Kosttilskud

Gaming kosttilskud | Forbedre dine gaming skills

Selv hvis du ikke løber maratonløb eller konkurrerer i holdsport, er gamere stadig nødt til at have den rette ernæring, fysiske evner, og mentale færdigheder til at udmærke sig ved deres valgte konkurrence. Med professionel gaming som er blevet en enorm industri, har gamere brug for optimal ernæring til at gøre det bedste de kan. Uanset om du har brug for et løft af energi, udholdenhed, fokus, eller klarhed – kan gaming kosttilskud være svaret.

Gaming kosttilskud

Hvad er gaming kosttilskud?

Gaming kosttilskud er nootropics, der har beføjelse til at hjælpe dig med at forbedre din koncentration og ydeevne, mens du gamer. Fra at forbedre din hånd øje koordination eller øge din energi, er der forskellige måder at gaming kosttilskud kan give dig det løft, du har brug for til at bryde igennem. De kan give dig den konkurrencefordel, du har brug for til at fokusere og bryde igennem til det næste niveau – mentalt og i dit game.

Er gaming kosttilskud skadelige?

Kosttilskud, der anvendes til gaming er ofte naturlige stoffer, men du ønsker stadigvæk at købe velrenommerede mærker, som du ved bakkes op af videnskab og er godt testet. Nogle kosttilskud kan forstyrre andre medikamenter eller have sundhedsmæssige betingelser, så det er vigtigt at tale med din læge, hvis du har bekymringer. Taget i de rigtige mængder som anvist, er disse kosttilskud sikre.

Fordele ved gaming kosttilskud

Gaming kosttilskud har en bred vifte af potentielle fordele. Lad os dykke ned i hver fordel, og hvilke komponenter, der kan være den mest effektive til at opfylde dine behov. Lad os fremhæve et par af de fordele, som disse kosttilskud kunne have for dig.

Gaming kosttilskud

1. Forbedrer din hukommelse

Koffein er et grundlæggende eksempel på et kosttilskud, der kan forbedre både fysiske og mentale præstationer. Forskning viser, at det øger komplekse kognitive evner, giver dig mulighed for at tænke hurtigt og huske, hvordan man får succes. Sikker på, du kan få koffein fra et par kopper kaffe eller te, men det kan også være en vigtig komponent i gaming rutinen.

Omega-3 fedtsyrer er et andet godt eksempel på en naturlig komponent, der kan øge din hjernesundhed og hukommelse. De virker ved at reducere inflammation og har faktisk vist sig at have beskyttende og genoprettende virkninger på hjerneceller. Mens det er kendt for de sundhedsmæssige fordele for hjertet, så spring ikke Omega-3 over, når der tænkes på at give brændstof til din hukommelse.

Ginkgo Biloba er et andet velkendt tilskud, der har været brugt i årevis til at støtte hukommelse og hjernefunktion ved at øge blodgennemstrømningen til hjernen. Typisk sælges som ginkgo ekstrakt, er dette plantebaserede supplement let at finde og en populær måde at holde din hukommelse skarp. Afgørende for gamere.

Gaming kosttilskud

2. Forbedrer dit fokus og energi

Når du gamer, skal du hele tiden være opmærksom og begrænse distraktioner ved at have intens fokus på opgaven ved hånden. Koffein kan også hjælpe på dette område, samt andre der findes i te, ligesom L-Theanine. Grøn te er især høj i L-theanine, og har været brugt i årevis til at støtte i vægttab ved at give energi og reducere appetitten. Svarende til Omega-3, har L-Theanine høje antioxidant niveauer og flere beskyttende effekter i hele kroppen.

3. Hurtigere beslutninger

Ginseng er et traditionelt urtekosttilskud med flere fordele for tusinder af år for mange anvendelser. Mange bruger Ginseng til at hjælpe med at bekæmpe angst og depression, som begge kan gøre det vanskeligt at finde motivation, træffe beslutninger og tage action hurtigt. Ginseng har også vist sig at have en beskyttende virkning over neuroner og virker mod neurodegenerative sygdomme. Forskere fortsætter med at finde interaktioner mellem hjernens sundhed og Ginseng, og det er et populært tilskud til at forbedre kognitiv funktion.

4. Øger reaktionshastigheden

Når din hjerne er fyldt med energi, og dit fokus er on point, er det nemmere at træffe beslutninger hurtigt, men du kan også opleve et niveau af stress under din spiloplevelse. Taurin er en aminosyre, der findes i mange animalske fødevarer, der hjælper med at kontrollere dit centralnervesystem og modulerer “kamp eller flugt” responsen. Det hjælper din hjerne med at træffe den bedste strategi for at beskytte dig selv.

