0
Varekurv

Der er ingen varer i din kurv

Kosttilskud

Myrange I Kosttilskud designet til maksimal ydeevne

I takt med at flere ønsker en aktiv livsstil og at være i god form, på udkig efter den bedste måde at booste deres ydeevne i fitness centret, på løbebåndet eller hvor ellers de vælger at holde sig i form…

Til netop dette formål har vi udviklet premium udvalg af Myrange.

Specielt udviklet og videnskabelig bevist at forbedre din ydeevne, har vi skabt en vindende formel og brændstof til overlegen resultater. Udviklet med banebrydende formler og førsteklasses produktion, leverer det et top-kvalitets næringsindhold. Myrange tilbyder alt fra eksplosive pre-workouts til højest kvalitet af valle til at genopbygge dine muskler efter træning.

Ønsker du at forbedre dine resultater? Lad os tage et kig på på udvalget og se, hvordan hvert enkelt kosttilskud kan hjælpe dig med at løfte din træning til næste niveau.

Thewhey™
Sætter ny standard til sportsernæring

My range thewhey

Vores højeste kvalitets valle er blevet skabt ved hjælp af en unik tri-blanding af protein. Super-hurtig optagende, hydrolyseret valle er blevet inkluderet for at give dine muskler det nødvendige protein endnu hurtigere samt genopbygning og genopladning til kroppen, så du hurtigere er klar til næste omgang træning. Det bliver simpelthen ikke bedre end dette.

Ikke nok med at Thewhey™ indeholder rent og raffineret valle, er det spækket med en masse andre vigtige ingredienser som de ekstrem populære glutamin og BCAA’er (forgrenede aminosyrer), der danner byggestenene af protein og udgør strukturen af nye muskler. Derudover skal disse komme fra din kost, som kan være dyrt og tidskrævende, når det kommer til at forberede, lave mad og spise den mad, der kræves udover dine daglige måltider.

 • Leucine: en essentiel aminosyre, hvor forskning har påpeget, at det kan stimulere muskelvækst og regulere insulinfølsomhed
 • Isoleucine: kan forbedre proteinsyntese og optimere blodsukker niveauet under træning
 • Valine: Støtter op om muskelgendannelse og muskelvækst, regulering af blodsukkeret og stimulering af central nervesystemet
 • L-glutamin: højt anvendt blandt atleter, fra bodybuilders til udholdenhedsudøvere, glutamin er en super-populær aminosyre
 • MyZyme®: En professionel udviklet blanding af enzymer med mere protease end noget andet, der er set før, og som nedbryder proteinerne i deres aminosyrer.

Enkelt sagt, Thewhey™ er fyldt med en hel masse fantastiske ingredienser, der gør det til den ultimative valleformel til at hjælpe dig med at opbygge lean muskelmasse. Det har været videnskabeligt udviklet til at hjælpe dig med at nå dine mål. Det giver dig styrken og power til dine styrketræninger som aldrig før!

Mypre™ 2.0
Eksplosiv Pre-workout formel

Myrange mypre

Vores mest eksplosive pre-workout formel.. Nu opgraderet! Mypre™ 2.0 har en raffineret og forbedret formel, der er udviklet til at hjælpe dig med at give den fuld smadder og nå i mål til hver træning. Med en stor dosis koffein – bevist at øge udholdenhedens ydeevne og kapacitet, forbedre koncentrationen og øge dit fokus. Det er en pre-workout til perfektion til at give dig det ultimative pump.

Derudover er det propfyldt med kreatin, som er bevist at kunne øge den fysiske ydeevne og hjælpe med at bygge masse. Men det er ikke kun koffein og kreatin, der giver dig et boost, når du har mest brug for det… Mypre™ 2.0 har et ton af andre ingredienser, som gør det til et af de mest populære kosttilskud. Ingredienserne er:

 • AstraGin®: 100% naturligt og udvundet fra planter. AstraGin® er kendt for at understøtte optagelsen af aminosyrer, vitaminer og mineraler
 • BioPerine®: Populært i kinesiske traditionelle terapier. BioPerine® forbedrer oppagelsen af næring
 • Capsimax®: En rød stærk chili ekstrakt, der er kendt for at understøtte din krops energiproduktion ved at hjælpe med at forbedre dit stofskifte. Fyr op i kroppen og mærk varmen i kroppen uden at føle den intens brændende fornemmelse i munden, som hvis du spise en chili.
 • TeaCrine®: Udvundet af theacrine, og ligesom med koffein, øges årvågenhed, koncentration og udholdenhed. Det er fantastisk til lige at tage et ekstra sæt eller sætte en ny PR.

