Kosttilskud

FlavDrops: Sukkerfri smagsvarianter til din mad

Skrevet af Lauren Dawes

Hvad er FlavDrops?

Med ingen kulhydrater, ingen sukker og ingen fedt, er FlavDrops de perfekte smagsvarianter til at live mad og drikke op uden at ødelægge dine makroer. Ideelt hvis du kæmper for at holde dig på diæt, eller hvis du blot ønsker at skære ned for dit daglige sukkerindtag.

De kommer i et stort udvalg af forskellige smagsvarianter. Alt fra æble til hvid chokolade gør dem super-alsidige og kan anvendes i alt fra protein shakes, til morgenmad og kaffe.

Simpelt, men meget effektivt… FlavDrops er en kaloriefri erstatning for sukker, som du er nødt til at afprøve.

Lancering af nye smage

Hvis du ikke allerede var imponeret over de 17 valgmuligheder, så kan vi fortælle, at vi tilfører seks helt nye smagsvarianter til samlingen. Dét må være nok til enhver smag.

Nærmest helt friskpresset og klar til at forvandle din mad og drikke, har vi kirsebær, citron, fersken, mango, kokos og blåbær på vej til din samling. En ren frugtskål af sommerlige smage, som du kan nyde året rundt.

Hvordan kan jeg bruge FlavDrops?

Shake it up


Den sande skønhed ved disse sukkerfrie aromastoffer er, at du ikke længere behøver at forpligte dig til 5 kg af samme smag, når det kommer til dine protein shakes. Og hvis du er typen, der bliver træt af det samme efter få dage, så er dette virkelig en game changer.

Bevæbnet med FlavDrops, kan du nu købe dine sædvanlige kosttilskud uden smag og derefter tilpasse dem til præcis, hvad du har lyst til den dag.

Har du lyst til noget let på en mandag morgen? Tilsæt da et par dråber af vanilje. Har du brug for noget mere selvforkælelse? Prøv chokolade peanut butter. Du laver dine egne regler, når det kommer til FlavDrops.

De fungerer skam også fint i kosttilskud med tilsat smag. Så bare rolig, hvis du kun er 2/3 igennem din sædvanlige bøtte af Jordbær Impact Whey. Du kan stadig mixe tingene op med et par kreative kombinationer. For helt ærligt, hvor galt kan det egentlig gå med et par dråber af hvid chokolade FlavDrops?

Med et stort udvalg af frugtagtige smage er de også ideelle til at bringe smoothies til livs. Tilføj et strejf af den eksotiske variant med kokos eller mango FlavDrops uden bekostning af at købe den ægte vare.

Forsød din kaffepause


Hvis din sædvanlige Starbucks ordre er spækket med en generøs mængde af sukkerholdig sirup og et stort prismærke, så er FlavDrops vejen frem. Undgå kalorierne fra mokka-choko frappe og jazz din egen kaffe op med et par dråber kaloriefri, sukkerfri smag.

FlavDrops er super nemt at medbringe on-the-go, så hvad enten du er hjemme, på kontoret eller på farten. Ergo kan du altid have dine yndlings smage lige ved hånden for at gøre dit koffein fix endnu bedre.

Vi synes, at de bedste matches for dine varme drikke er chokolade, chokolade peanut butter, mokka, karamel, vanilje og hvid chokolade. Men hey, vi dømmer skam ingen, hvis man har lyst til at give banan et skud i sin næste cappuccino?

Boost din morgenmad


Lad os være ærlige, når du har fået grød hver eneste morgen den sidste måned, så bliver morgenmad til lidt af en pligt. Men sådan behøver det bestemt ikke at være.

Spar dig selv for det klæbrige rod af gylden sirup. Giv i stedet for dine havregryn en kaloriefri makeover med FlavDrops i stedet for. Bevar sødmen, skær sukkeret fra – god handel, ikke?

Vi har de klassiske smagsvarianter som ahorn og peanut butter. Du kan også prøve noget med frugt såsom hindbær eller jordbær. Top gerne med nogle friske bær og din grød kan rent faktisk blive til noget, som du glæder dig ekstremt meget til.

Sommerbær-sundhed

Bagedysten go home


Fra en søndag med en god portion pandekager til fødselsdagskagen, som du har lovet at bage til en kollega – kan FlavDrops blive den perfekte partner-in-crime til din bagning og andre kokkerier.

Og dette helt uden at tilsætte unødvendigt ekstra fedt eller sukker. Du kan blande de forskellige smage på kryds og tværs. Og med den nemme dosering af en dråbe ad gangen fra flasken, så har du fuld kontrol over det.

Hvorfor ikke give det et forsøg i dit eget køkken?

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her