Dessert & Snacks

Japanese-Style Fluffy Pandekager | Protein Pandekageopskrift

Pandekager i Japansk stil, der er fluffy og saftige? Ja tak!

Her er en opskrift, som du er nødt til at prøve på den internationale pandekagedag. Du har sikkert set Japanske soufflé pandekager på dine sociale feeds før, men vi vil vædde med, at du ikke troede, at det var muligt at genskabe dem derhjemme, vel?

Nå, men det er her @healthy_floflo er her for at bevise, at vi alle tager fejl. Hun er aldrig en af dem, der trækker sig fra en bage udfordring, og hun har arbejdet hårdt for at perfektionere denne utrolige opskrift på Japanske pandekager med højt proteinindhold.
Glem de slaskede crepes, som du laver hvert år med den gode gamle citron-sukker-kombination, og forkæl dig selv med disse i stedet. Det er kun rimeligt, at du gør en større indsats til en af de vigtigste datoer i kalenderen.

Disse Japanske pandekager er tykke, fluffy og med en tilfredsstillende smule smil, og de er noget helt særligt. Og så er de skabt til at blive smurt i vores sukkerfri ahornsirup.

Lad dig ikke afskrække af antallet af trin i metoden, Flo lover, at det ikke er så kompliceret, som du måske tror – det vigtigste er bare at sørge for, at æggehviderne er kolde, før du pisker dem, og at du koger pandekagerne lavt og langsomt. Resultatet er 100% det værd.

Serveringer: 1

Ingredienser

Japanese-Style Fluffy Pancakes | High-Protein Pancake Recipe

Fremgangsmåde

  1. Først skilles æggehviderne fra æggeblommen. Du skal have kølet æggene ned for at denne opskrift fungerer bedst, så sørg for, at de har været i køleskabet natten over.
  2. Kom derefter æggeblommer, mel, proteinpulver og mælk i en skål, og bland det sammen, indtil du får en jævn dej. Sæt den til side.
  3. I en anden skål piskes æggehviderne, indtil de er meget stive (en god måde at måle dette på er, at hvis du sætter skålen på hovedet, skal de klistre og IKKE falde ud). Tilsæt et par dråber citronsaft her, da dette tilsyneladende kan hjælpe med at holde æggehviderne skummende i længere tid.
  4. Kom nu æggehviderne i dejblandingen og fold forsigtigt sammen for at holde så meget af luften som muligt – pas på ikke at overblande.
  5. Overfør denne lette, luftige pandekagedej til en sprøjtepose, og pres forsigtigt en pandekage ud i en non-stick-pande over svag varme. Du skal blive ved med at tilsætte pandekagen, så du skaber en rigtig tyk, høj pandekage i stedet for en bredere spredt pandekage. Du bør have nok blanding til at lave 2 af disse tykke pandekager. Hvis du ikke har en sprøjtepose, kan du gøre det ved bare at skeje blandingen ud, effekten vil bare være lidt mere rodet.
  6. Steg dem ved svag varme (minimum på kogeplade) i ca. 5-7 minutter på den første side. Tilsæt et par dråber vand til panden og dæk med låg i løbet af denne tid for at skabe damp.
  7. Vend den og steg på den anden side i samme tid.
  8. Serveres med rigeligt af sukkerfri ahornsirup.
Veganske chokolade protein pandekageruller

Sunde Opskrifter

Veganske chokolade protein pandekageruller

2019-02-01 10:08:55Skrevet af Evangeline Howarth

Protein bananpandekager med kun 4 ingredienser

Sunde Opskrifter

Protein bananpandekager med kun 4 ingredienser

2020-01-01 07:17:08Skrevet af Jennifer Blow

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 336
Totalt fedtindhold 10,7g
Total kulhydrater 22,7g
Proteiner 32,9g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her