Mydiet
Premium brændstof til vægttab

Myrange mydiet

Mydiet™ er udviklet i vores top professionelle forsknings facilitet og er en ultimativ formel til at hjælpe dig med at nå dine vægttabsmål. Det er virkelig vigtigt at have et højt proteinindtag, når du forsøger at tabe fedt, så vores Micelle X™, D-Celle™ og egen unikke valleisolatblanding består af 27g premium brændstof ved hver servering.

Vi har ligeledes indkluderet DigeZyme® – En en specielt formuleret enzymblanding, der hjælper med at nedbryde protein i aminosyrer, som herefter danner byggestenene af ny, lean muskel. Perfekt til folk, der ønsker at cutte fedt og blive lean. Derudover er den spækket med andre ingredienser som:

 • Grøn te: Betragtes som en effektiv fedtbrænder på grund af dens polyfenol og koffeinindhold
 • B5-vitamin: Har vist at bidrage til et normalt stofskifte, mental præstation og reduktion af træthed og udmattelse
 • Conjugated linoleic acid (CLA): Forskning har vist en direkte sammenhæng mellem indtagelsen af CLA og en stigning i dit basale stofskiftes hastighed, som igen kan reducere kroppens fedtprocent
 • Cholin: Aktiverer kroppen til at holde stofskiftet aktivt og hjælper med at forsinke træthed
 • Glucomannan: En populær form af fibre, som har vist at understøtte vægttab

Så hvad venter du på? Med Mydiet™ vil der ikke være en bedre tid til at komme i form og smide de ekstra kilo.

Mygainer
Udviklet til seriøs muskelmasse

Mygainer

Har du svært ved at fylde masse på? Hvis ja, så kan Mygainer™ være netop det kosttilskud, som du står og mangler. Spækket med glutamin, BCAA og en overlegen enzymblanding, er det alt du leder efter i den ultimative weight gainer… Og meget mere endnu.
Ikke kun med at være yderst proteinrig, er det ligeledes fyldt til randen med essentielle vitaminer og mineraler såsom zink, magnesium og B6-vitamin.

Lad os tage et nærmere kig…

 • D-Celle Valle®: Tilføjet sammen med valleisolat og mælkeproteiner, er denne overlegne proteinformel videnskabeligt bevist at hjælpe med at opbygge muskler
 • Carb10™ og Karbolyn®: Brændstof til din træning og for optimal restitution, er disse unikke sammensatte kulhydrater fylder din muskels glykogenlager efter træning
 • DigeZyme®: En videnskabeligt konstrueret blanding af enzymer, der nedbryder proteiner ind i deres aminosyrer, mens de fordøjes.

Mythermo X-Treme™
Taking you to the next level

Mythermo

Mythermo X-Treme™ er et komplet pre-workout og fedtbrændertilskud, der er fyldt med nøje udvalgte ingredienser for at kunne give dig det vigtige boost – uanset om du prøver at slå en omgangstid eller den sidste rep. En utrolig virkning, der giver dig den fokus og koncentration du har brug for til at se overlegne resultater.

Men hvorfor så kraftfuld? Det er fordi den indeholder:

 • Et højere stimulantindhold end vores andre fedtbrændere, med en høj koncentration af koffein og TeaCrine® – holder dig opmærksom og øger udholdenhedspræstationen
 • Kolanød: Anses for at kunne understøtte vægttab
 • En unik blanding af vitaminer, mineraler, sporstoffer og planteekstrakter: Disse spiller en central rolle i faktorer som at reducere træthed og opretholde et stabilt blodsukkerniveau.

Kort og simpelt, det er en god tilføjelse at have i dit skab for at hjælpe med at støtte dine træningsmål.

Delayed Release Caffeine
For et ultimativt fitness fokus

Caffeine

Vi tilbyder også Delayed Release Caffeine tabletter. Professionelt udviklet til gradvist at frigive koffein ved hjælp af specialdesignede kapsler, giver vores innovative faseudgivelsesteknologi et vedvarende koffein boost, der hjælper med at øge din opmærksomhed, ydeevne, udholdelse og forbedre koncentrationen. Alt dette for at hjælpe dig med at komme kraftfuldt igennem selv de hårdeste og ondeste træninger.

Den perfekte træningspartner

Uanset om du er på udkig efter noget til en intens bentræning eller på udkig efter den højeste kvalitets valle på markedet, så har Myrange uden tvivl noget til dig og dine post-workout behov.
Fra bodybuilders til cykelentusiaster, fra bokse elskere til yogadronninger, lige meget hvad og hvem du er, så tilbyder Myrange kvalitets sportsernæring til at ”fuel your ambitions

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert