort fortalt

Vi er på vej ind med denne nye Cola Bottle-smag. En tilbagevenden til en af barndommens favoritter, men fyldt med protein, vitaminer, mineraler og alt det, du har brug for til at smadre din træning. Få den, mens den er her, kun i Impact Week.

Impact Week | Eksklusive tilbud, limited edition tøj og meget mere

Træning

Impact Week | Eksklusive tilbud, limited edition tøj og meget mere

Ugen du ikke vil gå glip af...

2023-05-17 10:15:02Skrevet af Monica Green

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her