Kosttilskud

PhaseTech™ | Den næste generation af sportsernæring

Skrevet af: Lauren Dawes
Ernæringsmæssigt gennemgået af: Jennifer Blow, kvalificeret ernæringsekspert


Vi er super spændte på at løfte låget for vores nyeste innovation. PhaseTech™ er den næste generation af sportsernæring, der er designet specielt til at accelerere din træning til nye højder og få dig tættere på dine mål end nogensinde før.

Ved hjælp af en gennembrudsteknologi har vi udviklet tre forbedrede blandinger for at få dig igennem hvert trin under din træning, fra før du overhovedet har sat dine ben i fitnesscentret til den lange cool-down med udstrækning.

PhaseTech™ leverer kun avancerede ingredienser. Vi har taget nogle af de bedste, mest undersøgte præstationsfremmende ingredienser og kombineret dem med banebrydende, unikke beadlets, der opløses med mellemrum for at fremme en uafbrudt aktivering.

For at sige det simpelt, bliver disse formler ved med at booste din krop med den rette næring i en vedvarede periode i stedet for alle på én gang.

Har det fanget din opmærksomhed og interesse? Her er en oversigt over, hvad der er bag denne premium-trio.

THE Pre-Workout+

PhaseTech™ The Pre-Workout

En sikker måde at starte stærkt på, THE Pre-Workout+ kombinerer klinisk undersøgte præstationsfremmende ingredienser sammen med vores eksklusive PhaseTech™ koffein frigivelse, der giver dig et dobbelt slag af energi i faser, som du har brug for at kunne se suveræne resultater.1

Vi har finjusteret denne hårdførende formel for at sikre, at den leverer tre nøglepunkter, som vi mener er afgørende for en effektiv pre-workout:

1. Vasodilatation


Vi har intensiveret vores del af spillet med nye ingredienser, som vi aldrig har brugt før såsom VASO6 ™ og L-citrullin for at øge vasodilatation, og derved din blodgennemstrømning. Dette er kendt for at give dig et mere intensivt pump. Dette ved at levere med ilt til musklerne for større energigenerering og næringstilførsel.

2. Fokus & Energi


Zone ind på dine mål og angrib dem med fuld fokus. Vi har inkluderet videnskabeligt undersøgte ingredienser som alfa-GPC og huperzine-A, som bruges til at øge neurologisk fokus.2,3

Plus, med de populære ingredienser som beta-alanin til udholdenhed og taurin og tyrosin til neurologisk fokus, bør denne hårdtslagende blanding hjælpe dig med at komme in-the-zone til at smadre dine sæt.

3. Optagelse af næringsstof


Ved at tilføje AstraGin®, som er kendt for at forbedre aminosyreabsorptionen,4 og BioPerine®, som er kendt for at forbedre optagelsen af vitaminer og mineraler, har vi sørget for, at denne formel hjælper dig med at få mest ud af hver ingrediens og arbejder med dig, når du kæmper dig fremad.

THE Amino+

PhaseTech™ The Amino

THE Amino+ er det ultimative intra-workout supplement. PhaseTech™ beadlets i denne præstationsydende formel giver en fordelt og opdelt frigivelse af BCAA’er med yderligere leucin og glutamin, som giver brændstof til muskelproteinsyntesen over en vedvarende periode.
Dette hjælper med at reducere muskelproteinet i at nedbryde og forbedrer muskelvækst. Du får en unik support og spotter I THE Amino+, som har din ryg hele vejen fra første rep til dit aller sidste.

Vi har også inkluderet KSM-66® Ashwagandha. Det er en kraftig urt, der har vist sig at forbedre humørniveauet og reducere træningsrelateret stress, hvilket gør det til en fantastisk naturlig pick-me-up for at øge din generelle udholdenhed.6

THE Whey+

PhaseTech™ The Whey

Sidst, men bestemt ikke mindst, proteinpulveret som din træning fortjener.

Vi kan godt lide at tro, at vi har dækket alt det basale med dette – det er en super effektiv kombination af højeste kvalitets valleprotein, GroPlex™ og PhaseTech™ beadlets, der indeholder BCAA’er med ekstra leucin og glutamin.

Hvad er GroPlex™, tænker du nok. Det er en unik sammensætning af hurtigtoptagende hydrolyseret valleprotein og langsomt fordøjende micellar casein, der giver din krop det øjeblikkelige protein hit, det har brug for lige efter en tung træning, samt en fortsat forsyning af den lang tid efter, at du har forladt centret.7

Med en kombination af GroPlex™ og PhaseTech™, tilbyder THE Whey+ et meget bredere tidsrum til protein- og aminosyreafgivelse, der fremmer muskelproteinsyntese i længere tid, hvilket hjælper med at maksimere din muskelvækst og genopbygning.

Nice to know

Ovenstående er et overblik over, hvilket sortiment vi har, men hvis du leder efter flere detaljer, har vi enkelte artikler til hver af dem (ja, så meget er der altså at sige om disse formler) så tjek THE Pre-Workout+, THE Amino+ og THE Whey+.

Hvis du allerede føler, du har nok viden om disse premium produkter, så er der kun en ting at gøre. Få din energi med PhaseTechTM ‐ Den næste generation af sportsernæring.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.


  1. Graham, T., Rush, J. and Soeren, M. (1994). Caffeine and Exercise: Metabolism and Performance.Canadian Journal of Applied Physiology, 19(2), pp.111-138.
  2. Zhang, H. and Tang, X. (2006). Neuroprotective effects of huperzine A: new therapeutic targets for neurodegenerative disease. Trends in Pharmacological Sciences, 27(12), pp.619-625.
  3. Parker, A., Byars, A., Purpura, M. and Jager, R. (2015). The effects of alpha-glycerylphosphorylcholine, caffeine or placebo on markers of mood, cognitive function, power, speed, and agility. Journal of the International Society of Sports Nutrition, 12(1).
  4. AstraGin; NuLivScience; “Clinically Demonstrated to Significantly Increase the Absorption of Amino Acids, Peptides, Vitamins, and Other Nutrients in Intestinal Cells to enhance the Nutritional Value of Targeted functional Foods and Supplements
  5. Majeed, M., Badamaev, V. and Rajendran, R. (1998). Use of Piperine as a Bioavailability Enhancer.United States Patent.
  6. Mishra, L. C., Singh, B. B., & Dagenais, S. (2000). Scientific basis for the therapeutic use of Withania somnifera (ashwagandha): a review. Alternative medicine review, 5(4), 334-346.
  7. Soop, M., Nehra, V., Henderson, G. C., Boirie, Y., Ford, G. C., & Nair, K. S. (2012). Coingestion of whey protein and casein in a mixed meal: demonstration of a more sustained anabolic effect of casein. American Journal of Physiology-Endocrinology and Metabolism, 303(1), E152-E162.


Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her