Kosttilskud

Informed Choice & Sport ft. Myprotein

Når du arbejder på at være på toppen af dit game, bør du ikke slække på kosttilskud. Informed Choice-certificering betyder, at urenheder og forbudte stoffer i produkterne har større sandsynlighed for at blive opdaget, før de nogensinde når frem til dig. Produkter med Informed Choice-certificering er af den højeste standard.

Hvad er Informed Choice-certificering?

Informed Choice er en global standard inden for kvalitetskontrol af sportsernæring. Den detalje kontrolproces, som Informed Choice tilbyder, tester produkterne for at bidrage til yderligere at reducere den allerede lave risiko for, at kosttilskud er forurenede. Det giver dig den ekstra tryghed, du har brug for som forbruger. Så når du køber et produkt, ved du præcis, hvad der er i det. Med Informed Choice-certificeringen skal du ikke bekymre dig om produktets kvalitet.

Fordelene

  • Produkterne testes regelmæssigt for forbudte stoffer og forurening fra andre stoffer
  • Kunderne kan være sikre på kvaliteten af deres kosttilskud
  • Informed Choice-logoet er et mærke for absolut kvalitet
  • Alle produkter med certificeringen viser det højeste niveau af engagement i kvalitetssikring på markedet for sportstilskud

Processen

  1. For det første undersøges produktionsprocessen. Det kræver en ekstremt høj standard at bestå denne certificeringsfase.
  2. Dernæst gennemgår produkterne en præ-certificeringstest på tværs af flere batches.
  3. Endelig gennemgår produkterne regelmæssig blindprøveudtagning af partier.

Hvad er Informed Sport-certificeringen?

Informed Sport-certificeringen kræver en endnu mere streng proces. I stedet for en tilfældig tilgang til testning testes hver enkelt batch af produktet. Det betyder, at der er en meget begrænset chance for, at disse kosttilskud indeholder forbudte stoffer, hvilket gør det ideelt for eliteatleter.

Kort fortalt

Træn efter bedste evne med Informed Choice-produkter og vær sikker på, at dine kosttilskud er fri for forurenende og forbudte stoffer.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Emily Wilcock

Emily Wilcock

Forfatter og ekspert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her