Rhodiola Rosea, en adaptogen lavet af en urt, er også nyttig i moderat stress og bidrage til at træffe hurtige beslutninger, så det kunne også være værd at prøve for seriøse gamere.

taurin

Dine top gaming kosttilskuds spørgsmål besvaret:

Kan kosttilskud forbedre dine spilfærdigheder?

Hvis du kæmper med lav energi, eller har svært ved at fokusere, træffe beslutninger, og reagere hurtigt, vil gaming kosttilskud helt sikkert forbedre din præstation. Sørg for at du tager dig godt af dig selv som en elite atlet ville – med ordentlig hvile, ernæring, og motion – og gaming tilskud kan være det ekstra løft til at hjælpe dig med at forbedre det sidste.

Hvad er det bedste kosttilskud til gaming?

De bedste kosttilskud til gaming vil indeholde de ingredienser, der understøtter de områder, du kæmper mest med – men en kombination af følgende ingredienser ville være ideel til at høste alle de potentielle fordele for at forbedre dit game.

Overvåg, hvordan de får dig til at føle, så fordelene opvejer eventuelle ulemper.

Gaming kosttilskud Fordele Potentielle ulemper
Koffein Energi, fokus, opmærksomhed, hukommelse For meget kan øge din puls og få dig til at føle dig rystende. Ikke godt før søvn.
Omega-3 fedt-fedt Hukommelse, hjernebeskyttelse, hjertefordele Overvej andre medicinske tilstande, før du bruger
Ginkgo Biloba Hukommelses- og reaktionstid Potentiel ubehag i maven
L-Theanine Fokus, energi Potentiel nedsat appetit
Ginseng Energi, beslutningshastighed Potentiel øget puls
Taurin Reaktionshastighed, fokus Potentiel hovedpine, kvalme
Rhodiola Reaktionshastighed, ro Øget puls

Kort fortalt

Hvis du er en sand gamer, kender du de krav, som gaming kan have på din hjerne og krop. Ligesom andre atleter, fortjener du at have værktøjer, der hjælper dig med at fungere på dit højeste niveau.

Tjek gaming kosttilskud for at hjælpe med at give dig en konkurrencedygtig alder, næste gang du er klar til at spille.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.


1. Hogervorst, E. E. F., Bandelow, S., Schmitt, J., Jentjens, R. O. Y., Oliveira, M., Allgrove, J., … & Gleeson, M. (2008). Caffeine improves physical and cognitive performance during exhaustive exercise. Medicine & Science in Sports & Exercise, 40(10), 1841-1851. 

2. Omega-3 polyunsaturated fatty acids and brain health: Preclinical evidence for the prevention of neurodegenerative diseases. Kerdiles O, Laye S, Calon F. Part B, 203-213, s.l. : Trends in Food Science & Technology, 2017, Vol. 69. 

3. Specific memory effects of Ginkgo biloba extract EGb 761 in middle-aged healthy volunteers. R, Kaschel. s.l. : Phytomedicine, 2011, Vols. Nov 15;18(14):1202-7. 

4. The beneficial health effects of green tea aminoa acid L-theanine in animal models: Promises and prospects for human trials. Williams J, Sergi D, McKune A, Georgousopoulou E, Mellor D, Naumovski N. s.l. : Phytotherapy Research, 2019, Vol. January. 

5. Protective effects of ginseng on neurological disorders. Ong W-Y, Farooqui T, Koh H-L, Farooqui AA, Ling E-A. s.l. : Frontiers in Aging Neuroscience, 2015, Vol. July 16. 

6. Lourenco, R., & Camilo, M. E. (2002). Taurine: a conditionally essential amino acid in humans? An overview in health and disease. Nutr Hosp, 17(6), 262-270. 

7. Ducharme, Jamie. What Are Adaptogens and Why are People Taking Them? Time. 2018, Vol. February 28. Monica Green

Monica Green

Forfatter og ekspert

Oprindeligt fra det sydlige London dimitterede Monica fra University of Leeds med en grad i filosofi. Efter at have opdaget en kærlighed til at træne, mens hun studerede, blev Monica tiltrukket af vægttræning, som hjalp hende enormt meget gennem stressende tider som studerende. Fra at skrive for en populært studenterside udviklede Monica sine færdigheder som forfatter og skrev regelmæssigt populære bidder. Hun er begejstret for at kunne kombinere sin kærlighed til skrivning med sin passion for træning. I sin fritid elsker Monica at lave mad, prøve nye restauranter med venner og udforske nye vandrestier.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her