Dessert & Snacks

Salted Caramel Weetabix Oats | Proteinrig Morgenmad

Leder du efter lidt ny inspiration til din morgenmad, der kan give din dag en god start?

Denne utrolige lækre opskrift på Weetabix fra @elmint er sød, enkel og fyldt med et kæmpe proteinhit, så du er klar til dagen.

På trods af at den er under 500 kalorier pr. portion og ret fedtfattig, siger El, at den smager, som om du spiser en overbærende cheesecake – og hvem ville ikke have lyst til at spise dessert til morgenmad?

Til 1 portion

Ingredienser

 • 2 protein Weetabix
 • 2 tsk. sødestof i pulverform
 • 1 stænk havremælk
 • 240 g 0% græsk yoghurt
 • 1 scoop Impact Whey Protein (Salted Caramel)
 • 2-3 dråber Flavdrops (Ahornsirup)
 • Valgfri topping: Sukkerfri sirup (karamel)

Fremgangsmåde

 1. Smuldr først Weetabix’en op i din Tupperware eller en skål og drys derefter med sødemiddel i pulverform, hvis det ønskes.
 2. Tilsæt et skvæt havremælk, lige nok til at fugte blandingen, men ikke til at dække den helt.
 3. Tilsæt græsk yoghurt og proteinpulver i en separat skål, og rør rundt, indtil det er glat og blandet. Tilsæt et par dråber Flavdrops med ahornsirupsmag, og bland det hele i.
 4. Hæld yoghurt-toppingen oven på Weetabixen, og glat den ud til et jævnt lag. Hvis du har lyst til ekstra meget, kan du tilføje en dråbe karamelsirup, som El gør (eller vores sukkerfri karamelsirup fungerer lige så godt) og hvirvle den ind i yoghurtlaget med en gaffel.
 5. Lad den stå på køl i køleskabet natten over, og nyd den så!

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 480
Totalt fedtindhold 5,2g
Total kulhydrater 50g
Proteiner 54g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her