Sunde Opskrifter

Nemme og sunde fajita kyllingeruller

Hvorfor vælge mellem fajitas eller pizza, når du kan få begge dele?

Hvis du er på udkig efter en rigtig god middag, så har vi disse lækre fajita kyllingeruller til dig. Det er et simpelt twist på to af vores yndlings opskrifter, og vi beholder i bund og grund hele den sydende smag af fajitas, men skifter tortilla wraps ud med blød pizzadej og tilføjer ekstra ost. G E N I A L T!

De er utroligt gode som en proteinholdig snack i sig selv eller kan gøres til en rigtig hovedrets-situation ved at tilføje et par side dishes – om det skal være hvidløgsbrød eller nachos og guac er helt op til dig… Hvem siger, at du ikke kan lave begge dele?

Portioner: 9 ruller

Forberedelsestid: 5 minutter

Tilberedningstid: 40-45 minutter

Ingredienser

 • 1 spsk. olivenolie
 • 2 kyllingebryst (skåret i strimler)
 • 2 spsk. fajita-krydderi
 • 1 løg (skåret i skiver)
 • 3 peberfrugter (i skiver)
 • 1 ark færdiglavet pizzadej
 • 3 spsk. salsa
 • 120 g cheddar med lavt fedtindhold (revet)

Til servering: Sukkerfri sauce (BBQ)

Fajita kyllingeruller

Fremgangsmåde

 1. Forvarm først ovnen til 180°C.
 2. Varm olivenolien op på en pande ved middelvarme, og tilsæt derefter kyllingestrimler og fajita-krydderier. Rør godt rundt, så kyllingen får en jævn belægning, og steg den derefter i 5-10 minutter, indtil den er helt gennemstegt uden rosa stykker.
 3. Tilsæt derefter løg i skiver og peberfrugtstrimler på panden og steg i yderligere 5 minutter, indtil de er blevet bløde. Sluk for varmen.
 4. Rul din færdiglavede pizzadej ud på et skærebræt eller en ren bordplade. Kom salsasaucen på toppen af dejen og fordel den jævnt, og tilsæt derefter kylling- og peberfrugtblandingen.
 5. Drys revet cheddar på toppen, og rul forsigtigt dejen sammen fra bunden til toppen, så du får en lang pizzarulle. Skær rullen i 9 lige store stykker, og læg hver del i et ovnfast fad, så du kan se indersiden af rullen.
 6. Drys med lidt ekstra revet ost, og bag dem i 30 minutter, indtil osten er gyldenbrun og bobler.
 7. Lad dem køle af i et par minutter, inden de forsigtigt skæres ud i hver enkelt pizzabrødsdel. Servér med masser af vores sukkerfri BBQ-sauce og voila!
4 protein pizza bagel opskrifter | Hurtige og nemme opskrifter

Sunde Opskrifter

4 protein pizza bagel opskrifter | Hurtige og nemme opskrifter

2017-09-25 07:00:22Skrevet af Jennifer Blow

Calzone Med BBQ Kylling & Mozzarella

Sunde Opskrifter

Calzone Med BBQ Kylling & Mozzarella

De er noget helt særligt og oser af mozzarella og saftig BBQ-kylling.

2021-04-09 18:50:40Skrevet af Lauren Dawes

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 219
Totalt fedtindhold 6g
Total kulhydrater 28g
Proteiner 15g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her