Kosttilskud

Vitaminvand | Dit hemmelige våben til denne sommer

Mens mange af os er bekendt med makronæringsstoffer, og hvordan vi skal nå disse mål hver dag, kan mikronæringsstoffer (herunder vitaminer) være lidt mere forvirrende. Vitaminer er vigtige for mange af kroppens daglige processer samt for at støtte og vedligeholde vores generelle sundhed.

Det kan være en udfordring at få alle dine vitaminer fra kosten alene, og nogle gange kan det være svært at huske at tage en multivitaminpille. Kom ind i verdenen af vitaminvand – det kan give et boost af næring og hydrering i løbet af dagen i én forfriskende drik.

Hop til…

vitaminvand

Defence RTD vitaminvand er fyldt med næringsstoffer, der støtter dit immunsystem og holder dig sund.

Vitamin C og B6 holder dit immunforsvar i topform, hvilket hjælper dig med at forhindre, at du bliver syg. C-vitamin understøtter også optagelsen af jern, som er afgørende for sunde røde blodlegemer og energi.

For at give hjernen et boost har vi inkluderet zink samt magnesium til elektrolytter, der understøtter et sundt stofskifte. Defence er perfekt til et dagligt immunforsvar og er fantastisk at tage med på farten, når du rejser for at hjælpe med at forebygge sygdom.

Vores Recharge RTD er der, når du føler dig udmattet og overanstrengt – mentalt eller fysisk. Recharge er lækker når som helst på dagen og har nul sukker, nul kalorier og B12-vitamin for at holde dit energiniveau oppe.

Pantothensyre (vitamin B5) hjælper med at holde din hjerne skarp og velfungerende, mens den kraftfulde antioxidant, C-vitamin, holder dit immunsystem sundt, som kan blive slidt ned, når du er stresset. Den er praktisk og klar til at drikke, når du har brug for at genoplade eller forberede dig på en udfordrende træning.

Glow RTD har tonsvis af essentielle vitaminer og mineraler til at støtte hår, hud og negle. Herunder zink, C-vitamin til at støtte kollagendannelse og A-vitamin til at holde huden sund og strålende.

Glow indeholder også hyaluronsyre, et vandbevarende molekyle, der holder huden virkelig hydreret. Vi har også tilføjet B6-vitamin, et vigtigt vitamin til at reducere følelsen af træthed og hjælpe med at regulere normal hormonel aktivitet.

Focus RTD kan støtte både din fysiske og mentale formåen på ethvert tidspunkt af dagen. Med vitamin C og B12 for at holde dit energiniveau oppe, indeholder den også pantothensyre (vitamin B5) for mentalt fokus.

Magnesium hjælper med at støtte elektrolytbalancen, hvilket er vigtigt, når du sveder for at holde dig godt hydreret. Uanset om du har et vigtigt arbejdsmøde eller er klar til en intens træning, er Focus en fantastisk måde at komme i gang og være klar til at tage dagen i brug.

Kort fortalt

Det varmere vejr og vores travle livsstil kræver vitaminer, så vi kan fungere bedst muligt. De drikkeklare vitaminvand giver både væske og de vigtige næringsstoffer, du har brug for til at holde dig på toppen af dit spil, mentalt og fysisk.

At have vitaminvand ved hånden er en god måde at sikre, at du får alle de nødvendige mikronæringsstoffer, du har brug for til at holde dig på sporet af dine mål i de varme sommermåneder.

10 kosttilskud mod træthed og udmattelse

Kosttilskud

10 kosttilskud mod træthed og udmattelse

2019-06-07 17:22:23Skrevet af Claire Muszalski

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Claire Muszalski

Claire Muszalski

Forfatter og ekspert

Claire er registreret diætist fra the Academy of Nutrition and Dietetics og certificeret sundheds- og velvære coach fra the International Consortium for Sundhed og Wellness Coaching. Hun har en BA i biologividenskab og en Master i klinisk ernæring fra universitetet i Pittsburgh.

At tale og skrive om mad og fitness står Claires hjerte nær, da hun elsker at anvende sin viden og erfaring til at hjælpe andre, så de kan nå deres mål omkring sundhed og velvære.

Claire er også certificeret indendørs cyklinginstruktør og elsker det mentale og fysiske boost, som hun opnår ved at løbe og dyrke regelmæssig yoga. Når hun ikke selv holder sig i form, så hepper hun på hjembyens sportshold i Pittsburgh eller kokkererer i køkkenet til hendes familie.

Få mere at vide om Claires erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her